Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım. Bir bazen iki hafta deneme suresi var. Bazıları geliyo takıma gidecez diye bir hafta sonra kayıp oluyolar. Ama senin paylaşımın iyi olduğu için kaptanım da dedi ya bu cuma listedesin.
muskam kurallar değişti maalesef bütün katılımcıların şartları eşit olsun diye ilk girdiği andan itibaren 3. cuma olmadan giriş yapamıyorsun listeye alpime de yazdım zaten de depresiften haber var mı bu arada

Oh afiyet olsun fistigima ekmek yok ama dimi?
E tamam işte sende 11 aralık cuma listedesin yazmisin alpime.. Bende bu cuma dedim. Bu cuma 11 aralık kaptancım.

Tamam kaptanım
Ozaman menu yazayım
Sabah 2dilim kasar bir.lokma ekmek
Çay
Öğle yok
Kahve
Aksam kereviz salatası ve yeşil salata yiyeceğim sadece
Dün ki menu
Sabah yumurta domates zeytin
Öğle yok
Aksam
Izgara köfte salata light kola dayanamadım

Of ya menulerle bak. Bu kız listelerin tozunu attiracak. Maşallah..

1 saat spor yarım saat yürüyüş 2 litre su

Yemiyorum ama bir değişiklik yok canım. Bişey farketmiyor. Emeklerim çöpe gidiyor olabilir.
Canım bence öğlene hafifte olsa bişeyler koymalısın.. O öğünü atlama nacizane fikrim.. Çünkü çok çok az yiyorsun..
Yeni geldim burdayım. Muskacigim
En çok biz yazıyoz zaten iki geveze bulduk birbirimizi..

evet canim ben IF yapiyorum 1 haftadir ve 1 kilo verdim bile.

Gun icinde abartmadan istediklerimi yiyorum, aksama da yemek yemiyorum.
Dengeleniyor bu sekilde.
slm canım bende başladım IF ye dün menümde söle dünkü
18 saat açlık 6 saat yedim
13.30
bi yumurta ve 3 küçük dlim sucuk
2 dilim kızarmış ekmek
5 adet y zeytin
18.00
balık ve yeşil salata
18.30 da yemeyi bıraktım dün

bugün 13.00 de öğle yemegimi yedim
2 haşlanmış yumurta
bi porsiyom haşlanmış karnabahar
bi dilim ekmek
aksamı bilmiyorum daha

Canım bence öğlene hafifte olsa bişeyler koymalısın.. O öğünü atlama nacizane fikrim.. Çünkü çok çok az yiyorsun..

En çok biz yazıyoz zaten iki geveze bulduk birbirimizi..
Öğlen yemeği alışkanlığı m yok o yüzden yemiyorum bazan işte misafir falan durumlarında yiyorum.
Aynen daha yazıcam da tutuyorum kendimi ne çenesi düşükmus demesinler kız.

Aha bir kaçak yakaladım..
Nerdesin kız sen?

Öğlen yemeği alışkanlığı m yok o yüzden yemiyorum bazan işte misafir falan durumlarında yiyorum.
Aynen daha yazıcam da tutuyorum kendimi ne çenesi düşükmus demesinler kız.
Aman derlerse desinler yaz sen sıkıntıdan okumadığım zayıflama kürü kalmadı.. Aksi gibi bugün işimde yok.. Yaz yaz ben kızarım geveze diyenlere..

Ya benide ekmek mahvediyor. Yemiyorum yemiyorum sonra bi cozutuyorum artılar geliyo.. Sonrada uzuleyimmi sefam olsunmu diyeyim bilemiyorum.
aynen canım o ekmeğin kokusu yokmu eve gidip çörek yapasım var yawww ama iki gündür baya dikkat ediyorum baltalamamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…