- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.721
Günaydın kızlar, ben 300 gr artiyim yaramazlık yaptım da..
Teşekkürler canım.sağol, çok daha iyiyiz. sen de taşınmışsın, hayırlı uğurlu olsun.
ben de bir anda okuyunca; işten ayrıldı anladım.
dışarı çıkmış da olabilir.
Aman ne bilelim be korktuk senin adına. Soruşturma neyin vardi ya!çok geçmiş olsun canım ya
yok yok dışarı çıktım aniden. Memurum ben canım öyle çıkmam işten
Sen İF de çok iyiydin hakikaten.kizlar ben de canim if'ime tam gaz geri dondum cok iyi hissediyorum kendimi :)
İşin zor canm. Kolay gelsin.Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir. Ben yoğunluktan iflas etmek üzereyim hafta sou dahil yıl sonuna kadar bir fiil çalışacağız. Dün 10 u geçiyordu eve gittiğimde :S((
Aynen canm geçen hafta bayağı durgunduBr hafta gittim herkes susmuş. Bende yemek işlerimi halldeyim bari.. Belki ögleden sonra birileri yazar..
Bitti şükür sağol tatlımHı ıh bir daha yapma lütfen.
Taşınma işi bitti mi canm.
Akşam patates yeme, mecbur değilsin bence tavuk yoğurt güzel bir ikili onları ye.bugün menüm bi acayip yahuönüme geleni yiyorum
Menüm:
Eki Görüntüle 1697845
kalori çok düşük karbonhidrat çok yüksek oldu napıcam bilmiyorum. var mı bi öneriniz ? kahvaltı ve öğlen gerçekleşti kahveler ve snickers ı da yedim. akşamda patates salatasını yicem mecbur
akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt mu eklesem napsam ki
Dürüm mu?merhaba kızlar haftasonu giremiyorum bu sabah tatıldım benim kilom sabit 64 yine ama yine seviniyorum gece cok acıktık eşimle dürüm yedim saat 2 de buna rağmen 64 çıkınca sevindim gerçekten :)
çok geçmiş olsun canım ya
yok yok dışarı çıktım aniden. Memurum ben canım öyle çıkmam işten
evet kaptanım, ağır bir haftaydı, çok daha iyiler, biraz uzak kaldım buradan, anlayışın için teşekkürler.herkes gibi bende merak ettim seval cim yawww
canım büyük geçmiş olsun üstüste gelmiş şimdi daha iyilerdir umarım
Diyetisyen ise yaramadı heraldekizlar ben de canim if'ime tam gaz geri dondum cok iyi hissediyorum kendimi :)
Canm kesinlikle haşlanmış tavuk ve yoğurt daha iyi patatese gorebugün menüm bi acayip yahuönüme geleni yiyorum
Menüm:
Eki Görüntüle 1697845
kalori çok düşük karbonhidrat çok yüksek oldu napıcam bilmiyorum. var mı bi öneriniz ? kahvaltı ve öğlen gerçekleşti kahveler ve snickers ı da yedim. akşamda patates salatasını yicem mecbur
akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt mu eklesem napsam ki
Ya diyetisyen listeleri ne bende taktim kafayı çok yediriyolar sanki...Diyetisyen ise yaramadı heralde
disari niye ciktin ki? merak ettik bak
Bitti şükür sağol tatlım
Akşam patates yeme, mecbur değilsin bence tavuk yoğurt güzel bir ikili onları ye.
Arkadaşlar sabah ben kızım kucağımda merdivenlerden düştüm. çok şükür ikimizin de bişeyi yok benim dizim şişti morardı biraz. işe gelirken oldu bunlar kızımı babannesi aldı götürdü ben de göremeyince rahatıx oldum aldım çantamı çıktım kızımı görmeye gittimzaten gittiğimde melekler gibi uyuyordu uyandırdım öptüm kokladım doyurdum oynattım geldim içim rahatladı valla iyiki gittim
yok akşama misafirliğe gidiyordum oydu buydu derken anca patates salatasına ikna ettimpatatesini az yerim ama senin için muskam ayıp ettin
Çok geçmiş olsun canım. Beterinden korusun Rabbim. Bacağın iyimi? Sıcagiyla anlamazin valla dikkat et kendine.Arkadaşlar sabah ben kızım kucağımda merdivenlerden düştüm. çok şükür ikimizin de bişeyi yok benim dizim şişti morardı biraz. işe gelirken oldu bunlar kızımı babannesi aldı götürdü ben de göremeyince rahatıx oldum aldım çantamı çıktım kızımı görmeye gittimzaten gittiğimde melekler gibi uyuyordu uyandırdım öptüm kokladım doyurdum oynattım geldim içim rahatladı valla iyiki gittim
yok akşama misafirliğe gidiyordum oydu buydu derken anca patates salatasına ikna ettimpatatesini az yerim ama senin için muskam ayıp ettin
Ya diyetisyen listeleri ne bende taktim kafayı çok yediriyolar sanki...
Valla benim kuzen115 kg diyetisyen listesiyle haftada 1 kg verebildi şimdi benim gibi KB sayıyı hemde kbyi 60 da tutarak bir haftada 2,5 kg verdi.Ben de öyle düşünüyorum. çok kilolularda işe yarıyor da böyle manken gibi arkaaaşlarımızda işe yaramıyor
Ben de öyle düşünüyorum. çok kilolularda işe yarıyor da böyle manken gibi arkaaaşlarımızda işe yaramıyor
tatlım ben taktım mı kafaya gidiyo, benimle yarış dderdim ama emziriyosun benim menulerim cok kısıtlısen ayarlıyorsun tatlım bu işi geçen hafta neredeyse 2 kilo vermiştin kilomuz aynıyken bi anda uçtun gittin kilolarımız aynı diye kendimce seninle yarışıcaktım ama bi anda uçtun gittin benim yarışımda yalan oldu
Eeee manken gibisin zatı.. Bazen bu kız bize gicikliginami diyet yapiyo diye dusunmuyo değilim yani!ahaha sevalcim bana manken yakistirman cok hosuma gidiyor simdi haftasonu bir arkadasimin kiz istemesi vardi size fotograf paylasiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?