Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşam menülerinizi alalım bakalım kim ne yicek huuuu.... ben bi kase çorba yicem :)
tatlım bizde de arada sorunlar çıkıyor ama önemli olan iyi niyetli davranmak şimdi bende mezun olduğum için listece değilim muskamın önerisi ile 2. bi liste yapacaz seninle orda kapışırız biz de
haa ben menümü sabah yazayım akşam içime canavar kaçıyor bazen

valla sen de benim şirinlik muskam sın kız
Ayy canım yaa
Bak ben seni dinledim ve ekmek yemedim kaptanım. Sende o canavarı sustur emi?

ohaaa süper..... her şeyiyle...

emin ol farkedecek tatlım yarın sabah bi tartılsana
Kaptanım cuma tartılsam...
Gitmezse pes edip yiyebilirim çünkü..

tamam söz susturacağım şekerim bu arada perşembe gün dahil böyle yaparsan emin ol farkedecek
Cumaya kadar böyle yapıcam tatlişkom. Bakalım ne olacak sürprizz büyük olur inşallah..

şüpeeeeerrrrrrrrrrr

Arkadaşlar ben de şimdilik mutfak mesaime başlamak üzere ayrılıyorum :) Akşama arkadaşım gelicek oturmaya, geç saatte uğramaya çalışırım. Öpüldünüzzzz

ve kollontai den bugunun menusu şok şok şok

toplam 719 kalori

sabah
2 has yum
60 gr peynir
5 zeytin
35 gr (1 dlm kızrmıs) ekmk

aksam
200 gr bezelye yemegi
250 gr yogurt

su 2 lt

1 kupa yesil cay

spor
leslie 2 mile
1 saat pilates
toplam 90 dk

Pilav bitmediyse bezelyenin yanına iyi gider rakibem

Ye anacım ben yemicem. Cumada yemicem...

Sollayan sen ol tatlım.. bakalım ne olacak.
rakibem sende bi bezmişlik keyifsizlik mi var, arada takılıyo kilolar iste boyle sıkma canını, bak ben kac haftadır listeye gircem diye yırtınıyorum, simdi 59 oldum mu ben hic veremiycem gr gr artık ne giderse ilk basta cok hızlı vermistim oysaki senin de oyle biraz yavaslar bundan sonra ama cok da sıkma kendini, pro gunun bitti mi nefsini koreltecek kadar ye bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…