- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.961
Gülüm onun yaşla ilgisi yok, farkindaliklarin değişiyor sebep o.20 de olur ama şu an araftayım işte çok hiç güzel değil bu 25-35 arası.. hep bi çaba hep bi bişeyler
Doğru söze şapka çıkartırım. Çaba ve emek yoksa başarı ve mutluluk yok.caba her zaman vardi, her zaman olacak.
hayatta calismak, cabalamak gerektigine inaniyorum.
aynen yaaa 35 e kadar zaman geçmek bilmiyor sonrasında ise o kadar çabuk geçiyor ki anlamak mümkün değilValla kaptanim 35ten sonrası zor söyleniyor sanki.
o çaba hiç bitmiyor canım yaaaa aalesef20 de olur ama şu an araftayım işte çok hiç güzel değil bu 25-35 arası.. hep bi çaba hep bi bişeyler
Çok iyi hatırlıyorum, bi 18 olsam derdim. 18den sonrası ruzgar gibi geçti.aynen yaaa 35 e kadar zaman geçmek bilmiyor sonrasında ise o kadar çabuk geçiyor ki anlamak mümkün değil
o çaba hiç bitmiyor canım yaaaa aalesef
Valla kaptanim 35ten sonrası zor söyleniyor sanki.
aynen yaa 18 sanki hiç gelmeyecek gibiydi sonrası nasıl geçti hiç anlamadım bileÇok iyi hatırlıyorum, bi 18 olsam derdim. 18den sonrası ruzgar gibi geçti.
Ne o kız bi yerdemigördn beni, selamlaşsaydık...muska sen ankara'da nerede oturuyordun?
Maaaleeeseefaynen yaa 18 sanki hiç gelmeyecek gibiydi sonrası nasıl geçti hiç anlamadım bile
Maşallah canm sen iyi gidiyorsunBugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
Vay ve az değil dile kolay 40 kiloaynen yaa 18 sanki hiç gelmeyecek gibiydi sonrası nasıl geçti hiç anlamadım bile
Banamı dedin kaptanamı?Vay ve az değil dile kolay 40 kilo
Canm ya kaç ayda versin.
İlk nasıl başladın.
Bu azmi sana kazandıran şey neydi
Maşallah canm sen iyi gidiyorsun
senden bu kadar uzun menülere alışkın değiliz :)Ya ben de dunku menumu yazmadim ama bu sabah dune gore - gordum tartida :)
Diyetime tam uymadim ama az az yedim hep, yazayim.
Sabah 8:
1 haslanmis yumurta,
1 dilim kizarmis cavdar ekmek,
5 zeytin,
1 kk peynir
10
1 kuru erik
13
Tavuklu salata(yagsiz, tuzsuz yalnizca limonlu)
300 ml ayran
1 dilim kizarmis cavdar ekmek
15
100 gram uzum,
180 ml kakaolu sut (torku)
16
1 dilim kizarmis cavdar ekmek uzerine torku cikolata surdum yedim
ya canim dun cok tatli cekti benim
spor : 4km tempolu yuruyus,
su : 3lt
bu hafta inşallah iyi bir sonuç alacağızkızlar blanche in yediği ekmek 25-28 gr ama seval inki daha büyük görünüyor
diyetisyenler 25-30 gr arasına 1 dilim diyor
sevalim yoksa mutfak tartısı bi tarı al tatlım çok işe tarıyor sinbonun falan ucuz var ben tchibo dan almıştım kaç sene önce çok memnunum
bu arada 2 tane sarı kartımız oldu arkadaşlar eğer bu hafta dereceye girecemzsek 4 hafta boyunca sonuç listeleri bizim takımın maalesef siz sonuç listesi hazırlamayı bilmediğiniz için bütün yük benim üzerimde olacak ona göre arkadaşlar lütfen ne yapın ne edin beni bu dertten kurtarın normalde size performans kısmını ekleyeceğim bu sonuçları benim değil takımda en az kg verenlerin hazırlaması gerekiyor ona göre
çok güzelmiş menüMenümü yazayım o zaman
Mercimek Çorbası
Zeytinyağlı Enginar
Fırında Mantarlı Patatesli Tavuk (Kaşarlı)
3 Renkli Meze (Havuç + mor lahana+ salatalık)
Mevsim Salatası
Şehriyeli Pirinç Pilavı
işte bu fikirle, menü çok daha iyi göründü :)Ay oda benim gibi akrep...
Yani sen tavuk-mantar-enginar-meze ve salata yiceksin...
ohh vallahi sen iyi diyet yapıyorsun,Ay bide iki arada bi derede aşure yaptım. Eşim çok seviyo özel istekte bulundu akşam.
çok sağlıklı, şimdiden afiyet olsunKızlar akşama fırında balık yapıyorum Haşladığım kuru fasulyeden eşime piyaz yapıcam :)
oyy oyyy okul evlilik, içim titredi.zuuhaaaaa işte buna gülerim candy rahatlamak mı kızım bize rahat yokk çocukların okulu sınavı evliliği ooooo
süper.Kızlar akşama karar verdim, oyüzden menümü şimdiden yazabilirim..
7.30
3 dl.kız.ekmek/1çorba kaşığı tahin pekmez/2 çay kaş.reçel/1çay kaş.tereyağ/1 kk peynir.
13,30
3-4 dl sucuk/2yumurta
19.30
6-7 tane ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2 litre olur inşallah
Spor 1.5 saat yürüyüş
Yemedim valla bi lokma bile..ohh vallahi sen iyi diyet yapıyorsun,
dün börek, bugün aşure.
Yok kız yemedim oğlum yedi güzel olmuş anne diye onayı verdi. Benim tatmama gerek kalmadı.süper.
aklına sokmak gibi olmasında, cidden aşurenin tadına bile bakmadın mı
Yemedim valla bi lokma bile..
harikasın ne diyeyim maşallah, önünde eğiliyorumYok kız yemedim oğlum yedi güzel olmuş anne diye onayı verdi. Benim tatmama gerek kalmadı.
eliptiğim de geldi, hallederim diyorsunkaçamak yaptım :)
birtanecik kurabiye, pişman değilim
işman olmazaten az fazla hareketle yememiş gibi olursun.kaçamak yaptım :)
birtanecik kurabiye, pişman değilim
Teşekkür ediyorum...harikasın ne diyeyim maşallah, önünde eğiliyorum
eliptiğim de geldi, hallederim diyorsun
afiyet olsun
23 canm. Evliyim. 1.5 senelikHoşbuldum Canım 29 yaşındayım kızımda 8 aylık sen kaç yaşındasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?