- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.121
Canm evlimisin bekar mısın ?Gerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
Geç saatte yediysen meyvelerin intikamı olabilir. Değilse kaslardandir.Yook yaa
az bişicik
mini minnnaaacıııkkk
yarım hurmaa
yarım port.
2 tatlı k. avakado
Başka bısıcık yemedımm
Kac yasındasınn?Canm evlimisin bekar mısın ?
Spor yapıyor musun ?
O her kız makineli tufek gibi korkacak kaçacak arkedes.Kac yasındasınn?
Daha once zayıflama denemen oldu mu?
Yatmadan 1 saat falan onceydıGeç saatte yediysen meyvelerin intikamı olabilir. Değilse kaslardandir.
Hee vallaha kızı gruptan degıl diyetten bile sogutacammmO her kız makineli tufek gibi korkacak kaçacak arkedes.
Ayyy uzulme tatlım okadar spora meyvemi dayanır. Kaslar sismistir. Bi gün yap bi gün yapma yada bu kadar cosmadan yap her gün yap.Yatmadan 1 saat falan onceydı
offf keske yemeseydımm.
Çok pişmanıımm cooook
Blancheadan da ses yok ne zamandır.
Evet yaa bırde dün ögleden aksama kadar temızlık yaptımAyyy uzulme tatlım okadar spora meyvemi dayanır. Kaslar sismistir. Bi gün yap bi gün yapma yada bu kadar cosmadan yap her gün yap.
Bugün dinlen o zaman.Evet yaa bırde dün ögleden aksama kadar temızlık yaptım
o da cok yorduu.
Yok tatlım telefondaydim işleri uzaktan halletmeye çalışıyorum
Neyse ben kactım komsum kahveye cagırıyorr.Bugün dinlen o zaman.
Fenayim kaptancım giremyorumda kaç gündür hafta sonu kızlarin 3 de hastalendı düm tüm gün hastanedeydik tahliller vs büyük kızıma alerjik astım dedi doktor ikizlerin tonsillitleri fena uykusuzluktan artık başım dönüyotatlım dün akşam üşüme krizi tuttu bir türlü ısınamayınca eşim sen hastalanacaksın yarın tutma bi kaç gün sonra tutarsın dedi sabah hafif bir kahvaltı yaptım
saol fatma cım naber nasılsın
günaydın tatlımmmGünaydın
Kahvenin yanında bisey yeme!Neyse ben kactım komsum kahveye cagırıyorr.
Eee ne haber rakibemYok tatlım telefondaydim işleri uzaktan halletmeye çalışıyorum
Pardon bolduysem.Yok tatlım telefondaydim işleri uzaktan halletmeye çalışıyorum
Gecmıs olsunnFenayim kaptancım giremyorumda kaç gündür hafta sonu kızlarin 3 de hastalendı düm tüm gün hastanedeydik tahliller vs büyük kızıma alerjik astım dedi doktor ikizlerin tonsillitleri fena uykusuzluktan artık başım dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?