- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.881
ben de yeni saatlere pek alisamadim, 6'da uyaniyorum gece de 11'i bile gormuyorum oyle olunca.
Pattis yok sakın haaaa, öğlende makarnayı az yogurdu çok ye..Valla öğlen yoğurtlu kepekli makarna yicem
akşam da fırında köfte + kabak + pattiss(ben yemem bunu kabak yerim) bi de yoğurt
Afiyet olsun çok şükür valla...günaydıııınnn kızlar.
ben de kahvaltımı yaptım geldim.
ne güzel sayfalar ilerlemiş.
herkes iyidir umarım
Ayyy çok azzz.ben de iyiyim,
kahve,
2-3 çatal yumurta,
1lokma pekmezli ekmek
Benimkinin bir dilimi normalde 55 kcl. 12 kb falan oluyo.. kızarınca içindeki şeker yandığı için 45 kcl 8 kbya düşüyo.ya peki kizarmis 25 gram ekmegin kaloriis kac oluyor?
normal olunca 70 onu biliyorum da?
Valla benim uyuma düzenmde aynı böyle...ben de yeni saatlere pek alisamadim, 6'da uyaniyorum gece de 11'i bile gormuyorum oyle olunca.
Ne gülüyon kız tabi kar..
Az daha büyüse oturur uyuma saatleri biraz daha sabır gülüm.bence en normali canım böyle sana yaramış saatler
ben de 22 buçuk 23 gibi yatıyorum sabah 6 - 6 buçuk kalkıyorum ama gece çok uyanıyorumhiç uyumuyorum desem yeri
şimdilikyetti valla.Pattis yok sakın haaaa, öğlende makarnayı az yogurdu çok ye..
Afiyet olsun çok şükür valla...
Ayyy çok azzz.
Benimkinin bir dilimi normalde 55 kcl. 12 kb falan oluyo.. kızarınca içindeki şeker yandığı için 45 kcl 8 kbya düşüyo.
Bide yeni keşfettim halk ekmeğin kepek emeğinin ince bir dilimi kızarınca 30 kcl 5 kb kızlar bende alıcam valla araştırdım biraz ikna oldum...
Enginarkardeşle aramız iyi değil gülüm bee...ya arkadaşlar garantili bi enginar tarifiniz var mı lezzetli
kocama yapıcam doğum gününde
Valla bana tövbe yetmez o kahvaltı. Helal ne diyim?şimdilikyetti valla.
çocukken halk ekmeğini çok severdim, normalini
Emziriyosan kendine göre az az ve sık sık saglıklı seyler ye derim. Zaten tatlı ve ham.işini kesince daha klay gider sende...kızlar bakıyorum da siz ne kadar az yiyorsunuz ben sizin yanınızda baya yiyorum emzirdiğim için diyetisyende cok katı bir diyet vermemişti
kızlar bakıyorum da siz ne kadar az yiyorsunuz ben sizin yanınızda baya yiyorum emzirdiğim için diyetisyende cok katı bir diyet vermemişti
sen çok katı diyet yapma zaten.kızlar bakıyorum da siz ne kadar az yiyorsunuz ben sizin yanınızda baya yiyorum emzirdiğim için diyetisyende cok katı bir diyet vermemişti
sen de bayağı az yiyorsun aslında.Enginarkardeşle aramız iyi değil gülüm bee...
Valla bana tövbe yetmez o kahvaltı. Helal ne diyim?
Emziriyosan kendine göre az az ve sık sık saglıklı seyler ye derim. Zaten tatlı ve ham.işini kesince daha klay gider sende...
doğumgünü menüsü enginar isteyen bir kocan varsa, zayıflama açısından çok şanslısın valla.ya arkadaşlar garantili bi enginar tarifiniz var mı lezzetli
kocama yapıcam doğum gününde
Yok ara öğün yapmıyorum. Benim kahvaltı kallavi ama diğr öğünler az oluyo.sen çok katı diyet yapma zaten.
ben bir süredir pek kilo veremedim,
biraz kendimi zorlamak istiyorum,
kafaya böyle koyunca yetiyor.
sen de bayağı az yiyorsun aslında.
ben ara öğün yapıyorum,
sen de o yok sanırım, o yüzden yetmez
Dimi?doğumgünü menüsü enginar isteyen bir kocan varsa, zayıflama açısından çok şanslısın valla.
benim de tarifim yok malesef
Yok kaptanim da ben iste su uno'nun cavdarli ekmek paketi var ya onlardan 1 tane yiyorum iste. Herhalde 25 gramdir.
kızlar blanche in yediği ekmek 25-28 gr ama seval inki daha büyük görünüyorValla muskam yaklaşık tahminim 10 santim boy 5 santim enama içi bomboş yaa hep delik delik yani gramaj olarak çok hafif bi ekmek ağır diil
Ne güzel olmuş aslında hep az az yemişsin.Ya ben de dunku menumu yazmadim ama bu sabah dune gore - gordum tartida :)
Diyetime tam uymadim ama az az yedim hep, yazayim.
Sabah 8:
1 haslanmis yumurta,
1 dilim kizarmis cavdar ekmek,
5 zeytin,
1 kk peynir
10
1 kuru erik
13
Tavuklu salata(yagsiz, tuzsuz yalnizca limonlu)
300 ml ayran
1 dilim kizarmis cavdar ekmek
15
100 gram uzum,
180 ml kakaolu sut (torku)
16
1 dilim kizarmis cavdar ekmek uzerine torku cikolata surdum yedim
ya canim dun cok tatli cekti benim
spor : 4km tempolu yuruyus,
su : 3lt
kızlar blanche in yediği ekmek 25-28 gr ama seval inki daha büyük görünüyor
diyetisyenler 25-30 gr arasına 1 dilim diyor
sevalim yoksa mutfak tartısı bi tarı al tatlım çok işe tarıyor sinbonun falan ucuz var ben tchibo dan almıştım kaç sene önce çok memnunum
bu arada 2 tane sarı kartımız oldu arkadaşlar eğer bu hafta dereceye girecemzsek 4 hafta boyunca sonuç listeleri bizim takımın maalesef siz sonuç listesi hazırlamayı bilmediğiniz için bütün yük benim üzerimde olacak ona göre arkadaşlar lütfen ne yapın ne edin beni bu dertten kurtarın normalde size performans kısmını ekleyeceğim bu sonuçları benim değil takımda en az kg verenlerin hazırlaması gerekiyor ona göre
Brrrr kötüymüş... Kızlaaaar diyeti bozmayın sonu kötü valla haaaaa!!PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:
1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Ne güzel olmuş aslında hep az az yemişsin.
Brrrr kötüymüş... Kızlaaaar diyeti bozmayın sonu kötü valla haaaaa!!
Hele şimdi midende küçüldü ya çatlayacakmış gibi hissedersin dimi?evet ya az az yiyince daha iyi oluyor, ben sunu fark ettim her cok yedigimde midemin deli gibi sismesinden ay of puf demekten sikilmisim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?