- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.241
Hadi byyyBen kaçar bayanlar...Öğleden sonra görüşürüz..
Aynen kaptanım hatırlıyorum.ebrucum sen gecen hafta 61 olacağına söz vermiştin ama maalesef olmadı lütfen bu hafta yediklerine dikkat et ve senden spor bekliyorum bu hafta 61 olman gerekiyor ona göre
evet canım cok kilolu gorunmıyorum, ama 2 sene sonra falan gebelik dusunuyorum 53 kiloyla falan baslamak istiyorum hamilelige :)Ama çok ince görünüyorsun..
Biliyorum tatlım çokçok zor.. O yüzden gayret edin tadını bildiğiniz şeyi yiceksinizde nolacak.. Tadı değişmedi ya siz yemediniz diye..
O yüzden her gün yürüyorum tatlım benim hastalığı biliyosun ya kilo gitti bu sene hiç bir yerim şişip ağrımadı valla..
kaptanım cok haklısın, ben eski spor yapan tempoma donucem p.tesiden itibaren soz vveriyorum, şok diyet yapmıycam ama sporla yediklerime dikkat ederek hızla vericem aldıklarımıkızlar ekim başından bu güne şöyle bir hesaplama yaptım
kollontai 61,3/ 64,4
blanche_ea 57/ 56,9
candy_candy 112,8/ 109,8
Merops 71,4 /71,1
okyanusyaa 74,3 /73
Nes84 75,4/ 74,2
femmette 62/ 61
ebrusonmez 61,2 /61,7
ilk sayı 432. etap son sonuç 439. etap bi toparlanın arkadaşlar yaaa kollontai ve ebru kg almış kg alma yarışması değil bu lütfen haftada 200 gr bile verseniz daha iyi olurdu sadece seval vermiş görünüyor 3 kg diğerlerini saymıyorum çünkü femmette nes ve okyanusya da 1 er kg vermiş ki 7 haftada 1 kg vermek bir başarı değildir lütfen toparlanalım
canım kaptanımız da uyardı, menu bildirimi yapmıyorsun, katılımında cok dusuk bi sebebi mi var ?blanche_ea (56.9/) sabit izne ayrıldı
candy_candy (108,6/109,8/-0,4/-%0,37) gecen hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
Merops (71,1)
OKYANUSYAA(73/72.6/-0.4/%0,54)
NES84(74,6/74,2/0,4/%0,54)
femmette(61,7/61.0/0.7/%1.14)
ebrusonmez(62.0/61,7/0,3/%0,48)
muska77(76,3/74,8/1,5/%1,96)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7/94,3/0,4/%0,42 yeni üye
cakil86 64,2 yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef: 55 kg
kollontai 64.4 sabit (izinli üye)
kızlar dün @Merops ile ilgili yorumumu yapmıştım ondan sonraki üyemizOKYANUSYAA geliyor o da 7 kasımdan bugüne toplam 12 mesaj yazmış ve hiç menü yazmamış
Ama kaptanım ben sırf bu yüzden çıkmak istemiştim hatırlarsanız, sürekli gelemiyorum ilgilenemiyorum v.s. yazmıştım. ve girmeye çalış bırakma gibisinden yorum yapılmıştı. Geçmiş msj larda hepsi mevcut :) Hatta ben çıktım diye düşünüp neredeyse hiç uğramamıştım fakat takım ortalamasını yükselttim diye çoğunluk çıkmamı da istememişti, takıma devam ettiğimi sizden öğrenmiştim :)
Benim standart menüm olmuyor artık kafama göre kontrollü gidiyorum, ya da unutuyorum yazmayı en önemlisi ancak fırsat bulabiliyorum. Bu tekrardan sorun olacaksa müsade edin busefer ben çıkayım :))
Asla motivasyonu bozmak istemem asla ayrıcalık ta istemem ki istemedim biliyorsunuz, direk çıkma teklifinde bulundum bundan önce :)
Durum böylene diyeyim :)
canım kusura bakma hatırladım sen mazeretini baştan söylemmiştin ok sen uygulama dışındasınAma kaptanım ben sırf bu yüzden çıkmak istemiştim hatırlarsanız, sürekli gelemiyorum ilgilenemiyorum v.s. yazmıştım. ve girmeye çalış bırakma gibisinden yorum yapılmıştı. Geçmiş msj larda hepsi mevcut :) Hatta ben çıktım diye düşünüp neredeyse hiç uğramamıştım fakat takım ortalamasını yükselttim diye çoğunluk çıkmamı da istememişti, takıma devam ettiğimi sizden öğrenmiştim :)
Benim standart menüm olmuyor artık kafama göre kontrollü gidiyorum, ya da unutuyorum yazmayı en önemlisi ancak fırsat bulabiliyorum. Bu tekrardan sorun olacaksa müsade edin busefer ben çıkayım :))
Asla motivasyonu bozmak istemem asla ayrıcalık ta istemem ki istemedim biliyorsunuz, direk çıkma teklifinde bulundum bundan önce :)
Durum böylene diyeyim :)
:) bende 53 kiloydum evlendiğimde. Sonra benden bitane daha oldu.Aynen muska..
Aklıma şey geldi biz yeni evliyken.
Ben zayiftim tabii...
54 kiloydumm.
Pantolum üzerimde durmuyordu
Eşime dedim ki elbiselerim artık geniş geliyor.
Kizmaya başladı yemeğini doğru durust etmiyorsun diye
Ve o günden sonra yemek yemeyince kendi eliyle yediriyordu.
Ama simdii ooooyy oyyy
Diyo çok yemekten karnın agriyorr
En iyisi canım daha rahat geçer hem hamileliğin.evet canım cok kilolu gorunmıyorum, ama 2 sene sonra falan gebelik dusunuyorum 53 kiloyla falan baslamak istiyorum hamilelige :)
kaptanım cok haklısın, ben eski spor yapan tempoma donucem p.tesiden itibaren soz vveriyorum, şok diyet yapmıycam ama sporla yediklerime dikkat ederek hızla vericem aldıklarımı
Ben de oglen zeytinyagli yedim, cok guzeldi mideme de cok iyi geldi :)
aynen katılıyorum.kollontai bence simdiden basla, ne kadar az yersen o kadar kar.
pazartesini bekleme yani.
Bir yerde okumustum, yemegi fazla kacirdiginizda nasilsa kacti diye devam etmeyin diyordu.
Soyle dusunun, evinizin bir odasi yandi; nasilsa bir odasi yandi diye butun evi yakar misiniz diyordu yazida.
Zararin neresinden donersen kardir demis bir de atalarimiz tabii.
Mesela canin istedi hamburgeri yedin ok, ustune tatliyi da yeme.
Simdi yaktim bu odayi, hadi yakmaya devam ediyim de pazartesi sondurmeye baslarim demek gibi bir sey.
çok çok geçmiş olsun, allah korumuş, her şey olabilirdi.Teşekkür ederimtoplight kaptanım ve B blanche_ea biraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
Ne guzel benzetme hosumas gitti.kollontai bence simdiden basla, ne kadar az yersen o kadar kar.
pazartesini bekleme yani.
Bir yerde okumustum, yemegi fazla kacirdiginizda nasilsa kacti diye devam etmeyin diyordu.
Soyle dusunun, evinizin bir odasi yandi; nasilsa bir odasi yandi diye butun evi yakar misiniz diyordu yazida.
Zararin neresinden donersen kardir demis bir de atalarimiz tabii.
Mesela canin istedi hamburgeri yedin ok, ustune tatliyi da yeme.
Simdi yaktim bu odayi, hadi yakmaya devam ediyim de pazartesi sondurmeye baslarim demek gibi bir sey.
Çok büyük tehlike atlatmissin geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış.Teşekkür ederimtoplight kaptanım ve B blanche_ea biraz daha zamanım var bir 10 gün kadar daha. Arazi görevlerin azalacak inşaat işleri mevsim dolayı hafifleyecek hatta duracak. Ozaman depar atmak boynumun borcu olsun
Haftada 1 kilodan aşağı vermem buna emin olun
Bu arada ben dün çok ucuz bir şey atlattım. saat 7 ye geliyordu arazi görevim bitti dönüş yoluna geçtik. İlçeden ile gelmemize şöyle 40 km vardı ki 90 km hızdayken önümüze aniden domuz çıktı akşamın karanlığındaa. Frene basma fırsatı bile olmadan çarptık :S
Allahtan eminiyet kemerimiz takılıydı ve karşı taraftan araç gelmiyordu. Anında haya yastığı açıldı ve karşı şeride fırladık şarampole inmemize ramak kaldı, araya yan yattı neredeyse. Hava yastığının etkisiyle ortalık toz duman oldu sandım ki araba yanıyor, nasıl çıktığımızı bilmiyorum o araçtan(( Göğsümda çok hafif bir ağrı var kemerden dolayı, çok kasıldım.
Araba pert oldu, domuz da Allahtan ölmüş yoksa saldırırdı, çekici bekledik neredeyse 2 saat.
İnsanın ömrü hakkaten şerit gibi geçiyormuş o saniyelerde. Ciddi birşeyi çoook ucuz bir şekilde atlattım vallahi :)
Diyordum ki bugünden için heralde bir 4-5 kilo gitmiştir :)))))))))))))
Tulumlu resmi yükledim arkadasaynen katılıyorum.
p.tesi den itibaren dikkat ederim deyince,
h.sonu ipin ucu biraz kaçıyor.
çok çok geçmiş olsun, allah korumuş, her şey olabilirdi.
araba şirket arabası mı (tabiki cana geleceğine mala gelsin de işte, can sağ sağlim olunca malı da düşünüyor insan).
memleketten hatırlıyorum, gece çok daha yavaş dikkatli giderdik, domuz çıkar falan diye.
Malinada caninada zarar gelmemiş şükür.Kurum arabası canım, dışarıdan senelik kiralanıyor. Düzelmezmiş uğraşmaya değmezmiş duyduğum kadarı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?