- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.881
Çok geçmiş olsun nescim.
Yatarken ayak tabanlarına kalın tabaka viks sur ustune çorap giydir.
Öksürüğü kesiyor ilginç bir şekilde.
Afiyet olsun ozaman.tamm o zamn munude yumurta varrrr
Allah sifa versin gülüm benimkiler hep yaparim ve geçer.sagol canım deniyorum ama geçirmiyor
kaptanım bu hafta ala beni listeye, ay bi daha da mezun olana kadar izin mizin yok banamuhteşemsin tatlım zaten - ile gelmesens eni listeye almazdım bu hafta derece yapcaz bak topraks şimiden -800 de sen de eksidesin
takır takır vericez rakibemKız şartlandırma beynini durmaz de takir takir verecem de.
Dedin fıstığım benim. Helal sana!
Yuruyus iyidir. Sakin kesme sporu.
@topraks canım benim tesekkur ederim.
muskam el atmış olmaz şekerim hadi sana kolay gelsindısarıdan güzel bi dürüm nasılolur muskkaaammm
cok gecmis olsun canımcanım ilaçta veriyorum ya bi yan etkisi olmasın ikisi birlikte diye veremedim sağol yinede teşekkür ederim
Kara turpu içini oy.alttan kurdanla küçük bir delik yap basinida kapak şeklinde kes içine bal koy. Bardağa yerleştir. Ince ince sizsin içir. Oksurukten eser kalmaz ciğeri temizliyormus.
Çok etkili bişey
haa bu arada izne ayrıldığın kiloya gelmeden listeye giremiyorsun tatlım hiç kilona baktın mı? izinde böyle bir problem var
canım pekmezi biraz sulandı nişasta ile pişir içine de accık tereyağı koy palize derler bizim orda sıcak sıcak ver bebeye öksürüğü azaltırsagol canım deniyorum ama geçirmiyor
İnşallah tatlım vericez kacarı yok!kaptanım bu hafta ala beni listeye, ay bi daha da mezun olana kadar izin mizin yok bana
takır takır vericez rakibem
muskam el atmış olmaz şekerim hadi sana kolay gelsin
o degil de ssevalden ses cıkmadı, haftasonu ne karıstırdı acep :)
hadi bakalım candy cim biz idare ederiz 1 hafta sen işini hallet yeni yerinde başla ohh missssdoğumgünü vardı kollontai cim baya bişey karıştırdımnu arada bugün regl oldum cumadan baya önce oldu çok sevindim aslında haftasonları giremiyorum canım ben ya ama artık daha çok aktif olmaya çalışcam haftasonu da en azındsan menü bildirmem şart benim artık haftasonları
gitmem lazım ne kadrar çok çalışırsam o kadar çabuk kurtulucam bu lanet yerden
Sağol canmAfiyet olsun ozaman.
Allah sifa versin gülüm benimkiler hep yaparim ve geçer.
Sağol kaptanımmuskam el atmış olmaz şekerim hadi sana kolay gelsin
arkadaşlar benim bu hafta tayin işlerim var pek giremicemhele bugün hiç giremem. cuma günü girmeye çalışırım kilo bildirimi yaparım. hepinizi çok öpüyorum
Canım çok kolay olsun işlerin. Bi çırpıda bitir kurtul inş.doğumgünü vardı kollontai cim baya bişey karıştırdımnu arada bugün regl oldum cumadan baya önce oldu çok sevindim aslında haftasonları giremiyorum canım ben ya ama artık daha çok aktif olmaya çalışcam haftasonu da en azındsan menü bildirmem şart benim artık haftasonları
gitmem lazım ne kadrar çok çalışırsam o kadar çabuk kurtulucam bu lanet yerden
ooo aiyet olsun bak ne güzel olmuşSağol kaptanım
Yumurta salatasi yaptım.
Miss gibi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?