- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.121
ya siz niye girmiyorsunuz? alla alla bende girmem ozaman. rekabet halinde olmaliyiz kallisim ben seni kovalamazsam rahat edemem hicde bosuna ac kalmam banane.lmaz:
oleyyyy takımda adımı adımı görmek çok güzel ben aynı verdiğim kilolarla devam ediyorum dimi kallistem yoksa şimdiki kilomdanmı başlıycam.
merhaba mersacigim. ay aksam sohbetlerini özlemisim. cok iyi geldi bana.)))
kursum iyi gidiyor cuma günü sinavimiz var ilk sinav valla yani korkmuyorum desem yalan. bu yasta okul sinavi tövbe yarabbim.. bu aksamda cocuklarin isleri vardi kimsenin yardimi olmadi.
ama insan basarili olunca cok mutlu oluyor degilmi?.. senin isinde yolunda gitmis cok sükür
arada benim kizlar sn i aciyolar kavga ediyom onlarla ne olur bi bakim kimse varmi diye hem benim adresi kullaniyolar hem bana baktirmiyolar cadilar yaaiyi aksamlar asyacigim.. bugün kacamak iki kelime konusabildik okuldan heheheh
mersacım canım sevindin değilmi :)) bu haberi verebilmek için kuralların oturmsını bekliyordum gerçi onunda düzenini yapamadık ya neyse... artık son bu değilmi, son çabamız, son zorlanmamız, valla ben yeğenime baktıkça özendim yemekten sonra çıkıyor hemen10 dakika spor yapıyor benim aletle rahatlıyor elinden su şişesini bırakmıyor birde eşim ne kadar zayıfladın dedikçe teyzemin sayesinde diyor beni delirtiyor :)) çocuğu zayıflattım bende tık yok hahahhaaaa...
gitmem merak etme kallisim bende ozledim valla agliycam $imdivayy asyamda gelmişşşş ben neti düzeltene kadarda gitmese bari.. netimde sorun çıktı açamıyorum sayfalarımı deminden beri.. asyam asyam anlat ne haberler var çok özledik valla seni arıyoruz hemde çokk .. eşinin durumu nasuıl ve efenin okulu ne oldu alıştımı.. kızının koleji nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?