- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.281
koş kızz çikolat koş bak hemen. telefonda okumuştun bana ama unuttum listeyi. merak ettim kaydirigubbakcemile3 ben yapamam akşam yemekleri olduğu için ama dikkatle izlicem siz yapanları kaydirigubbakcemile5evet bir listeden bahsetmiştim,yeni gelen arkadaşlar için de tekrar edeyim.çok ünlü bir diyetisyenin,benim için özel olarak kendi eliyle bir anda yazdığı bir liste.tam uygularsan haftada 3,5 kg gidecek dedi.hala uygulayamadım...liste 1 haftalık...birazdan yazacağım,gidip bulayım.kitaplarımın arasındaydı...
koş kızz çikolat koş bak hemen. telefonda okumuştun bana ama unuttum listeyi. merak ettim kaydirigubbakcemile3 ben yapamam akşam yemekleri olduğu için ama dikkatle izlicem siz yapanları kaydirigubbakcemile5
bijom akşam yemeği diye birşey yok ki... sebze!
ben yarından cumaya kadar yapacağım,katılacak olan var mı??
ben yarından cumaya kadar yapacağım,katılacak olan var mı??
bakalım ben de merak ediyorum.
öpüyorum seni,sabah görüşürz inş...yani öğleden sonra:)
selamm canımm Şenizbijoux+, chocolategirl selam arkadaşlar bu diyet gayet güzel görünüyor ama bende bu aralar otokontrol sıfır kendimi toparlarsam bende denerim.
Pia hoşgeldin canım .nick anlamı nedir merak işte :))
Piacım hoşgeldin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahopuyorumnanaktan ben eski kilo bilgileine bakayım bir ara senin çünkü çıkış kilonla giriş yapabiliyorsun..
tweetycim pek bir merak ettim nasıl bir diyete başlıyorsun neler aldın ay çabuk anlat bak eksik kalmayı hiç sefmemzemuszemus
ooo-o-o-oo derinciğimde gelmiş hoşgelmişş.. elma diyetinden ne haber devammı 1.5 tan başka kilo verdinmi derin nolur verdim de motivasyona çok ihtiyacımız var bu sıralar bizim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?