- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.201
ebru halaa roman yazıyorYaaa hayatım bu kadar çok takma lütfen
Bi seferde olmuyorki!
Milletin ne dediğine de takma
daha çok hirslan laflarını ağızlarına tık
seval cim canım listeyi düzelttim toplam 3 hafta kg bildirmediğin için 3 e bölündü
eeeebrusonmez sen kaç çıktın
Kaptanım ben 61.7im offf yaadikkat de ettim ama neden bu kadar azzzseval cim canım listeyi düzelttim toplam 3 hafta kg bildirmediğin için 3 e bölündü
eeeebrusonmez sen kaç çıktın
Birtanem muhteşem bir irade kullanmışsın seninle gurur duydum***5. TAKIM 439. ETAP***
blanche_ea (56.9/) sabit izne ayrıldı
candy_candy (108,6/109,8/+1,2/+%1,1)
Merops (71,1)sabit
OKYANUSYAA(73/)
NES84(74,6/74,2/0,4/%0,54)
femmette(61,7/61.0/0.7/%1.14)
ebrusonmez(62.0/)
muska77(76,3/74,8/1,5/%1,96)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7/94,3/0,4/%0,42 yeni üye
cakil86 64,2 yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef: 55 kg
malesef iyi gidiyordu ama yeminle yani şu 3 gündür çektiğim derdin yaa... dün akşam karnım taş gibi oldu şiştim iyice sinirden mi bilmem.. yediklerime dikkat ettim dün burgere gittik ben sadece 4-5 tane soğan halkası yedim akşam eve gidince de yoğurt yedim. önceki gün kızlar geldiler bana bi tane bile cips yemedim çekirdek çitlemedim ama tuvalete çıakmayınca bi çaresi yok. dün magnesi calsine içtim de sabaha biraz etkisi oldu dün akşam 112,1 i gördüm ya ağlicaktım sırra kalem basacaktım resmen sinirlendim ama bu sabah 109'u görünnce tekrar dedim gir seval gruba yüzleş kilonla yeni bi başlangıç yap.. bazen de diyorum acaba benim zayıflamam hayırlı olmicak mı bilemedim yanihep bi taş konuyo önüme
Muskam ya bi de bu duygusal yeme bozukluğuma bi çare bulsanızabeni sinir eden insanlar yüzünden ipin ucunu kaçırmaktan nefret ediyorum
Afedersin kaptanimmmebru halaa roman yazıyor
ebru halaa roman yazıyor
Iyyy eyvah!o işi hiç sorma canım iyice sarpa sarıyorsonuçlansın da öyle yazıyım 1 aya kadar sonuçlanacak bana takık bi müdürü görevlendirdiler
Sen bilirsin tatlım kilon çok az zaten...muska77 canım fotoları gordun bak orda 62 kiloyum, simdi ki halimde onun aynısı ben o yuzden diyorum ya tartıda eksi beni motive etmiyo inceldigimi hissetmiyorum, o yuzden artık spor yapmak istiyorum yavas veririm ama sıkılasarak veririm :)
Bu arada çok yakışmışsınız, çok güzelsin tatlım...muska77 canım fotoları gordun bak orda 62 kiloyum, simdi ki halimde onun aynısı ben o yuzden diyorum ya tartıda eksi beni motive etmiyo inceldigimi hissetmiyorum, o yuzden artık spor yapmak istiyorum yavas veririm ama sıkılasarak veririm :)
ah senin boyunda olsam bu kiloda kalırım ama benim boy 152 canım ideal kilom 49 ahahhahaa :) ben 55 olsam yeter diyorumIyyy eyvah!
Sen bilirsin tatlım kilon çok az zaten...
cok tesekkur ederim canım :)Bu arada çok yakışmışsınız, çok güzelsin tatlım...
Birtanem muhteşem bir irade kullanmışsın seninle gurur duydum
Kabizliğa çareyi bulman lazım mesela her sabah 1 tatlı kaşığı z.yğı iç açkarna belki iyi gelir. Çörekotuda iyi gelir.
Sinirlenince yiyen biri olarak bunun iradeden başka çözümünü bilmiyorum. Zararlı şeylerden kaçmak için manyak gibi havuç kemirdiğimi bilirim(Yemesi zor ya oyalıyo)
Bide onlar gibi insanlar yüzünden niye kilo alasınki?
Zayıflamak çok güzel seval inanki..
Ben şişmanlığıda bilen biri olarak sana garanti veriyorum çektiğin açlk krizlerinede zorluğada fazla fazla değiyor..
Mağazaya kıyafet almaya gitmezdim olmayacak nasıl olasa diye.. Helede eşimle
bi etek ve bluzla dişarı çıkamazdımki göbeğim belli oldu kalçamçok çıktı Babaanneler gibi yelek ceket kapatmaya çalışırdım..
Şimdi öyle değil.. Çok güzel birşey eşinle gidip bişeyler seçebilmek dün tulmu alırken hiç utanmadım artık kendimi nasıl gözümde büyüttüysem büyük almışım bedeni kocaman oldu. tezgahtar kız ablacım o sana çok büyük naptn deyince öyle mutlu oldumki anlatamam uzun zamandır duymadığım bir cümle çünkü...
Ama çok ince görünüyorsun..ah senin boyunda olsam bu kiloda kalırım ama benim boy 152 canım ideal kilom 49 ahahhahaa :) ben 55 olsam yeter diyorum
Biliyorum tatlım çokçok zor.. O yüzden gayret edin tadını bildiğiniz şeyi yiceksinizde nolacak.. Tadı değişmedi ya siz yemediniz diye..çok duygulandım yaa gerçekten çok zor kilolu olmak
O yüzden her gün yürüyorum tatlım benim hastalığı biliyosun ya kilo gitti bu sene hiç bir yerim şişip ağrımadı valla..muska77 birde sporla verince kalıcı oluyo, sporla verdiklerimi geri almadım :) bu kadar ugrasıyoruz yine tombik olmayalım
Afiyet olsun..kızlar ben kahvalttı hazırlayayım esim uyandı simdi yine gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?