- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.701
kolay gelsin tatlım yaaaaGünaydın kızlar inşallah iyisinizdir. Ben yoğunluktan iflas etmek üzereyim hafta sou dahil yıl sonuna kadar bir fiil çalışacağız. Dün 10 u geçiyordu eve gittiğimde :S((
hadi bakalım listeye gireceksin dikkat et kendine tatlımgunaydınlar herkesemuska77 hayırlı olsun tatlım :) valla hafta sonu bende fenaydım, c.tesi aksam kayınvalidelerle yemege gittik mecbur yedim, dunde esimin teyzesi yeni ev aldı, tasındı ona gitti pasta borek +2 cıkmazsam iyidir, valla tartıya cıkmaya korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok tatlım hadi bekliyoruz.
iviiiit tartıldım, 63.6 cumadan, +1.1 ama hic meraklanmayın bu kb den kaynaklı ödemdir çoğu bu aksam yemem yarın akşam da yemem, cumaya listedeyim kesinhadi bakalım listeye gireceksin dikkat et kendine tatlım
muska cım sen sopayı al gel sen olmayınca susuyor ekip yahuuuBr hafta gittim herkes susmuş. Bende yemek işlerimi halldeyim bari.. Belki ögleden sonra birileri yazar..
sen ayarlıyorsun tatlım bu işi geçen hafta neredeyse 2 kilo vermiştin kilomuz aynıyken bi anda uçtun gittin kilolarımız aynı diye kendimce seninle yarışıcaktım ama bi anda uçtun gittin benim yarışımda yalan olduiviiiit tartıldım, 63.6 cumadan, +1.1 ama hic meraklanmayın bu kb den kaynaklı ödemdir çoğu bu aksam yemem yarın akşam da yemem, cumaya listedeyim kesin
işten mi çıktın?Arkadaşlar sabah aniden çıktım işten.. müsait olunca dönücem yazıcam buraya öpüyorum hepinizi
Tamam kaptanim, aldım sopayı kızlar hizaya girin bakiiim.muska cım sen sopayı al gel sen olmayınca susuyor ekip yahuuu
Sağol tatlım. Gitmemeye calisirim.muska77 hoşgeldin bitirdinmi işlerini Senin yokluğun çok hissedildi grupta birdaha bırakıp gitme bu kadar uzun :)
Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisiniz ya?herkese merhabalar,
geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah.
biz günlerdir, hastenelerdeydik.
eşim bel fıtığı ameliyatı geçirdi, evde şimdi.
kızım çok hastaydı, serumlar, iğneler, ilaçlar, toparlandı sayılır.
diyet yaptığım söylenemez ama,
bu koşturmada yedim de diyemem.
ben de durum bu, sizler nasılsınız
Hayır olsun dışarı aniden cıktın umarım. İşten falan çıkmada..Arkadaşlar sabah aniden çıktım işten.. müsait olunca dönücem yazıcam buraya öpüyorum hepinizi
sağol, çok daha iyiyiz. sen de taşınmışsın, hayırlı uğurlu olsun.Tamam kaptanim, aldım sopayı kızlar hizaya girin bakiiim.
Sağol tatlım. Gitmemeye calisirim.
Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisiniz ya?
ben de bir anda okuyunca; işten ayrıldı anladım.Hayır olsun dışarı aniden cıktın umarım. İşten falan çıkmada..
herkese merhabalar,
işten mi çıktın?
hayırdır, bir sıkıntın vardı, oyüzden mi?
çok geçmiş olsun canım ya
yok yok dışarı çıktım aniden. Memurum ben canım öyle çıkmam işten
herkes gibi bende merak ettim seval cim yawwwArkadaşlar sabah aniden çıktım işten.. müsait olunca dönücem yazıcam buraya öpüyorum hepinizi
canım büyük geçmiş olsun üstüste gelmiş şimdi daha iyilerdir umarımherkese merhabalar,
canım if sende güzel işe yarıyordu tam gaz devam o haldekizlar ben de canim if'ime tam gaz geri dondum cok iyi hissediyorum kendimi :)
Evet ya kaptanım bi ben vardım pazar günügünaydınlarrrrr
haftasonu acaip bir sessizlik hakim takımda hayırdır diyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?