- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.901
Ben cevap beklerken geziyorum bazı. Off yanı cezalar yaptırımlar toplantılar havada ucuyo..ooo aiyet olsun bak ne güzel olmuş
muskam kız hakkaten diğer takımlar canavar gibi nasıl azimliler hadi bakalım darısı bizim takımımıza
Daha öncede söylediğim gibi patlıcan dan bile reçel oluyo benden neden çıtır olmasın.Kızlar bugün ki menü
Sabah
Yarım yumurta bir dilim kaşar
Öğle
Bir kase zeytinyağlı pırasa
Acı biber
kefir
Aksam
Kereviz salata kefir olacak
Öğle yemeğini az da olsa yemeye çalışacağım belki ise yarar
shoji cim nasıl gidiyor keyifler yerinde mi haftasonuna göre güzel bir menüSelam arkadaşlar nasılsınız
Dünkü menüm
Kahvaltı Saat 12
2 yumurta rafadan, Peynir krem, 2 Dilim ekmek kepekli, biraz pekmez, Zeytin, Domates biber
Akşam
Mercimek yemeği, 1 dilim ekmek yoğurt
Su 1,5 lt
Öğlenden Akşama kadar evde temizlik yemek vs yaptım çok hareketli ve yorucu bir gündü
Sabah tartılamadım çünkü tartının pili bitmiş
İyi karar bence pişman olmayacaksin.Kızlar bugün ki menü
Sabah
Yarım yumurta bir dilim kaşar
Öğle
Bir kase zeytinyağlı pırasa
Acı biber
kefir
Aksam
Kereviz salata kefir olacak
Öğle yemeğini az da olsa yemeye çalışacağım belki ise yarar
Guzel olmuş canım suyunda iyi .Selam arkadaşlar nasılsınız
Dünkü menüm
Kahvaltı Saat 12
2 yumurta rafadan, Peynir krem, 2 Dilim ekmek kepekli, biraz pekmez, Zeytin, Domates biber
Akşam
Mercimek yemeği, 1 dilim ekmek yoğurt
Su 1,5 lt
Öğlenden Akşama kadar evde temizlik yemek vs yaptım çok hareketli ve yorucu bir gündü
Sabah tartılamadım çünkü tartının pili bitmiş
ne yapalım muskam sen biraz akıl verBen cevap beklerken geziyorum bazı. Off yanı cezalar yaptırımlar toplantılar havada ucuyo..
Biz fazla pasifiz gibi geliyo onları görünce.
ayyy alpim yaaa çok güldüm allah da seni güldürsün tatlım yaaaaDaha öncede söylediğim gibi patlıcan dan bile reçel oluyo benden neden çıtır olmasın.
Ayrıca fatih Ürek bile zayıfladi :)
Alemsin kızDaha öncede söylediğim gibi patlıcan dan bile reçel oluyo benden neden çıtır olmasın.
Ayrıca fatih Ürek bile zayıfladi :)
Gulelim kaptanımayyy alpim yaaa çok güldüm allah da seni güldürsün tatlım yaaaa
alemsin
Estağfurullah kaptanim ne haddime.ne yapalım muskam sen biraz akıl ver
Burası çok samimi bir ortam ama kalabalık ortamda aynı içtenlikle olur mu?Estağfurullah kaptanim ne haddime.
Ama çok az kişiyiz ya biraz kalabalık olsak bolca katılım olsa
İnsan burada yazistikca motive oluyor çünkü. Bikac msj la olmuyor bence.
Bilmiyorum bacım ama diyet günlüklerini gezip neşeli samimi tipleri davet edebiliriz bence. Böylece tadimizda bozulmaz.Burası çok samimi bir ortam ama kalabalık ortamda aynı içtenlikle olur mu?
shoji cim nasıl gidiyor keyifler yerinde mi haftasonuna göre güzel bir menü
Acmisin kız sihirli çubuk bile kurtulmuyor elinden.Elimde sihirli bir cubuk olsa çaya batirir yerdim:)
Buraya daha fazla takıl kizarim haaaSağol kaptanım sizleri sormalı benim yolum uzun ve amacım sadece güzel görünmek değil hem sağlık hem çocuk için olduğundan elimden geldiğince dikkat ediyorum
Canım çok kolay olsun işlerin. Bi çırpıda bitir kurtul inş.
Biz seni sonrada doveriz.
Yok.kuzum tavsiyelerinize uyup öğle yemeği ekledim menuye az pırasa yemeği kefir . Belki vücudum hızlanır.Acmisin kız sihirli çubuk bile kurtulmuyor elinden.
Tabii istiyorsa çağır hemen.Bir arkadaşım var burdan o da diyete başladı yazisiyoruz sürekli destek oluyoruz birbirimize o da katılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?