- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.741
ahaha sevalcim bana manken yakistirman cok hosuma gidiyor simdi haftasonu bir arkadasimin kiz istemesi vardi size fotograf paylasiyim :)
Menü muhteşem, çok acikirsan muz yerine yoğurt ye muz kabız yapar. Bence..bugun ki menum
sabah
2 has yum
50 gr peynir
5 zeytin
aksam
1.5 kase semizotu salatası
toplam kalori 549
su 3 lt
spor
44 dk aerobik
10 dk tlffany rothe la karın egzersizi
leslie 5 mile
jillian level 2
1 kupa yesil cay
cok acıkırsam 1 muz yerim yersem yazarım yine :)
Eline sağlık, hamarat gelin..ha birde sabah evin altını üstüne getirdim 1 saat temizlik yaptım :)
Topige kurşun dokturecem sonunda, kaza hastalık üst üste geliyo bu ne arkadaş?
Menü muhteşem, çok acikirsan muz yerine yoğurt ye muz kabız yapar. Bence..
Eline sağlık, hamarat gelin..
sagol canımMenü muhteşem, çok acikirsan muz yerine yoğurt ye muz kabız yapar. Bence..
Amin canım, bundan böyle iyi gider inşallah..Valla muskam ya.. Çok hastalık oldu bizim topikte bu yazdan beriAllah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun, allah korumuş.Arkadaşlar sabah ben kızım kucağımda merdivenlerden düştüm. çok şükür ikimizin de bişeyi yok benim dizim şişti morardı biraz. işe gelirken oldu bunlar kızımı babannesi aldı götürdü ben de göremeyince rahatıx oldum aldım çantamı çıktım kızımı görmeye gittimzaten gittiğimde melekler gibi uyuyordu uyandırdım öptüm kokladım doyurdum oynattım geldim içim rahatladı valla iyiki gittim
yok akşama misafirliğe gidiyordum oydu buydu derken anca patates salatasına ikna ettimpatatesini az yerim ama senin için muskam ayıp ettin
çok sağol, allah beterinden korusun hepimizi
Aynen yaa öyleYa diyetisyen listeleri ne bende taktim kafayı çok yediriyolar sanki...
Ayy geçmiş olsun Seval.Arkadaşlar sabah ben kızım kucağımda merdivenlerden düştüm. çok şükür ikimizin de bişeyi yok benim dizim şişti morardı biraz. işe gelirken oldu bunlar kızımı babannesi aldı götürdü ben de göremeyince rahatıx oldum aldım çantamı çıktım kızımı görmeye gittimzaten gittiğimde melekler gibi uyuyordu uyandırdım öptüm kokladım doyurdum oynattım geldim içim rahatladı valla iyiki gittim
yok akşama misafirliğe gidiyordum oydu buydu derken anca patates salatasına ikna ettimpatatesini az yerim ama senin için muskam ayıp ettin
Ayy geçmiş olsun Seval.
Drye gittin mi?
Dizin için de bi gorun derim.
Verilmiş sadakan varmış. Allahtan kızına bisey olmamis
Eeee manken gibisin zatı.. Bazen bu kız bize gicikliginami diyet yapiyo diye dusunmuyo değilim yani!
Aynen canm gercekten.Menü muhteşem, çok acikirsan muz yerine yoğurt ye muz kabız yapar. Bence..
Ben bugün biraz erken kaçıyorum canlar.. Zaten çok sessiz ortalık.. Görüşürüz yarın..
aminnn haklısın sevalimValla muskam ya.. Çok hastalık oldu bizim topikte bu yazdan beriAllah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun tatlım yaaaayok canım iyiyim çok şükür şimdiçok şükür evet herşey olabilirdi çok ucuz atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?