- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.921
canım bence pilavdan yemessen tartıda fazla çıkmassın yanlız menü süper doğum gunune misafir kabul ediyomusun
tabi canım açık zaten isteyen herkes gelebilir
hem seninkini de kutlamış oluruz nescim muskam da gelir
O yönden şanslı genlere sahibim henüz beyaz yok saçlarımda..şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman ne yapalım mecbur yaş ilerliyoo aslında heryaşın ayrı bi güzelliği vardır derler bunlarıda hiç kafama takmam aslında ama bu sene bi tuhaf oldum saçarımdaki aklar falan arttı sanırım ondan
167 canım senin kaç?bu arada kilomuzda yanı gibi muska boy kaçtı senin
Oluuur hep beraber cozuturuz sonrada kaptan bizi dövertabi canım açık zaten isteyen herkes gelebilir
38 olcam ben yarın
Kııız 74 oldum bile... yerim ya ona göre ayarlarım menümü bişey olmaz... Umarım
Oluuur hep beraber cozuturuz sonrada kaptan bizi döver
ay şu 3 renkli mezeden canım çekti, şimdi
Niye kaç yaşındasınki?Ayh keşke ben de hemen 38 olsam
ye kzı ye afiyet olsun ama kot alcan unutma
Hııı elim ağzıma lokma götürmekten boş kalırsa vururum.3 akrep beni yersiniz artık orda
sen elime vurup durursun
nescim aslında hem yapması çok basit hem de mayonez koymazsan çok hafif mezeler. mayonez kullanmazsan sarımsağı öneririm. hatta mayonezli halinde de güzel oluyo ama ben parti var diye koymicamkokmayalım misafirlere
tabi canım açık zaten isteyen herkes gelebilir
O yönden şanslı genlere sahibim henüz beyaz yok saçlarımda..
167 canım senin kaç?
nescim aslında hem yapması çok basit hem de mayonez koymazsan çok hafif mezeler. mayonez kullanmazsan sarımsağı öneririm. hatta mayonezli halinde de güzel oluyo ama ben parti var diye koymicamkokmayalım misafirlere
Albümde resimlerim var bakmak istersen seni takip edebilirim sende beni tabi yoksa sadece 2 resim görürsün.160 canım sen baya ince görünürsün ozaman
muska sen ankara'da nerede oturuyordun?Albümde resimlerim var bakmak istersen seni takip edebilirim sende beni tabi yoksa sadece 2 resim görürsün.
Yenimahalle canım hayırdır?muska sen ankara'da nerede oturuyordun?
Niye kaç yaşındasınki?
Hııı elim ağzıma lokma götürmekten boş kalırsa vururum.
parti şapkaları ve hani olurya şöyle gelip giden düdükler adı aklıma gelmedi onlar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?