- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.301
gunaydınlar hanımlar.pazarın rehavetını atamadım henuz ancak gelebıldım.pazar gunlerı 48 saaate cıksın ıstıyorum ya.yetmıyor hıvbıdeye.evıme tasınalı 5 ay oldu ve bu surede ıkıncı kez esımle yalnız bır pazar gecırdık vede evımızde.duzensızlıgımı anlayın ısde.yenı arkadaslar hosgeldınız.uzun uzun tanısacak vaktımız olacak nasıl olsa.chocalate lıstenı cok begendım.bende bu hafta salata yemeyı dusunuyorum butun hafta .hafta sonu dıyet dısı seyler yedım.ıslak hamburger goturdum.cok canım cekdı dun.tartıda bı degısıklık yok ama bakalım.bugun buralardayım ins
iyiyim kalişim teşekür ederim . şu kalan kilolarımıda verirsem süper olacagım ....aebencim hoşgeldin canım iyisin umarım...
sabahtan beri buralarda sallanıyorum gelen giden yok ceylanım uğradı onu unutmayalım cedricim vede, ama gelen kaçtı bende kaçayım :))
eee kallisim başladın mı diyete,ben başladım.şuana kadar iyi gitti,1 elmam ve akşama sebzem kaldı..bakalım...sen ne yaptın?
ya sana birşey soracağım,
şimdi ben haftanın 3 günü geç kalkıyorum ya.alışmışım geç uyanmaya,erken uyanamıyorum.ben diyetin saatlerini farklı yapsam nasıl olur?? bugün erken kalktım ama sersem gibiyim..acaba geç uyansam ona göre yiyip içsem,etkisi azalır mı kallis sultan??
Ahh çikolatım gelmiş hoşgeldin canım... başladım başladım ama böyle bir can sıkıntısı var içimde yalnızlıktanmı bunaldım nedir bu yüzden arada ufak tefek şeyler atıştırdım ama öğleden sonra kendimi engelledim ve toparladım akşam ne sebze yapsam diye düşündüm sonra brokoli haşlamaya karar verdim sen ne yapacaksın çikolatım...
yok canımmm neden azalsın ki etkisi sadece daha sık yemen gerekir opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?