- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.301
Yok kız iyiyimde ekmek yemeyince niyetli gibi oluyorum sanki orucum gibi..rakibem sende bi bezmişlik keyifsizlik mi var, arada takılıyo kilolar iste boyle sıkma canını, bak ben kac haftadır listeye gircem diye yırtınıyorum, simdi 59 oldum mu ben hic veremiycem gr gr artık ne giderse ilk basta cok hızlı vermistim oysaki senin de oyle biraz yavaslar bundan sonra ama cok da sıkma kendini, pro gunun bitti mi nefsini koreltecek kadar ye bisey olmaz
Ekmeksizlikteeeenbirde rakibem bende ne zman protein yapsam bi keyfim kacıyo, neden acaba?
dayan iki gun sonra yiycenYok kız iyiyimde ekmek yemeyince niyetli gibi oluyorum sanki orucum gibi..
Ekmeksizlikteeeen
Gözün aydın canım. Bende seni öpüyorum..rakibem ben simdilik kacıyorm birazdan mugladan kendi annem gelecek yolda o da, daha dus falan almadım, sen bizim şirinlik ve irade muskamızsın öpüyorum seni
İyi akşamlar fıstığım.ben kactım hanımlar gece gelmeye calısırım
sagolasın canım, sana da lyi gecelerGözün aydın canım. Bende seni öpüyorum..
Annene selamlar..
İyi akşamlar fıstığım.
Ay kızlar yeni girdim eve spordan sonra çocuğu alıp. Alışverişe gittim. Ancak gelebildik.dysania kız muhabbeti kaçırdın anam ne bitmez iş bu...
kollontai rakibem yeter spor yaptığın gel gayrı..
@candy_candy şekerim işleri kolayladınmı?
İyyyy bende hiç sevmemmmnEvet ya ıslak kek iğreennnççç :))))
O diyet nasi bisey canm.evet çok 5te5 diyeti yaptık saf gibi... bir haftada 3 kilo verdik uçtuk havalara süperiz şahaneyiz ooo.... sonraki hafta aynen geldi gidenler....
Ne sandın kızohaaa süper..... her şeyiyle...
Evet yaa bende merak ettim...emin ol farkedecek tatlım yarın sabah bi tartılsana
aynı benim kocam
benim rakibem hedefti de gelmedi hala
sözde 2 aya kadar gelecekti
Nerdesin rakibemmmmmhedef38beden
Umarım kola light tır.. Öyleyse harika!Ay kızlar yeni girdim eve spordan sonra çocuğu alıp. Alışverişe gittim. Ancak gelebildik.
Bugünkü menu
Sabah
Yumurta zeytin
Peynir
Öğle
Nar suyu ben sıktı
Kabak Çekirdeği
2 tane cubuk kraker
Bir.muz küçük
Aksam
Disarda
Salata ve kola
Seçilecek seymi? Iyyykk!İyyyy bende hiç sevmemmmn
Utandım amaNe sandın kız
Bi tanedir muskamm..
Bir tartı manyağı olarak yargılanmak için uyanır uyanmaz ölçüsüz su içtim yanı bende bilmiyorum.Evet yaa bende merak ettim...
Ekmeksiz muska ne kadar eksi cikiyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?