Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
tweety, pia ve ohcanımadeysin hoşgeldiniz arkadaşlarr a.s. burası süper bir ortamdır ve herkese nasip olmaz çok şanslısınız haberiniz olsun zemuszemus

bütün gün gelemedim eşim yine evdeydi malum gündüz.. az önce işe gitti, iş yerinde bi anlaşmazlık olmuş bu hafta da gece çalışıcakmış normalde pazartesi günleri vadiyasının değişmesi gerekiyodu :çok üzgünüm: ben de o yokken alışkanlık işte yatagımda yatamıyorum, oturma odasında tv karşısında battaniye ile yatıyorum.. 1 hafta daha kemiklerim geçecek birbirine kaçış yok kaydirigubbakcemile3

yarın sabah kursum başlıyor delikafadulden herşeyimi hazırladım malzemelerimi patiskadır ignedir parşömendir. sabahları sekiz buçukta çıkarım 5 dk da ordayım zatenn. haftada 3 gün pzt-salı-çrş.. hergün olmaması da güzel iyi olmuş böyle :hulya:

bugün çok fazla su içtim artık alışıyorum tekrar çok su içmeye süper.. sabah tost ve zeytin, arada yarım paket sunta, öğlen 1 tabak ıspanak-1 dilim ekmek, akşam da tarçınlı sütümü içtim herzamanki gibi..

asyacımın yazdıklarına da çok üzüldüm :sinifsinif: üzüntüden kilo veriyorum yemek yemiyorum içime atıyorum demiş. atma asyacım atma kimseye diyemiyosan bize de.. olan sana olur sonra. Allah yardımcın olsun canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bir an önce çöz sorunları da gel tekrar çok özledik seni bakk..

koş kızz çikolat koş bak hemen. telefonda okumuştun bana ama unuttum listeyi. merak ettim kaydirigubbakcemile3 ben yapamam akşam yemekleri olduğu için ama dikkatle izlicem siz yapanları kaydirigubbakcemile5

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

kağıtta aynen bunlar yazıyor.

ben yarından cumaya kadar yapacağım,katılacak olan var mı??

bakalım ben de merak ediyorum.
öpüyorum seni,sabah görüşürz inş...yani öğleden sonra:)

çikolatım hoşgeldin bijocum hayırlı olsun şekercikim, sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olabilerim belkim :hulya: pek bir hamaratım bildiğin gibi:roflol: eheheheee yuhh bana :roflol: yok şaka bir yana benim okul ihtisasım giyim bölümü üzerineydi dikiş vs burdan geliyor:içelim: ben sonradan vazgeçtim kursa gitmekten :roflol: kendimi hocalardan çok biliyormuş hissine kaptırıyorum bir zaman sonra ve şalterler atıyor o yüzden otur evinde dedim:roflol:

çikolatım bende yarın başlarım seninle söz bir hafta yapıcam bakalım kim daha çok verecek ama sabah tartılıp yazarım kilomu bugün çok yedim:çok üzgünüm: midem bulanana dek hemde :çok üzgünüm: reyhan abla bende yaparım demişti ama reyhan ablanın site ile problemi varmış giriş yapamıyormuş mail adresiyle ilgili bir şey olabilir mustangdan rica ettim ulaştı gerekli şeyleri yazdı ama bakalım ne zaman gelebilecek:çok üzgünüm:

ben de öpüyorum canım görüşürüzzz opuyorumnanaktan

sabah erken gelen çayı yapsın kallisim kahve içer suyu fazla kaynatsın, etrafı da süpürüp toz falan alsın artık piyango kime çıkarsa kaydirigubbakcemile3

herkese iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

tam çıkıyodum kallisim gelmişşşş Şeniz tamam kallisim sorarım tabiii takıldığım bişey olursa ama şimdilik sadece teğel falan onları öğreticek heralde sıfırdan başlıyor ben de hiçbişey bilmiyorum iyi olacak. annem de terzidir benim neler dikmişti bana ve kız kardeşime şimdilerde emekli oldu tahtına oturucam hahhaaha eşim de sinir ediyor almicam dikiş makinesi sana bi o eksikti diyor sıkılıcan kullanmican diyor dedim şimdiye kadar ne maymun iştahlığımı gördün almazsan alma hıh ama ceylan alıcakmış bana biricik hemşom benim kaydirigubbakcemile3

yap bakalım kallisim sana da bi nevi şok olur bu.. umarım zorlanmazsın çünkü biraz az yiyecekler

bijoux+, chocolategirl selam arkadaşlar bu diyet gayet güzel görünüyor ama bende bu aralar otokontrol sıfır kendimi toparlarsam bende denerim.

bijoux+, chocolategirl selam arkadaşlar bu diyet gayet güzel görünüyor ama bende bu aralar otokontrol sıfır kendimi toparlarsam bende denerim.
selamm canımm Şeniz
bence dene mersacım hem şok bir başlangıç olur. bi yerden başlaması lazım çünkü yemeye başlayan arkadaşlarımızın malesef :icecream:

Pia hoşgeldin canım .nick anlamı nedir merak işte :))

mehalim sizmisinizyerimseniben
pia aslinda latince bir kadin ismi...ve sair attilanin siirlerindeki perisi..efsane odur ki ilhamini ondan alirmis...dinliyenler der ki
"ne olur kim olduğunu bilsem pia'nın
ellerini bir tutsam ölsem" derken neredeyse ölücek...
bu nicki alirken saniyorum,kendimi özel hissediyodum..suan zennure olabilir nickim-tatlicadiarzu-
bu arada mustang favori arabamdir... zaman zaman kiralayip turlariz..henuz ona yetiyor gucumuzakannehir

tamam kalliste o zaman yani cuma sabah kilomu normal söyliycem yaristayim suan? dikkat ediyim bariÇok üzgünüm çoook

........................

arkadaslar hb tskler...chokogirl listeni ben cok begendim..kaydettim ... buhaftalar degil, ama ilerleyen haftalarda yapabilirim... böyle sade listeleri seviyorum ..yaparkende zorlanmiyorum..diyet yaninda ciddi sekilde spor yapmayi dusunuyorum ben
mmm
simdilik bukadar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saglikli günlere

bijocum benim net kötü sayfalarım açılmıyor yani benim için kalma demeye getiricem hesaptada lafı toparlayamadım... :)

piacım evet mustang eski mehalim hatun kendini başka türlü hissetmeye başlamıştı ki mustang çıktı karşısına bindi gitti hahahaaa...

ooo-o-o-oo derinciğimde gelmiş hoşgelmişş.. elma diyetinden ne haber devammı 1.5 tan başka kilo verdinmi derin nolur verdim de motivasyona çok ihtiyacımız var bu sıralar bizim :))

yok kallisim oyunumla uğraşıyodum bu arada ben de.. acıktım iyice bir an önce uyumam lazım bana göre değil gece oturmaları kaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr opuyorumnanaktan

ooo-o-o-oo derinciğimde gelmiş hoşgelmişş.. elma diyetinden ne haber devammı 1.5 tan başka kilo verdinmi derin nolur verdim de motivasyona çok ihtiyacımız var bu sıralar bizim :))

iyi gecelr kızlar hoşbulduk ama ben yazıncaya sen yattın galiba kallistecim yok canım elma diyetini 1 hafta yaptım sonra bıraktım verdiğim kiloyuda bu hafta geri aldım zaten nasıl bünyeyse bu sıra hep yemekli gezmeklerdeydim hatta bu gece bile inanki dün ikram yedim diye 1 kilo almışım sabah tartıda resmen çöktüm yani bende motivasyon amaçlı sizlere bir bakayım dedim kaç gündür giremedim ama inşallah sabah iyi bir başlangıç yapacağım allahım inşallah bozmayayım bu sefer yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…