- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.161
Gider tabii sen azimli ol yeter.İyi diyelim iyi olsun tatlım:). Bakalım görücez bu hafta da gidicekmi.
Benimde iki çocuğum var. 38 yaşındayım. Memnun oldum.Evliyim 2 tane dünya tatlısı evladım var. Onların hediyesi kilolarım. Ama olsun vericem sayenizde. Spor yapamıyorum malesef sizin gibi. Kızım 1.5 yaşında. İşten sonra çok yorgun oluyorum. Gece o uyuyunca bi tekerleğim var. Göbeğim için ondan yapıyorum. Geçen yıl 9 kilo vermiştim ama arada yürüyordum. İşten eve. Bu yıl yürüyemiyorum. İşte böyleeee
Ama açııımmmmaçım diyen arkadaşlar hepinizin yarısı kadar yiyorum hissst ayık olun yemeyin :) dunku menum 413 kaloriydi diakkatinizi cekerim bu noktaya açım diye düsünürseniz surekli yemek ararsınız
iyi görünüyor kaptanım, kaptansın ya bu seferlik tatlıyı görmeyelim :)))))selam kızlarrr
rekabet kızışmış iyice hadi bakalım
bende menümü yazayım
sabah 4.30
2 dl ekmek
2 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
saat 16,30
yarım poaça
akşam 18.30
1 kepçe çorba
8-10 adet makarna
1 kepçe mantarlı tavuk
3-4 kaşık yoğurt
ara
1 mandaline
1 portakal
bu cıss işte 5 cm uzunluğunda halka tatlısı
spor 3 km yürüyüş
su 1 lt civarı biraz az oldu ama çok üşüyorum hasta olacak gibiyim
GünaydıııııııııınnnnnnnnnnGünaydın fistiklar
Nasılsınız ??
güzel benceDünkü menüm
Kahvaltı
2 has.yumurta
2 kaşık yoğurt
Ara:
1 az şekerli turk kahvesi
Öğle:
2 yumurtalı yum. Salatası
5 adet sarma
Ara:
2 hurma
1 ceviz
Akşam:
3 kepçe dogmelivyayla çorbası
Çorbanın içine nohut koymadim.
Dogme oranida normalden azdı.
Yarım hurma (maalesef)
Yarım portakal
2t.k avakado
Ayyy ben de güya 69 olacaktım da hayal olducuma gün 70,8 dim
bakalım niyetim yılbaşına 68 olmak
Süper gidiyorsunKızlar ben spor yaptım geldim.
leslie 1 mill
300 ipsizip atlama
vee simdidee hala terim sogumamısken mekık cekmek ıstıyorum.
yarım mekık daha zorluyor karın kaslarımı..
Hoşgeldin aramıza :)Evet hayatım. Alpimin arkadaşıyımm:)) ilk sayfayı hemen kabul edicem. Aranıza katılmayı çok isterim. Becerebilirmiyim sizin kadar bilemiyorum ama denemek istiyorum. Alpim cesaretlendirdi beni.
Benim de belim çok ağrıyor, acaba spordan mı? Ben de perşembe ara veriyim bari. Zıplamayı yapmıyorum belim kötü oluyor, leslie yapıyorum bu araKaslar sismistir birden yükledin ya. Perşembe yapma iner sisler.
Boyun boyuma kilon kiloma denkmiş, gözüme kestirdim seni ben :))))Gerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
Afiyet olsunNeyse ben kactım komsum kahveye cagırıyorr.
Geçmiş olsun tekrardanFenayim kaptancım giremyorumda kaç gündür hafta sonu kızlarin 3 de hastalendı düm tüm gün hastanedeydik tahliller vs büyük kızıma alerjik astım dedi doktor ikizlerin tonsillitleri fena uykusuzluktan artık başım dönüyo
Ben de ton balıklı salatayı severim, nohutlu da güzel oluyorbool yeşillikli bi salata limonla yağsız çok severim tabiki içerisine eklediğimiz şeylere dikkat etmek lazım ton balıklı ayrı bi lezzet zaten
Normal bir beslenme olmuş, diyet menüsüne benzememişDünkü menüm
sabah
5 adet zeytin
sahanda yumurta tereyağlı
kaşkaval peyniri
2 dilim kızarmış ekmek
öğle
2 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek
1 kase keçi yoğurdu
ara
2 adet mandalina
akşam
2 ufak köfte fırında yağsız
2 dilim elma dilim patates fırında yağsız
3 yk prinç pilavı
2 yk keçi yoğurdu
Teşekkür ederim canımcımBaya duzeldi senin menüler. Afiyet olsun canım.
Yaa Fatmaaskın ton balıgının yagsız konservesi var mı acaba?bool yeşillikli bi salata limonla yağsız çok severim tabiki içerisine eklediğimiz şeylere dikkat etmek lazım ton balıklı ayrı bi lezzet zaten
Dünkü menüm
sabah
5 adet zeytin
sahanda yumurta tereyağlı
kaşkaval peyniri
2 dilim kızarmış ekmek
öğle
2 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek
1 kase keçi yoğurdu
ara
2 adet mandalina
akşam
2 ufak köfte fırında yağsız
2 dilim elma dilim patates fırında yağsız
3 yk prinç pilavı
2 yk keçi yoğurdu
Ben yağını süt suzgecinde suzuyorum.Yaa Fatmaaskın ton balıgının yagsız konservesi var mı acaba?
Sen konserve mı alıyorsun yoksa kendın mı pısırıyorsun
Demi insan yazarken farkediyor.Aynenfark etmedim bile bu kadar çok yediğimi
Hoşgeldin canımÖyle bişey deil. Ünv. Deyken merdaneyle yapardım aynı hareketi. Şimdi bu daha çok işime yaradı. Dizlerinin üstünde yanlarından tutup ileri geri hareket ediyosun. Kendini ileri ittirip geri çekiyorsun. Anlatabilmişimdir umarım:)
Sanırım bana yazdin.Öyle bişey deil. Ünv. Deyken merdaneyle yapardım aynı hareketi. Şimdi bu daha çok işime yaradı. Dizlerinin üstünde yanlarından tutup ileri geri hareket ediyosun. Kendini ileri ittirip geri çekiyorsun. Anlatabilmişimdir umarım:)
Kahve zaten orta sekerdı maalesef.maşallah daha ne olsun şekerim
bişey yemeeeee
geçmiş olsun tatlım zordur bebeler hasta olunca
Canım doğum kiloları daha rahat gider inş. tam yerlesmemıs yaaEvliyim 2 tane dünya tatlısı evladım var. Onların hediyesi kilolarım. Ama olsun vericem sayenizde. Spor yapamıyorum malesef sizin gibi. Kızım 1.5 yaşında. İşten sonra çok yorgun oluyorum. Gece o uyuyunca bi tekerleğim var. Göbeğim için ondan yapıyorum. Geçen yıl 9 kilo vermiştim ama arada yürüyordum. İşten eve. Bu yıl yürüyemiyorum. İşte böyleeee
tatlım öğle tatillerinde yürüsen bende eve gidince fırsatım olmuyo öğle tatillerinde yürüyorumEvliyim 2 tane dünya tatlısı evladım var. Onların hediyesi kilolarım. Ama olsun vericem sayenizde. Spor yapamıyorum malesef sizin gibi. Kızım 1.5 yaşında. İşten sonra çok yorgun oluyorum. Gece o uyuyunca bi tekerleğim var. Göbeğim için ondan yapıyorum. Geçen yıl 9 kilo vermiştim ama arada yürüyordum. İşten eve. Bu yıl yürüyemiyorum. İşte böyleeee
ben anlamamıştımÖyle bişey deil. Ünv. Deyken merdaneyle yapardım aynı hareketi. Şimdi bu daha çok işime yaradı. Dizlerinin üstünde yanlarından tutup ileri geri hareket ediyosun. Kendini ileri ittirip geri çekiyorsun. Anlatabilmişimdir umarım:)
valla alpim cim cevat kelle gibisin kız dünyada aklıma gelmezdi bu iyi ki koydun resmiEki Görüntüle 1718485 Işte bu
Alintidir
Evet doğru anlamisim..Eki Görüntüle 1718485 Işte bu
Alintidir
Bende 37 yim canım. Bu arada benimde sabah menüm bir avuç beyaz leblebi. Bir bardak su. Biraz kırgınlık var bişey istemedi canım. Normalde nesfit yiyorum sabahları. Öğlende ettimekle yoğurt yicem. Bide arada 2 tane form bisküvi yedim. Alpimciğimden öğrendiğim tarçınlı çayımıda içiyorumm. Bu kadar şimdilik
Ben de yaglı dıye almıyordum.Ben yağını süt suzgecinde suzuyorum.
Kaptanım birini davet ettim ama sanırım listeye giremiyor takım içi yarışmak istiyor. Ne dersiniz?tatlım öğle tatillerinde yürüsen bende eve gidince fırsatım olmuyo öğle tatillerinde yürüyorum
ben anlamamıştım
valla alpim cim cevat kelle gibisin kız dünyada aklıma gelmezdi bu iyi ki koydun resmi
olurr ben de zaten listeye girmiyom dışardakiler de bi liste yaparızKaptanım birini davet ettim ama sanırım listeye giremiyor takım içi yarışmak istiyor. Ne dersiniz?
Afiyet olsun canım emzirirken kilo daha kolay gidiyor. Ve artı harcadığın kalori var.Bende 37 yim canım. Bu arada benimde sabah menüm bir avuç beyaz leblebi. Bir bardak su. Biraz kırgınlık var bişey istemedi canım. Normalde nesfit yiyorum sabahları. Öğlende ettimekle yoğurt yicem. Bide arada 2 tane form bisküvi yedim. Alpimciğimden öğrendiğim tarçınlı çayımıda içiyorumm. Bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?