- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.141
muskam kurallar değişti maalesef bütün katılımcıların şartları eşit olsun diye ilk girdiği andan itibaren 3. cuma olmadan giriş yapamıyorsun listeye alpime de yazdım zaten de depresiften haber var mı bu aradaTatlım. Bir bazen iki hafta deneme suresi var. Bazıları geliyo takıma gidecez diye bir hafta sonra kayıp oluyolar. Ama senin paylaşımın iyi olduğu için kaptanım da dedi ya bu cuma listedesin.
Oh afiyet olsun fistigima ekmek yok ama dimi?
Yok muskam hiç hoşuma gider mi insan ne yediğini yazınca farkediyor daha çok suçluluk hissediyor ve o yüzden de daha çok dikkat ediyor
Arkadaşlar da gelecek de akşamafırında kıymalı kaşarlı bi tarif var muskam onu yapıcam heralde hem böyle börek gibi oluyo hem de içinde 1,5 kaşık un var sadece
canım deneme süresi var 2 hafta
E tamam işte sende 11 aralık cuma listedesin yazmisin alpime.. Bende bu cuma dedim. Bu cuma 11 aralık kaptancım.muskam kurallar değişti maalesef bütün katılımcıların şartları eşit olsun diye ilk girdiği andan itibaren 3. cuma olmadan giriş yapamıyorsun listeye alpime de yazdım zaten de depresiften haber var mı bu arada
Oh afiyet olsun fistigima ekmek yok ama dimi?
E tamam işte sende 11 aralık cuma listedesin yazmisin alpime.. Bende bu cuma dedim. Bu cuma 11 aralık kaptancım.
Tamam kaptanımcanım kıymalı yap çok güzel oluyor
alpim cim listeye girmek için takıma ilk mesaj yazdığın andan itibaren en az 2 hafta geçmesi gerekiyor yani 3. cuma listede oluyorsun yarışmanın genel formatı bu sana özel değil tatlım gecen hafta cuma bildirimi akşam yapmıştın ilk cumaydı bu hafta zamanında yaptın ve 11 aralık cuma sen listede olacaksın daha erken seni maalesef lsitelere alamıyorum mesela çakıl arkadaşımız normade geçtiğimiz cuma listeye girecekti ama 1 hafta boyunca ne menü paylaşmış ne günlük 5 mesaj yazmış o yüzden bu haftayı bekliyorum eğer katılımı iyi olursa listeye girecek ama senin mesaj sıkıntın yok gördüğüm kadarıyla menü de paylaşıyorsun böyle giderse cuma gün listedesin
Ya benide ekmek mahvediyor. Yemiyorum yemiyorum sonra bi cozutuyorum artılar geliyo.. Sonrada uzuleyimmi sefam olsunmu diyeyim bilemiyorum.Yok muskam bugün ekmeği baya abarttım zaten
Of ya menulerle bak. Bu kız listelerin tozunu attiracak. Maşallah..Tamam kaptanım
Ozaman menu yazayım
Sabah 2dilim kasar bir.lokma ekmek
Çay
Öğle yok
Kahve
Aksam kereviz salatası ve yeşil salata yiyeceğim sadece
Dün ki menu
Sabah yumurta domates zeytin
Öğle yok
Aksam
Izgara köfte salata light koladayanamadım
Yemiyorum ama bir değişiklik yok canım. Bişey farketmiyor. Emeklerim çöpe gidiyor olabilir.Of ya menulerle bak. Bu kız listelerin tozunu attiracak. Maşallah..
Yeni geldim burdayım. MuskacigimYa kzlar nerdesiniz yaa.
Bu sesszlik hiç iyi değil. Paylaşım yok.. Kaptanım kızar valla...
1 saat spor yarım saat yürüyüş 2 litre suTamam kaptanım
Ozaman menu yazayım
Sabah 2dilim kasar bir.lokma ekmek
Çay
Öğle yok
Kahve
Aksam kereviz salatası ve yeşil salata yiyeceğim sadece
Dün ki menu
Sabah yumurta domates zeytin
Öğle yok
Aksam
Izgara köfte salata light koladayanamadım
Canım bence öğlene hafifte olsa bişeyler koymalısın.. O öğünü atlama nacizane fikrim.. Çünkü çok çok az yiyorsun..Yemiyorum ama bir değişiklik yok canım. Bişey farketmiyor. Emeklerim çöpe gidiyor olabilir.
En çok biz yazıyoz zaten iki geveze bulduk birbirimizi..Yeni geldim burdayım. Muskacigim
slm canım bende başladım IF ye dün menümde söle dünküevet canim ben IF yapiyorum 1 haftadir ve 1 kilo verdim bile.
Gun icinde abartmadan istediklerimi yiyorum, aksama da yemek yemiyorum.
Dengeleniyor bu sekilde.
Öğlen yemeği alışkanlığı m yok o yüzden yemiyorum bazan işte misafir falan durumlarında yiyorum.Canım bence öğlene hafifte olsa bişeyler koymalısın.. O öğünü atlama nacizane fikrim.. Çünkü çok çok az yiyorsun..
En çok biz yazıyoz zaten iki geveze bulduk birbirimizi..
Aha bir kaçak yakaladım..slm canım bende başladım IF ye dün menümde söle dünkü
18 saat açlık 6 saat yedim
13.30
bi yumurta ve 3 küçük dlim sucuk
2 dilim kızarmış ekmek
5 adet y zeytin
18.00
balık ve yeşil salata
18.30 da yemeyi bıraktım dün
bugün 13.00 de öğle yemegimi yedim
2 haşlanmış yumurta
bi porsiyom haşlanmış karnabahar
bi dilim ekmek
aksamı bilmiyorum daha
Aman derlerse desinler yaz sen sıkıntıdan okumadığım zayıflama kürü kalmadı.. Aksi gibi bugün işimde yok.. Yaz yaz ben kızarım geveze diyenlere..Öğlen yemeği alışkanlığı m yok o yüzden yemiyorum bazan işte misafir falan durumlarında yiyorum.
Aynen daha yazıcam da tutuyorum kendimi ne çenesi düşükmus demesinler kız.
slm canım nasılsın ben bu aralar bel ağrısıyla ugraşıyorumYa kzlar nerdesiniz yaa.
Bu sesszlik hiç iyi değil. Paylaşım yok.. Kaptanım kızar valla...
canım giremiyorum bu ara işler yoğun evdede ikizler rahatsızAha bir kaçak yakaladım..
Nerdesin kız sen?
aynen canım o ekmeğin kokusu yokmu eve gidip çörek yapasım var yawww ama iki gündür baya dikkat ediyorum baltalamamam lazımYa benide ekmek mahvediyor. Yemiyorum yemiyorum sonra bi cozutuyorum artılar geliyo.. Sonrada uzuleyimmi sefam olsunmu diyeyim bilemiyorum.
Aaa niye kız fıtık falanmı var yoksa muayyen gün ağrısımı?slm canım nasılsın ben bu aralar bel ağrısıyla ugraşıyorum
Kıyamam kuzulara.. Çok geçmiş olsun canım sanada bebişlerede..canım giremiyorum bu ara işler yoğun evdede ikizler rahatsız
canım vucut korumaya almıştır yeme biçimini değiştir şoklansın azıcık metebolizmanYemiyorum ama bir değişiklik yok canım. Bişey farketmiyor. Emeklerim çöpe gidiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?