Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ilaçta veriyorum ya bi yan etkisi olmasın ikisi birlikte diye veremedim sağol yinede teşekkür ederim

muhteşemsin tatlım zaten - ile gelmesens eni listeye almazdım bu hafta derece yapcaz bak topraks şimiden -800 de sen de eksidesin
kaptanım bu hafta ala beni listeye, ay bi daha da mezun olana kadar izin mizin yok bana

Kız şartlandırma beynini durmaz de takir takir verecem de.

Dedin fıstığım benim. Helal sana!

Yuruyus iyidir. Sakin kesme sporu.

@topraks canım benim tesekkur ederim.
takır takır vericez rakibem

Kara turpu içini oy.alttan kurdanla küçük bir delik yap basinida kapak şeklinde kes içine bal koy. Bardağa yerleştir. Ince ince sizsin içir. Oksurukten eser kalmaz ciğeri temizliyormus.
Çok etkili bişey

haa bu arada izne ayrıldığın kiloya gelmeden listeye giremiyorsun tatlım hiç kilona baktın mı? izinde böyle bir problem var

ayy kaptanım sorma korkudan bakamıyorum valla kiloma kesin almışımdım bu hafta cuma tartılcam o zmana kadar diyet yapıyım birazda

arkadaşlar benim bu hafta tayin işlerim var pek giremicem hele bugün hiç giremem. cuma günü girmeye çalışırım kilo bildirimi yaparım. hepinizi çok öpüyorum

o degil de ssevalden ses cıkmadı, haftasonu ne karıstırdı acep :)

doğumgünü vardı kollontai cim baya bişey karıştırdım nu arada bugün regl oldum cumadan baya önce oldu çok sevindim aslında haftasonları giremiyorum canım ben ya ama artık daha çok aktif olmaya çalışcam haftasonu da en azındsan menü bildirmem şart benim artık haftasonları

gitmem lazım ne kadrar çok çalışırsam o kadar çabuk kurtulucam bu lanet yerden

hadi bakalım candy cim biz idare ederiz 1 hafta sen işini hallet yeni yerinde başla ohh missss

arkadaşlar benim bu hafta tayin işlerim var pek giremicem hele bugün hiç giremem. cuma günü girmeye çalışırım kilo bildirimi yaparım. hepinizi çok öpüyorum

Canım çok kolay olsun işlerin. Bi çırpıda bitir kurtul inş.
Biz seni sonrada doveriz.

Kızlar bugün ki menü
Sabah
Yarım yumurta bir dilim kaşar
Öğle
Bir kase zeytinyağlı pırasa
Acı biber
kefir
Aksam
Kereviz salata kefir olacak
Öğle yemeğini az da olsa yemeye çalışacağım belki ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…