- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.141
kızlar hasta olunca benim IF yalan oldu stresten yedim yedim doymadım aç olmadığım halde surekli tıkıştırdım tebrikler canım valla ekmek bizim için ayrı bi yerde anlıyorum seniYEMEDİM valla..
sagol canımGecmıs olsunn
bool yeşillikli bi salata limonla yağsız çok severim tabiki içerisine eklediğimiz şeylere dikkat etmek lazım ton balıklı ayrı bi lezzet zatenEvet muskam basta sevmıyordum ama sımdı ona da alıstım
Yok canım bitti. Şimdi burdayım bi yandan da yemek yapıyorum.Pardon bolduysem.
Kolay gelsin.
Oyy kiyamam bebislere allah şifa versin canım. Havalar fena herkes hasta sende dikkat et..Fenayim kaptancım giremyorumda kaç gündür hafta sonu kızlarin 3 de hastalendı düm tüm gün hastanedeydik tahliller vs büyük kızıma alerjik astım dedi doktor ikizlerin tonsillitleri fena uykusuzluktan artık başım dönüyo
Kendimi eksik hissediyorum. Bisey unutmusum gibi.kızlar hasta olunca benim IF yalan oldu stresten yedim yedim doymadım aç olmadığım halde surekli tıkıştırdım tebrikler canım valla ekmek bizim için ayrı bi yerde anlıyorum seni
Dimi? Bende yapıp yiyemiyorum ya ona gicigim.Yok canım bitti. Şimdi burdayım bi yandan da yemek yapıyorum.
Yemek yapmaktan acayip soğudum. Resmen bıktım
Aynı canım ya hala sisim.Eee ne haber rakibem
kilo durumun nasıl
Evet bende kendi yaptigimi zor yiyorum yemeğin buharı doyuruyor başka şeyler yemek istiyorum.Oyy kiyamam bebislere allah şifa versin canım. Havalar fena herkes hasta sende dikkat et..
Kendimi eksik hissediyorum. Bisey unutmusum gibi.
Dimi? Bende yapıp yiyemiyorum ya ona gicigim.
Çok yemisin be gülüm.Dünkü menüm
sabah
5 adet zeytin
sahanda yumurta tereyağlı
kaşkaval peyniri
2 dilim kızarmış ekmek
öğle
2 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek
1 kase keçi yoğurdu
ara
2 adet mandalina
akşam
2 ufak köfte fırında yağsız
2 dilim elma dilim patates fırında yağsız
3 yk prinç pilavı
2 yk keçi yoğurdu
AynenÇok yemisin be gülüm.
Baya duzeldi senin menüler. Afiyet olsun canım.Merhaba arkadaşlar,
önce dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
4 parça kaşar
4 zeytin
çay
ara
yeşil çar
yarım paket küçük üçgen eti form kraker
öğlen
bezelye
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
yarım ayva
akşam
çok az pilav yanına susuz kuru fasulye
salata
yoğurt
az tavuk göğüs
gece
yeşil çay+ soda+yarım armut( aralıklarla)
su 2,5 lt yakın
spor sabah 20 dk leslie( 2 mil için başladım ama internet dondu bıraktım)
akşam leslie 2 mil+50 twister
Ben eve pidirdigimi yiyemiyorum ki.Evet bende kendi yaptigimi zor yiyorum yemeğin buharı doyuruyor başka şeyler yemek istiyorum.
Aslında normal ama biz uzun zamandır diyette olunca azaltmak durumunda kaldık.Aynenfark etmedim bile bu kadar çok yediğimi
maşallah daha ne olsun şekerimGerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
bişey yemeeeeeNeyse ben kactım komsum kahveye cagırıyorr.
geçmiş olsun tatlım zordur bebeler hasta oluncaFenayim kaptancım giremyorumda kaç gündür hafta sonu kızlarin 3 de hastalendı düm tüm gün hastanedeydik tahliller vs büyük kızıma alerjik astım dedi doktor ikizlerin tonsillitleri fena uykusuzluktan artık başım dönüyo
Yok kız olur mu öyle şey.Pardon bolduysem.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?