- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.681
canım benim spor sayesinde boyle 2 kilo verdim ama iki haftada inceldim karnım falan azcık kaldı, bi ara foto yollarım bi listeye gireyim de bu hafta, bak sana yetistim, hatta bu hafta senden eksik cıkma ihtimalim var, hadi spora sendeAkşamki ekmeğe rağmen iyi çıkmissin
Aynencanmcanım benim spor sayesinde boyle 2 kilo verdim ama iki haftada inceldim karnım falan azcık kaldı, bi ara foto yollarım bi listeye gireyim de bu hafta, bak sana yetistim, hatta bu hafta senden eksik cıkma ihtimalim var, hadi spora sende
Vay maşallah canm ne kosmussunselamlar ben de dunku menumu yazıyım :
sabah 8 :
1 kızarmıs tam bugday
1 haslanmıs yumurta
5 zeytin
1 kk dilim peynir
10:
1 elma
11:
20 gr bitter çikolata
12:
20 gr bitter çikolata
sütlü kahve
13:
1 lahmacun
1 ayran.
Başka da bir şey yemedim, gün boyu aşırı iyi hissettim kendimi :)
Bu akşam en yakın arkadaşımın sözü var oraya gideceğim, serbest günüm ilan ettim kendime zaten bugün 12 km de koştum :)
artı çıkmaktabn iyidir shoji cimGünaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar,
Ben bu sabah tartıda aynı çıktım çünkü pazar günü kaçamak yapıp pizza yedim
musam ne yaptın yerleşebildin mi şekerimGünaydın kızlar, ben 300 gr artiyim yaramazlık yaptım da..
ben tartılmadım sabahleyin haftasonu otelde biraz kaçırdımgunaydin kizlar :)
ben de +1'im valla ama cok sallamadim reglim falan diye bir de haftasonu azcik yedim :)
Sağol kaptanim, ufek tefek şeyler kaldı işte.. Ama çok Yoruldum.musam ne yaptın yerleşebildin mi şekerim
Korkunun ecele faydası yok tatlım hadi bekliyoruz.gunaydınlar herkesemuska77 hayırlı olsun tatlım :) valla hafta sonu bende fenaydım, c.tesi aksam kayınvalidelerle yemege gittik mecbur yedim, dunde esimin teyzesi yeni ev aldı, tasındı ona gitti pasta borek +2 cıkmazsam iyidir, valla tartıya cıkmaya korkuyorum
Seninde işin çokzor ya.. Kolay gelsin ne diyim..Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir. Ben yoğunluktan iflas etmek üzereyim hafta sou dahil yıl sonuna kadar bir fiil çalışacağız. Dün 10 u geçiyordu eve gittiğimde :S((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?