- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.141
sagol mersacigim.
senin isinde zormus ama söyle düsün herkesi ayni aynda kesinlikle memnun edemezsin birine iyi gelen birsey yapsan bu digerlerine ters gelebilir kafanin mantiginin dogru olduguna inandigin seyi yap.. üstesinden gelirsin canim gelemiyecek biri olsan bu görev senin üzerinde olmazdi. allah kolaylik versin
mersacım nelerle karşılaşıyorsun tahmin edebiliyorum yazdında zaten, ama neyle karşı karşıya kalırsan kal senden önemli bir şey yok unutma sakın, sağlığını tehdit edeek kadarda uğraşma yani sorunlar filan var dedin ya o yüzden yazıyorum dikkat et..
derinciğim hoşgeldin canım ne demek unutulmak unutmayız ama biz takımca tatil modundan çıkıp toparlanamamıştık bir türlü bu yüzden senide motive edemedik ama bu hafta yavaşta olsa başladık spora ve diyete cumadan sonrada hızlanırız inşallah... düzenli gelmen şart değil canım sürekli burada olmanda tabiki.. ama geldiğinde mesajlara göz atıp ilgilendiklerine sende yorum yaparsan hem senin hem bizim motive yükselir... bende sporuma başladım yarın 2. kez gideceğim kısmetse ama bugün neredeyse ağlayacağım bacaklarım bacaklarım diye diye sızlanıyorum 2 aydan fazla ara verdim sanırım çok kötü bir durum oluştu..
reyhan abla evet bu hafta basından beri diyet modundayım ama ıkı gundur daha kontrolluyum.ins boyle gıder.yaz boyu dıyet yapmaya ozendım desem yalan olmaz.cok ısteklıyım su anda o yuzden bunu degerlendırmek ıstıyorum.sonra yoruluyorum cunku.kaan bebegı op benım ıcın ablacıgım.kardesımın bebısıde benım burnumda tutuyorcedricim bugün diyete tam baslamissin gibi geldi bana cok sevindim güzelim.. kendine bir hedef bile koymussun harika bir sey bu. insallah yeni yilda anne olacaksin hayirlisi olur insallah. kaanimiz cuma günü 5 haftalik oluyor güzelim.. iste doganlar büyüyor. bana bakip gülüsü yokmu deli ediyor beni. hele biri kirmizi giysin gözlerini alamiyor. aglamasi bile güzel..
kallıste canım bu corbayla benı tanısdırdıgın ıcın cok saol.hem tadı cok guzel hemde dıyet yaparken super oluyor.ıglonun karısık sebzesını almısdım ama balıgını hıc denemedım.ılk fırsatta denıycem.bu arada kara bugday almıssın.ben yıllar once karabugday dıyetı yapmısdım.sadece karabugday yıyerekhaftada 7 kılo verenler olmusdu cevrede.tanı ben dayanamadım ama denemısdım.hala oylemı bılmıyorum ama eskıden ıcınden bır brosur cıkıyodu paketın.orda bır kofte tarıfı vardı.hala bazen canım ceker.mucver gıbı bı dene derım ben.cedricim canım balık çorbası yapmışsın afiyet olsun bende son ablama gidişimde yaptım nasıl nefis oldu seninde aklında bulunsun şu yeni marka varya dondurulmuş üründe iglo diye onun bir mezgiti var hem tertemiz hem çok nefis daha kutuyu açar açmaz canın balık çekiyor bizim biz paketten 10 kişilik çıktı sana rahat rahat bir kaç kez yeter artar...
ben aksam yemegının erken saatlerde yenmesı gerekdıgını dusunuyorum.ama mutlaka yenılmelı.cunku sabah kahvaltısına kadar cok uzun sure var.gercı benım oyle bır sansım olmuyor.esım gec gelıyor yemek saatımız 8.sebze yada et gurubu ne yıyeceksem bol salatayla normal sekılde yıyorum.tatılde hıc kılo almadım.aslında yedım ama sebebının tatlı yıyeceksem oglen yemem oldugunu dusunuyorum.aksam sadece ızgara ve salata yedım.aksam agır seyler yememek bencede cok onemlıbütün sorun aksam yemeginde kallisim bu durumu asmazsak derdimize care bulamayiz.
kendimize cezami verirz kurallarmi koyariz bilmem ama bu duruma bir care getirmeliyiz aksam yemegi cok cok hafif gecmeli. bu konuda fikri olan varsa bende bu önerileri alayim bir zahmet benim tek zaafim ve hatam bu iste
asyam ya cok sevındım 69 ları gormen cok guzel masallah canmsın ya.esın ıcınde allah dan erken onlem almıssınız.cunku apne basıt gıbı gorunsede tehlıkelı bır hastalık.ılerleyen donemlerınde ınsanlar araba kullanırken bıle uyuyakalabılıyormus.tam uykularını alamadıkları ıcın reflekslerı zayıflıyor ozellıkle tehlıke derecesı yuksek ıslerde calısanlarda ıs kazalarına sebep olabılıyormus.tabı bıde yasam konforunu dusuruyor.ummarım bır an once rahatlargitmem merak etme kallisim bende ozledim valla agliycam $imdi
efe iyi sadece ogleye kadar gidiyo oyle anlastik ogretmeniyle ogleden sonralari uyuyomu$ cok okulda ama evde uyumuyo kerata
e$im iyi i$te hergece elektrikli bir maske takarak uyuyo her nefesi kesili$te o alet nefes almasina yardimci oluyo ama yazik her seferinde uyaniyo bende tabii sabaha kadar bir uyanip bir uyuyp sabahi ediyoz cok zormu$ hakkaten yaa ben bunu adama gecen yildan beri soyluyom birturlu beni ciddiye almiyodu $imdide boyle i$te durumlar ama gececek insallah oyle cok ciddi bir durum yok iyiki simdi basladi tedaviye yoksa ilerleyen ya$larda daha zor olucakti
ben iyiym kayinvalidem gelecek cuma gunu yalniz gelio bir sure bende duracak cunku onunda cok saglik problemleri varmi$ muayeneler olucak tedavler falan belkide ameliyat gecirecek bilmiyoz bakalim hayirlisi artik
$u an itibariyle 70 .2 yim ama dunmuydu evvelki gunmuydu 69 gordum ama bugun regl donemim basladigi icin 70 .2 yim i$te boyle kizlarr arada ugruyom kimse olmuyo iyi kotu bi goz gezdirip cikiyommesaj yazabilirsem yaziyom yazamazsam azcik okuyom boyle i$te yaa ama varya nasil ozledim anlatamam
mersa cıgım cok uzuldum allah sıfa versın esıne.kusura bakma ben rahatsız oldugunu kacırmısım esının.son donemlerde bıraz kopukdum gurupdan.evt ablacım çok zor işim ama alıştıkça daha kolay geliyor.bir sürü insan bana güvenip destek verdi güvenlerini sarsmıyım diye uğraşıyorum .bizden öncekiler cukkalamışlar paraları bu iş çok dürüstlük gerektiriyor banada güvendiler ve buraya getirdiler.
canım saolasın evt sağlığımda ciddi şekilde bozuldu birden böyle bir sorumluluk bütün hayatım değişti eskiden istediğim gibi dolaşırdım sitede şimdi herkesin gözü üstümde destekçim çok olduğu gibi kuyumu kazmaya çalışanlarda yok değil.bu arada üst üste yaşadıklarım kimseyi üzmek istemiyorum anlatıpta ama eşimin durumuda beni çok üzdü.1.5 yıl önce gözüne kornea nakli yapılmıştı herşey çok iyi gidiyordu süekli kontrole gidiyor olumlu ceveple geliyordu ocak ayındada dikişler alınacaktı 1 ay kadar önce göz doktoru bir arkadaşımız gözün hoşuma gitmedi istanbula bir gitsene dedi tabi benim içime hemen doğdu beni teselliye çalıştı kontrol için gitsin dedi felan ama ben anladım gitti istanbula yani anlıycanız vücut reddetmiş korneayı .herşey sil baştan maddi manevi bütün emekler umutlar hepsi boşa gitti.çok üzüldüm .tabi allah can sağlığı versin ben onun gözü olurum ama umutların yıkılması çok kötü.hepinizi çok öpüyorum .
asyam sanada iyi akşamlar ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler.sabah erken gelirsem çayı yaparım kalliste seninde kahveni hazırlarım canım .byopuyorumnanaktanzemuszemusmafoldumben
derın aramıza hosgeldın..senın bebegın daha bıkac aylık sanırım allah bagıslasın.konusmusduk daha once ama ben bu kadar kucuk oldugunu tahmın etmemısdımhoşbulduk canım vereliniortak ben çıkmışım sizler gelmişsiniz yine temmuz anneleri topiğine gittim ordaki arkadaşlarda olmayınca yatayım dedim uykum kaçtı geri kalktım evet sizler tatil dolayısı ile yoktunuz demek buralarda ben evde yalnız olduğumda sürekli takılıyorum yani bundan sonra kışın soğukta çıkmayı düşünmüyorum bebeğimi hasta ederim diye daha sık görüşürüz inşallah hayırlı olsun sporun aletlimi çalışıyorsun benimki hem aletli hemde ayakta yapılan hareketler var ikisi bi arad gidiyor ara verince öle oluyor ben 1 senedir sporuma ara verdim birde 9 ay boyunca bebeğim düşermi diye hep yattım sayılır heryere araba ile gittim evden çıktığımda bile adımlarımı sayarak gidiyordum yavaş yavaş ki öncesinde aşırı hareketliydim acayip hamlaşmışım hareketleri okadar zo yapıyorumki alışacağım inşallah sokakta yürümeye bile zorlanıyorum çokmu çok hamlamışım ama inşallah bundan sonra yediklerime sizlerle dahada dikkat edeceğim:lepi:
2 kilo baklavayı da hüpletine aldım haliyle
ama artık yeter diyorum ramazan da geçti gittt
tek başıma veremiyorum ya
61 di bitirdiğimde oldum 65
4 kilo boru mu yaaa
hedefim 60
5 kilo vermem lazım
buda 2 aya denk gelir
:)
tabe uzamanzsaaaa
kadisim canım listeye girmesine girersin ama dikkat etmen şartıyla yani sen tatlıya çok düşkünsün bir hafta verip bir hafta alıyorsun tatlı yüzünden ve sürede uzayıp gidiyor çok durmak gibi bir niyetimiz yok oysa bizimson şans bir kaç ay daha yani sonra tası tarağı toparlayıp korumaya geçicez işallah:Saruboceq:
kilo vermesi uzayıp giden olursa diye kurallar koymalı diye düşünüyorum kaçamak yapmazsak ne oluruz önümüzde 2 örnek var bijom ve cocomŞeniz hedefe nasılda ulaştılar demekki kaçamaksız olunca kiloda gidiyor.. kurallar için önerilerinizi bekliyorum...
günaydın bayanlarzemuszemus
kallisim zorla attın takımdanlmaz:
şimdi de kuralla alıyosun :umursamaz:
tamam canım ben almıyım başka kapıya bakayımmmm CADIARZU
başlamadan gitti motivem canım saolasın yaaaaa
:Saruboceq:
hoşbulduk canım vereliniortak ben çıkmışım sizler gelmişsiniz yine temmuz anneleri topiğine gittim ordaki arkadaşlarda olmayınca yatayım dedim uykum kaçtı geri kalktım evet sizler tatil dolayısı ile yoktunuz demek buralarda ben evde yalnız olduğumda sürekli takılıyorum yani bundan sonra kışın soğukta çıkmayı düşünmüyorum bebeğimi hasta ederim diye daha sık görüşürüz inşallah hayırlı olsun sporun aletlimi çalışıyorsun benimki hem aletli hemde ayakta yapılan hareketler var ikisi bi arad gidiyor
tamamdır kallisim sen birden listeye yazınca şaşırdım çünkü paylaşımda bulunmayanlara tavrını biliyorum kaydirigubbakcemile3 gelir inşallah o da bir an önce aramıza.
iş güç yaptım ben de 3 gibi falan çıkıcam dışarı dolanıcam işlerim var.. az önce de yeşil elmamı yedim.. hadi bakalım yarın tartıdaki sonucumu çoook merak ediyorumm kaydirigubbakcemile2
selam arkadaşlar,
mersa yeniden aramızda olmana seviniyorum.sen diyet yaptığın zaman yine takımın en iyi kilo vereni olabilirsin,buna eminim...
cedric başlamışsın diyete,güzel yediklerin bence..öpüyorum seni de cnm...
bijom bakalım elma diyeti nasıl sonuç verecek yarın,ben de merak ediyorum.
reyhan ablam ve kallisim ...sizleri öpüyorum,takımımızn anneleri opuyorumnanaktan
ben de uyanınca sadece nesfit yedim,öğleden sonrayı sebze ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum.bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?