- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.261
Ahh annem ahh seni çok ii anlıyorum aklım fikrim hep bebekte :)) allah onların en güzel günlerini göstersin acılarını göstermesin bize.
gez bakalım kallis hanım sesinden belliydi ne kadar yorulduğun ama olsun kalori yakıyosun .
rica ederim bijomcuğum sen daha güzellerine layıksın demek mevlüde gidiyorsunuz ceylanada çok selam .
twety daha çok gençsin bu kiloları biraz azim biraz hareketle hemen veririsin eminim . bende 30 yaşındayım evli bir çocuk annesi bir öğretmenim daha önceki nickim Mehalim di uzun uzuzn tanımak istersen başarı hikayemiz var:))
ooooo şaşkın haım siz buraların yolunu bilirmiydiniz efendim :)))) nasılsın cadı kaçtın dahda gelmedin sağlığın felan nasıl cee diyip kaçma uzun uzuzn anlat
Pia hoşgeldin canım .nick anlamı nedir merak işte :))
tweety canım al sana hikayem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/244716-mehalimin-basari-oykusu.html
yaf yarın okul açılıyor eskiden öğle aralarıda bakıyor bişiler yazıyordum bilgisayar öğretmenimiz taini çıkalı pcler ve net berbat el atıp yapacak kimse yok bozacak adam çok . işte böyle hadi öptüm hepinizi
Piacım hoşgeldin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahopuyorumnanaktan ben eski kilo bilgileine bakayım bir ara senin çünkü çıkış kilonla giriş yapabiliyorsun..164 boy kilom suan 62 63 olabilir emin degilm tam bildirim istendiginde tartilicam .. son gunlerimin tadini cikarayim
5. aylarda 9. takim ile basladim diyete 68 idim 8 kilo vermistim ..bir iki almissimdir ..geri dönmek uzere ayrilmistim ki;
takimim , yokluguma daha fazla dayanamayip kapamis kendini
bu ayin sonunda 2 onemli sinavim var sonrasinda emrinize amadeyim
su bikac hafta belki katilimim az olabilir
ayy heycanlandimmmm yeni takim yeni arkadaslarrrr
yeniden merhaba.s.a
tweetycim pek bir merak ettim nasıl bir diyete başlıyorsun neler aldın ay çabuk anlat bak eksik kalmayı hiç sefmemzemuszemuskimseler yok sanırım bu arada ben yarın çok sıkı bi diyete başlıorum bugünde diyet için alışerişimi yaptım...taviz yok ama sizdende yardım bekliorumm motive motive motive...iştahım çok açık son zamanlarda bi dizginlesem gerisi gelirde hadi bakalım umarım muvaffak olurum...HEPİMİZ OLURUZ İNŞ..
tweetycim geçen yılda yarışmadamıydın farklı topic dediğin başka gurupmu yoksa başka bir zayıflama alanımıydı.. eski yarışmacı isen bilgilerine bakmam gerek canım o yüzden soruyorum..
kalliste bana gelebilirsin demiş ama önümüzdeki 3-4 gün az yazabilirm.
çünkü elimizdeki laptopları dağıttık(benim ve eşimin),masaüstü alacağız diye.eşim iş yerindeki laptopu getiriyor
akşamları girebiliyorumm.ama 3 güne kesin masaüstümüz elimizde olur.inşallah diyeyim yinede.
siparişimizi verdik..bi gelsin tam katılım yaparım inş..
merhabalar hoşgeldin.. biz bekleri sorun değil dediğin sürede pek fazla uzun değil zaten ama uzarsa CADIARZU
yok yok uzamaz inşallah..dedim ya netten siparişimizi verdik.en geç çarşambaya bekliyoruz..
Canım benim Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?