Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

efendım herkese gunaydınlar.bugun gec kalmısım yada sızler cok erkencısınız.bu sabah ıtıbarıyle 107.2 kıloyum opuyorum herkesı

efendım herkese gunaydınlar.bugun gec kalmısım yada sızler cok erkencısınız.bu sabah ıtıbarıyle 107.2 kıloyum opuyorum herkesı

hoşgeldin cedricim bizde seni öptük..

cedricim ne diyeceğim senin çyların vardıya ben guruptan ayrılınca diyet filan hakgetire henüz çeyrek paketi içemedim bugün başlıyorum birazdan ilkini içeceğim seni merak ettim kullandınmı yada kullanacakmısın..

ayyy çamaşır atıp geldim makineye amann arkadaşlar bitmiyor çmaşırım hiç bıktım valla her gün açıyorum haftasonlarıda en az 2-3 kez :)) kalabalık yaşamakta böyle...

valla senin eve bijo benim eve de becerikli kallis lazım ne yapıcaz şimdi kaydirigubbakcemile3

tarçın işe yaradı mı kallisim bastırdı mı açlığını? dr söyledi tv de yine dün, insulini hemen dengeler diyet yapanlar günde 1 çay kaşığı tüketsinler dedi..
ben de sevmem öyle çok misafir hele ki pat diye gelen ama melis falan geliyor ya kardeş takım onlar için demiştim ikram edersiniz diye kaydirigubbakcemile3 zaten suyu da çok koydum sen kahve içersin biliyorumm

mersacım öyle bi anlattın ki gelip yanına bi sandalye çekesin geldi valla buralarda hasretiz deniz kokusuna senağlama bizim için de seyret şöyle iç çeke çeke :sinifsinif:

Bende geldim kilo bildirimlerinize bakıyım :kedi:
Kallisim nasılsın ınşallah bugün takımın şampiyon olur :hooray:
Ben hala 50'ye düşemedim ama nasıl düşüyüm dün koca bir tabak mantı yedim :smiley-cool:
Ben 52'yim bijoux'm hatırlattı hemen kallisime diyim dedim pek işe yaramasada :teytey:

bijom şöyle yapalım :)) haftanın bir günü evleri değişelim sen temizlik yap bende senin evde dikiş nakış yapayım hahahahaaa :))

tarçın öyle bir kerede işe yaramaz diye düşünüyorum bijom ama yazdın ya düşündüm şimdi açlık hissetmiyorum dün akşamdan beri evet doğru bugün öğlende elma rendeleyip yapıcam... geçende alışverişe çıktık çocuklar eşim filan bende yemek yememiştim arabadan indim bir fenalaştım anlatamam ter bastı eli ayağım buz gibi oldu soğuk ter döküyorum nasıl titriyorum, yeğenim çocuklar filan durdular ne oldu sapsarı oldun diye.. kan şekerimde böyle az yemedikten sonra yani diyet modunda olmayınca bu etkiyi yapıyor eni düşüş ve yükseliş gösteriyor.. tarçınla ve şu karabuğday salatası ile kolayca 2-3 günde düzenleyeceğimi düşünüyorum ama inşallah...

ayyy çamaşır atıp geldim makineye amann arkadaşlar bitmiyor çmaşırım hiç bıktım valla her gün açıyorum haftasonlarıda en az 2-3 kez :)) kalabalık yaşamakta böyle...

Biz iki kişiyiz bitmiyor hiç..Valla bugün vakitli çıkıyımda beyazlarımı yıkayım giyilecek birşeyimiz kalmamış:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 seni ne yapacağım ben yahuuuŞenizŞeniz hedefine gelince diplomamı versem a.s

mersam deniz kokuları burnuma gelmeye başladı :gitme:
Kurban bayramını iple çekiyorum memleketime gideyim şöyle ortaköyde kumpir yiyip denizi izlemek ayyy :sinifsinif:

tamam kallisim anlaştık vereliniortak

kan şekerin düşüyor demek ki dediğin gibi benim annemler de 2 saatte bir yemek zorundalar onlardan biliyorum titremeye başlıyolar hemen bi çikolata çözüyo işi ama bütün gün kendilerine gelemiyolar sonra. ben yaptırdım açlık ve tokluk şekerimi şükürler olsun şimdilik normal..

dene bakalım tarçını, zaman zaman da yaz merak ederim işe yarayıp yaramadığını kaydirigubbakcemile5
bi de hani benim nutellam ya benim kafam kel mi mafoldumben

ceylan mantıları götür valla benim yerime de yeseydin kız bi tabak kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 seni ne yapacağım ben yahuuuŞenizŞeniz hedefine gelince diplomamı versem a.s

:lepiiploma hee..:lepi:
opuyorumnanaktanSeni seviyorum ama düşünmen yeterli benim en güzel hediyem meleğimin gelmesi olacak keşke kilolu olsaydım biraz zayıflıyınca hamile kalman artıyormuş ama benim gibi Pco'lular ne yapsa olmuyor nasip herşey..
50 oluyum gelecek inanıyorum :hulya:

mersam deniz kokuları burnuma gelmeye başladı :gitme:
Kurban bayramını iple çekiyorum memleketime gideyim şöyle ortaköyde kumpir yiyip denizi izlemek ayyy :sinifsinif:

senin memleketin ortaköymü kaydirigubbakcemile3 valla oranında kumpiri.. alacasın şöyle eline sonra deniz kenarındaki banklara geçip ohhh... benimde hep hayalimde yeniköyde kahve içmek var kaydirigubbakcemile3 pek bir köy meraklısıymışızkaydirigubbakcemile3

Yok ortaköy değil taa ben Başakşehir İkitelliden gelin geldim Trakyaya yakınız :1rolleyes:

bi de hani benim nutellam ya benim kafam kel mi mafoldumben

ne sabırsızsın bijom yaaakaydirigubbakcemile3 ben her gün değişik şeyler geliyor güzel bir şeyler gelsin diye bekliyordum ama nutella diye ısrar ettin opuyorumnanaktan buyur.. ceylanıda nutellaladımkaydirigubbakcemile3

günaydın..
ooohhh bir nutella muhabbeti dönüyor hadi bakalım.ben chokella cıyım,onu daha çok seviyorum.hadi bana da ondan ısmarla kallisim sultanım..

kilom 79..bilginize...

geçen hafta kilo almıştım bayağı ama listeye girememiştim geç verdiğim için.verebilseydim bu hafta kilo vermiş olarak görünecektim sanırım.neyse...benim az daha uyumam lazım ,gece programım var.uyanınca gelir bakarım doyumsuz muhabbete,napalım.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…