Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seval cim canım listeyi düzelttim toplam 3 hafta kg bildirmediğin için 3 e bölündü
eee ebrusonmez sen kaç çıktın

iyi bari çok şükür keşke sabit olsaydım bari. dün bi de evi toparladım gece hareket olsun tuvalete çıkayım metabolizmam hızlansın diye valla çok uğraştım kaptanım yaaa

muska77 canım fotoları gordun bak orda 62 kiloyum, simdi ki halimde onun aynısı ben o yuzden diyorum ya tartıda eksi beni motive etmiyo inceldigimi hissetmiyorum, o yuzden artık spor yapmak istiyorum yavas veririm ama sıkılasarak veririm :)

Birtanem muhteşem bir irade kullanmışsın seninle gurur duydum
Kabizliğa çareyi bulman lazım mesela her sabah 1 tatlı kaşığı z.yğı iç açkarna belki iyi gelir. Çörekotuda iyi gelir.
Sinirlenince yiyen biri olarak bunun iradeden başka çözümünü bilmiyorum. Zararlı şeylerden kaçmak için manyak gibi havuç kemirdiğimi bilirim(Yemesi zor ya oyalıyo)
Bide onlar gibi insanlar yüzünden niye kilo alasınki?
Zayıflamak çok güzel seval inanki..
Ben şişmanlığıda bilen biri olarak sana garanti veriyorum çektiğin açlk krizlerinede zorluğada fazla fazla değiyor..
Mağazaya kıyafet almaya gitmezdim olmayacak nasıl olasa diye.. Helede eşimle
bi etek ve bluzla dişarı çıkamazdımki göbeğim belli oldu kalçamçok çıktı Babaanneler gibi yelek ceket kapatmaya çalışırdım..
Şimdi öyle değil.. Çok güzel birşey eşinle gidip bişeyler seçebilmek dün tulmu alırken hiç utanmadım artık kendimi nasıl gözümde büyüttüysem büyük almışım bedeni kocaman oldu. tezgahtar kız ablacım o sana çok büyük naptn deyince öyle mutlu oldumki anlatamam uzun zamandır duymadığım bir cümle çünkü...

o işi hiç sorma canım iyice sarpa sarıyor sonuçlansın da öyle yazıyım 1 aya kadar sonuçlanacak bana takık bi müdürü görevlendirdiler
Iyyy eyvah!
Sen bilirsin tatlım kilon çok az zaten...

Bu arada çok yakışmışsınız, çok güzelsin tatlım...

çok duygulandım yaa gerçekten çok zor kilolu olmak

***5. TAKIM 439. ETAP***

blanche_ea (56.9/) sabit izne ayrıldı
candy_candy (108,6/109,8/-0,4/-%0,37) gecen hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
Merops (71,1)sabit
OKYANUSYAA(73/)
NES84(74,6/74,2/0,4/%0,54)
femmette(61,7/61.0/0.7/%1.14)
ebrusonmez(62.0/61,7/0,3/%0,48)

muska77(76,3/74,8/1,5/%1,96)

5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7/94,3/0,4/%0,42 yeni üye
cakil86 64,2 yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef: 55 kg
kollontai 64.4 sabit (izinli üye)

ah senin boyunda olsam bu kiloda kalırım ama benim boy 152 canım ideal kilom 49 ahahhahaa :) ben 55 olsam yeter diyorum
Ama çok ince görünüyorsun..
çok duygulandım yaa gerçekten çok zor kilolu olmak
Biliyorum tatlım çokçok zor.. O yüzden gayret edin tadını bildiğiniz şeyi yiceksinizde nolacak.. Tadı değişmedi ya siz yemediniz diye..
muska77 birde sporla verince kalıcı oluyo, sporla verdiklerimi geri almadım :) bu kadar ugrasıyoruz yine tombik olmayalım
O yüzden her gün yürüyorum tatlım benim hastalığı biliyosun ya kilo gitti bu sene hiç bir yerim şişip ağrımadı valla..

@Merops canım daha önce yoğunum dedin mazeret beyan ettin ama dün kk ya girip başka bir topikte yazmışsın bize en son yazdığın çarşamda gün sadece günaydın ne menü bildirimi var ne mesaj sayısına uyma ne de mazeret lütfen bu konularda açıklama yap daha önce defalarca takımda ilk sayfadaki kurallar geçerli olacak diye yazmıştık eğer geçerli bir mazeretin yoksa takım kurallarına uygun davranmadığın için diskalifiye edileceksin senden açıklama bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…