Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyette bunaldigimiz zamanlar fakat şunları da düşünmeliyiz.
Diyeti zorla değil istediğimiz için yapıyoruz.
Insaniz ve arada kaçamaklar olabilir. Mukemmel değiliz robotta değiliz. Bu bizde yıkım yapmamalı.
Sürekli kontrol hali psikolojimizi bozabilir tartı günleri dışında tartilmayalim.
Verdiğimiz her kilo saglimizi olumlu yönde etkiliyor. Görüntü de cabası.
Hepimizin bildiği şeyleri tekrar hatirlatmak istedim.

nasıl gidiyo canım 1.olmussun tebrikler bu hafta nasıldı bakamadım daha sonuçlara
Yok canım önceki hafta 3. oldum Geçen hafta sadece 1 kilo verdim hafta sonu 1,5 kilo aldım
Şekersiz koca bir kupa kahve iç iyi gelir..
Doğru.. Ama pişmanlıkta engellenemiyorki arkadaş..

Aman derlerse desinler yaz sen sıkıntıdan okumadığım zayıflama kürü kalmadı.. Aksi gibi bugün işimde yok.. Yaz yaz ben kızarım geveze diyenlere..
Gecede bir derdim var a takılıyorum. Evde eşim bi sus artık diyor. Anlatacak hep biseyim var yani.

Muska çörek diyor kız. Bugün çok zor bi gün. Topics çikolata reklamı çörek ağliycam
Ağlam kız desinler boşver sen kerevizinle mutlu mesut yaşa napçan çöreği..
Gecede bir derdim var a takılıyorum. Evde eşim bi sus artık diyor. Anlatacak hep biseyim var yani.
Ay bende aynıyım. Son zamanlarda dinlemediğini farkettim grev uyguluyorum. Konuşmamaya çalışıyorum..
Buda burada çenemin düşmesinin sebebi birazda.. trip atıyorum herife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…