Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün menüm bi acayip yahu önüme geleni yiyorum

Menüm:

kalori çok düşük karbonhidrat çok yüksek oldu napıcam bilmiyorum. var mı bi öneriniz ? kahvaltı ve öğlen gerçekleşti kahveler ve snickers ı da yedim. akşamda patates salatasını yicem mecbur

akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt mu eklesem napsam ki

sağol, çok daha iyiyiz. sen de taşınmışsın, hayırlı uğurlu olsun.

ben de bir anda okuyunca; işten ayrıldı anladım.
dışarı çıkmış da olabilir.
Teşekkürler canım.
çok geçmiş olsun canım ya

yok yok dışarı çıktım aniden. Memurum ben canım öyle çıkmam işten
Aman ne bilelim be korktuk senin adına. Soruşturma neyin vardi ya!
kizlar ben de canim if'ime tam gaz geri dondum cok iyi hissediyorum kendimi :)
Sen İF de çok iyiydin hakikaten.

Hı ıh bir daha yapma lütfen.

Taşınma işi bitti mi canm.
Bitti şükür sağol tatlım
Akşam patates yeme, mecbur değilsin bence tavuk yoğurt güzel bir ikili onları ye.

çok geçmiş olsun canım ya

yok yok dışarı çıktım aniden. Memurum ben canım öyle çıkmam işten
ayy ben biraz, yok yok bayağı uykusuz ve yorgunum, bir anda nasıl okuduysam yanlış anladım, pardon.

herkes gibi bende merak ettim seval cim yawww

canım büyük geçmiş olsun üstüste gelmiş şimdi daha iyilerdir umarım
evet kaptanım, ağır bir haftaydı, çok daha iyiler, biraz uzak kaldım buradan, anlayışın için teşekkürler.

Canm kesinlikle haşlanmış tavuk ve yoğurt daha iyi patatese gore

disari niye ciktin ki? merak ettik bak

Arkadaşlar sabah ben kızım kucağımda merdivenlerden düştüm. çok şükür ikimizin de bişeyi yok benim dizim şişti morardı biraz. işe gelirken oldu bunlar kızımı babannesi aldı götürdü ben de göremeyince rahatıx oldum aldım çantamı çıktım kızımı görmeye gittim zaten gittiğimde melekler gibi uyuyordu uyandırdım öptüm kokladım doyurdum oynattım geldim içim rahatladı valla iyiki gittim

Bitti şükür sağol tatlım

Akşam patates yeme, mecbur değilsin bence tavuk yoğurt güzel bir ikili onları ye.

yok akşama misafirliğe gidiyordum oydu buydu derken anca patates salatasına ikna ettim patatesini az yerim ama senin için muskam ayıp ettin

Ay Allah korumuş verilmiş sadakan varmış iyi ki kızına bişey olmamış çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Beterinden korusun Rabbim. Bacağın iyimi? Sıcagiyla anlamazin valla dikkat et kendine.

Ben de öyle düşünüyorum. çok kilolularda işe yarıyor da böyle manken gibi arkaaaşlarımızda işe yaramıyor

ahaha sevalcim bana manken yakistirman cok hosuma gidiyor simdi haftasonu bir arkadasimin kiz istemesi vardi size fotograf paylasiyim :)

tatlım ben taktım mı kafaya gidiyo, benimle yarış dderdim ama emziriyosun benim menulerim cok kısıtlı

bugun ki menum
sabah
2 has yum
50 gr peynir
5 zeytin

aksam
1.5 kase semizotu salatası

toplam kalori 549

su 3 lt

spor
44 dk aerobik
10 dk tlffany rothe la karın egzersizi
leslie 5 mile
jillian level 2

1 kupa yesil cay

cok acıkırsam 1 muz yerim yersem yazarım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…