- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.161
yok albumde degil topikte paylasmıstım, dur albume yukleyim de haber vereyim sanaYoo albümdemi bakayım hemen?
Tamam bekliyorum...yok albumde degil topikte paylasmıstım, dur albume yukleyim de haber vereyim sana
gider tatlım gider sen devam etbildirimimi yapayım hemen
geçen hafta
74,6
bu hafta
74,2
fark
-0,4
yanlız pazartesi tartılmadım sanırım geçen hafta sonu kilo almışım biraz bide bu 74 lü kilolar ne inatcıymışş bi kurtulamadım ama haftaya tamamdır bu iş
canım senin ilk bildirimin yüzde yapmana gerek yoktatlım bu sabah ki kilom 64.2 ama anladım yine bir yüzde yapmam gerekiyor.
tamam merakla bekliyorum fotonu.Kot pantolon değilde kot tulum aldım ya, daha zayıflızam oda bol gelcek hiç değilse askıları tutar dedim.
Öğleden sonra yüklerim resmi.
Ozaman sadece kıyafetsiz bu sabahki kilonu yaz başlangıç o olsun.
canım kasma kendini düzenli bi şekilde yap verirsin emin olvucudum beni delirtmeye ugrasıyo saNırım, bu sabah sabitim 64.4 bu hafta sporla sansımı deniycem yavas yavas vericem artık
canım kg nu yazmamışsınkızlar günaydın, şu yüzde hesaplama formülünü 1. sayfada göremedim. Unutuyorum, eklemek mümkün mü ki acaba.
Canım sen akşam fazla kacırıyon onu hallet kilo gider zaten sen spor yapan hatunsun sonuçta..vucudum beni delirtmeye ugrasıyo saNırım, bu sabah sabitim 64.4 bu hafta sporla sansımı deniycem yavas yavas vericem artık
Sanmam millet 3er 5er veriyo kiloyutamam merakla bekliyorum fotonu.
bir de sonuç listelerini, dereceye girer misin acaba
Seninde çok güzelyalnız ilk kilomu kıyafetli olarak biliyorum onu baz olarak bu hafta yüzde hesaplayayım haftaya kıyafetsize göre bildirim yaparım
salı günü:65.9
cuma günü:65
fark: -0.9
yüzde:% 1.36
tabii ki tatlım unuttum ama sen niye eklemiyon bu işleri sizler ekleyecektiniz bu arada sıkı yönetim geliyor haberiniz olakaptanım listenin sonuna ekliycek misiniz beni ?
Bende kaban alicam hayatım ama erteliyorum bi vereyim sonra alayim.Kot pantolon değilde kot tulum aldım ya, daha zayıflızam oda bol gelcek hiç değilse askıları tutar dedim.
Öğleden sonra yüklerim resmi.
Ozaman sadece kıyafetsiz bu sabahki kilonu yaz başlangıç o olsun.
senin kg nerde ebrucum yazmadın henüzSeninde çok güzel
Maşallah canm
ben eklenicekmiyim bilemedim ondan eklemedimtabii ki tatlım unuttum ama sen niye eklemiyon bu işleri sizler ekleyecektiniz bu arada sıkı yönetim geliyor haberiniz ola
Yaa okey o zamnDene bayılacaksın salatayı ziyafete dönüştürüyo valla..
Yaa okey o zamn
Normalde salatayi zorla yerim bini şimdiye kadar cezbedemedi.
Ama bu ise yarayabilir
Sagol canım. Seval demişken dün aklımı aldı deli! Kaç oldu acaba lavaboya çıktımıki?
Sagol canım. Seval demişken dün aklımı aldı deli! Kaç oldu acaba lavaboya çıktımıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?