- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.161
herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
dün benden sonra gelen olmamış.. ben de eşim gelmeden gidip bildirimimi yapayım dedim..
kilommmm: 63.4
çayı koyuyorum etrafı temizliyorum bugün takıma ilk gelen ben olduğum için.. artık ben yokken alırsınız siz çayınızı ya da misafir gelirse ikram edersiniz kaydirigubbakcemile3
saolasın canım tek şansıımız tekrar kornea nakli o da kesin değil.mersam eşinin rahatsızlığı içinde çok üzüldüm ben canım inşallah düzelme ihtimali yada ne bileyim başka bir şansınız vardır eşinde streslidir şu sıralar idare etmen zor ouyordur...deniz ve kızların için mutlu oldum iyi olmuş senin adına uzunca süredir uğraşıyordun ama zeytini ne yaptın anlamadım hem aklıma ne geldi ne oldu bizim diyet zeytin ağaçları :))
SELAMLARRRRR
cikolatam listeyi lütfen paylas bizimle bende yaparim..a.s.
kallisim yediklerin güzel devam et bakalim bir süre böyle kilo almamak bile basari gibi geliyor bazen. ama spora baslamana sevindim.. simdiden gerekli kisilerle konus rica et yeni yildada devam etmen icin.. zorla cikarmazlarya canimsin.lmaz:
mersacigim esinin hastaligina cok üzüldüm canim. allah beterinden saklasin.
bebegimde geldi ne güzel ya..:lepi:
yarin sinavim var. bu yasta bu sinav heyecani cok komik gibi gelsede benim icin burada gösterecegim basari cok önemli.kaybetmeyi pek sevmem. okuldada ille ilk sirada ve birinci olmaliydim kendimce. ikinci olmayi hic beceremedim ve sevmedim. yetiskin cocuklarim ve damatlarim var hatta minik kaanim bile var..yeniliklerden teknolojiden anlamiyan eski kafali bir anne yada kaynana olmak istemiyorum. bende her konuda konusabilirim, ve bu islerde benimde bilgim var diyebilmek isterim..
bakalim hayirlisi...gamyoncuiremsu
mersam hoşgeldin yaa tostmu yiyosun bizimde tost makinesi bozuldu tam okul zamanı en çok gereken bir anda üstelik yeniydi canımı sıktı şimdi sen söyleyince hatırladım yine :)) canımda çekti falla.. bend ebir kahve yaptım kendime bakınıyorum ..
arkadaşlar kaç gündür kilomu koruyorum artık kilomu oturttum diye hava atıyodum ya havam söndü yarım kilo almışım hatta dahada fazla 75 e kadar düşmüştüm ben yaaaa...
şimdi 77.5 geldim e bayramda yediğim çikolataları tatlıları görseydiniz az bile almışsın derdiniz tamam tamam verecem söz.artık şişko olmak istemiyorum.
kallistem kilom 77.5.:bbo:lmaz:
günaydın canım hoş bulduk hemen sanada yapim arkadaşım .benimde süpürgem bozuldu
canın çok istediyse mikro dalgada yap.tabi sağlıklı olmayabilir ama ben bazen acil durumlarda yapıyorum .ekmeğin üzerine kaşarı koyuyorum mikro dalgaya atıyorum çok güzel oluyor ama çocuklara değil orda sadece kendime yapıyorum.
günaydın melisim güzel sonuç aldıkmı bilmiyorum ama ancak bu hafta bir araya gelip toparlandık bunu söyleyebilirim :))...sizden bekliyoruz bu hafta :)))
valla yedim bile keşke yemeden konuşsaydık belki bende cayardım ama artık geçmiş olsun şu anda mideme çoktan yerleşti bile.başka bişey yemiyorum söz sadece çay içiyorum.
kalistem şimdi balkonda oturuyorum deniz karşımda görmeni isterdim o kadar güzelki çarşaf gibi su beni çok rahatlatıyor seyretmek bile yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?