- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.181
efendım herkese gunaydınlar.bugun gec kalmısım yada sızler cok erkencısınız.bu sabah ıtıbarıyle 107.2 kıloyum opuyorum herkesı
ayyy çamaşır atıp geldim makineye amann arkadaşlar bitmiyor çmaşırım hiç bıktım valla her gün açıyorum haftasonlarıda en az 2-3 kez :)) kalabalık yaşamakta böyle...
Bende geldim kilo bildirimlerinize bakıyım :kedi:
Kallisim nasılsın İnşallah bugün takımın şampiyon olur :hooray:
Ben hala 50'ye düşemedim ama nasıl düşüyüm dün koca bir tabak mantı yedim :smiley-cool:
Ben 52'yim bijoux'm hatırlattı hemen kallisime diyim dedim pek işe yaramasada :teytey:
kaydirigubbakcemile3 seni ne yapacağım ben yahuuuŞenizŞeniz hedefine gelince diplomamı versem a.s
tamam kallisim anlaştık vereliniortak
ceylan mantıları götür valla benim yerime de yeseydin kız bi tabak kaydirigubbakcemile2
mersam deniz kokuları burnuma gelmeye başladı :gitme:
Kurban bayramını iple çekiyorum memleketime gideyim şöyle ortaköyde kumpir yiyip denizi izlemek ayyy :sinifsinif:
senin memleketin ortaköymü kaydirigubbakcemile3 valla oranında kumpiri.. alacasın şöyle eline sonra deniz kenarındaki banklara geçip ohhh... benimde hep hayalimde yeniköyde kahve içmek var kaydirigubbakcemile3 pek bir köy meraklısıymışızkaydirigubbakcemile3
bi de hani benim nutellam ya benim kafam kel mi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?