Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi diyelim iyi olsun tatlım:). Bakalım görücez bu hafta da gidicekmi.
Gider tabii sen azimli ol yeter.
Benimde iki çocuğum var. 38 yaşındayım. Memnun oldum.
Bu arada tekerlek dediğin twistmi hulahopmu anlamadım.

açım diyen arkadaşlar hepinizin yarısı kadar yiyorum hissst ayık olun yemeyin :) dunku menum 413 kaloriydi diakkatinizi cekerim bu noktaya açım diye düsünürseniz surekli yemek ararsınız
Ama açııımmmm
iyi görünüyor kaptanım, kaptansın ya bu seferlik tatlıyı görmeyelim :)))))

Günaydın fistiklar
Nasılsınız ??
Günaydıııııııııınnnnnnnnnn

güzel bence

cuma gün 70,8 dim
bakalım niyetim yılbaşına 68 olmak
Ayyy ben de güya 69 olacaktım da hayal oldu

Kızlar ben spor yaptım geldim.
leslie 1 mill
300 ipsizip atlama
vee simdidee hala terim sogumamısken mekık cekmek ıstıyorum.
yarım mekık daha zorluyor karın kaslarımı..
Süper gidiyorsun

Evet hayatım. Alpimin arkadaşıyımm:)) ilk sayfayı hemen kabul edicem. Aranıza katılmayı çok isterim. Becerebilirmiyim sizin kadar bilemiyorum ama denemek istiyorum. Alpim cesaretlendirdi beni.
Hoşgeldin aramıza :)

Kaslar sismistir birden yükledin ya. Perşembe yapma iner sisler.
Benim de belim çok ağrıyor, acaba spordan mı? Ben de perşembe ara veriyim bari. Zıplamayı yapmıyorum belim kötü oluyor, leslie yapıyorum bu ara

Gerçekten azimliyim tatlım. Bu sefer çok istiyorum çıtır olmayı. 168 boyunda 75.2 ydim geçen cuma. Ondan önceki pazartesi 76.4 tüm. 5 günde 1.2 verebildim. Daha çok daha çok olmalı ama dimi
Boyun boyuma kilon kiloma denkmiş, gözüme kestirdim seni ben :))))

Neyse ben kactım komsum kahveye cagırıyorr.
Afiyet olsun

Geçmiş olsun tekrardan

bool yeşillikli bi salata limonla yağsız çok severim tabiki içerisine eklediğimiz şeylere dikkat etmek lazım ton balıklı ayrı bi lezzet zaten
Ben de ton balıklı salatayı severim, nohutlu da güzel oluyor

Normal bir beslenme olmuş, diyet menüsüne benzememiş

Baya duzeldi senin menüler. Afiyet olsun canım.
Teşekkür ederim canımcım

Öyle bişey deil. Ünv. Deyken merdaneyle yapardım aynı hareketi. Şimdi bu daha çok işime yaradı. Dizlerinin üstünde yanlarından tutup ileri geri hareket ediyosun. Kendini ileri ittirip geri çekiyorsun. Anlatabilmişimdir umarım:)

Çok cıııs bimenu olmus canm
Aksampilav olması ıyın olmamıs
ogle 2 tabak yemek varken yanına ekmek de yemıssın
Spor ve su ne alemde belkı spor toparlamıstır

Hoşgeldin canım
Tekerlek değil mi?şınav etkisi yapıyor baya zor olmali

Sanırım bana yazdin.
Anlamadım ya neyse.. Haaa yoknanladim tamam..
Reklamlarda falanda var ondan dimi?

Canım doğum kiloları daha rahat gider inş. tam yerlesmemıs yaa
Emziriyor musun?

tatlım öğle tatillerinde yürüsen bende eve gidince fırsatım olmuyo öğle tatillerinde yürüyorum
ben anlamamıştım
valla alpim cim cevat kelle gibisin kız dünyada aklıma gelmezdi bu iyi ki koydun resmi

Bende 37 yim canım. Bu arada benimde sabah menüm bir avuç beyaz leblebi. Bir bardak su. Biraz kırgınlık var bişey istemedi canım. Normalde nesfit yiyorum sabahları. Öğlende ettimekle yoğurt yicem. Bide arada 2 tane form bisküvi yedim. Alpimciğimden öğrendiğim tarçınlı çayımıda içiyorumm. Bu kadar şimdilik

dysania kız neymiş şu senin tarçınlı çayın bize niye vermiyon tarifi

Kaptanım birini davet ettim ama sanırım listeye giremiyor takım içi yarışmak istiyor. Ne dersiniz?

Afiyet olsun canım emzirirken kilo daha kolay gidiyor. Ve artı harcadığın kalori var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…