- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.281
valla sen de benim şirinlik muskam sın kızKıyamam ya günah keçisi yapmışlar resmen.
Yok yok bizim kaptan bitanedir. Kızlar anlayışlıdır. İdare ederler..
toplight kaptanım ay iyiki sen çağırmişsın kız beni
tatlım bizde de arada sorunlar çıkıyor ama önemli olan iyi niyetli davranmak şimdi bende mezun olduğum için listece değilim muskamın önerisi ile 2. bi liste yapacaz seninle orda kapışırız biz deakşam menülerinizi alalım bakalım kim ne yicek huuuu.... ben bi kase çorba yicem :)
Ayy canım yaavalla sen de benim şirinlik muskam sın kız
Bak ben seni dinledim ve ekmek yemedim kaptanım. Sende o canavarı sustur emi?tatlım bizde de arada sorunlar çıkıyor ama önemli olan iyi niyetli davranmak şimdi bende mezun olduğum için listece değilim muskamın önerisi ile 2. bi liste yapacaz seninle orda kapışırız biz de
haa ben menümü sabah yazayım akşam içime canavar kaçıyor bazen
Eh menümüde yazayım artıkın...
7,30
2 haşlanmış yumurta/1 kk peynir
14,30
2 köfte büyüklüğünde tavuk/4 kaşık yoğurt
19,30
ekmeksiz,soğansız,yumurtasız 3 köfte/yeşil salata
Su 3litre olur
Spor 1,5 saat yürüyüş.
Sağol..ohaaa süper..... her şeyiyle...
emin ol farkedecek tatlım yarın sabah bi tartılsanaSağol..Kilo vermem durduda atak yapayım dedim.
tamam söz susturacağım şekerim bu arada perşembe gün dahil böyle yaparsan emin ol farkedecekAyy canım yaa
Bak ben seni dinledim ve ekmek yemedim kaptanım. Sende o canavarı sustur emi?
Kaptanım cuma tartılsam...emin ol farkedecek tatlım yarın sabah bi tartılsana
Cumaya kadar böyle yapıcam tatlişkom. Bakalım ne olacak sürprizz büyük olur inşallah..tamam söz susturacağım şekerim bu arada perşembe gün dahil böyle yaparsan emin ol farkedecek
şüpeeeeerrrrrrrrrrrEh menümüde yazayım artıkın...
7,30
2 haşlanmış yumurta/1 kk peynir
14,30
2 köfte büyüklüğünde tavuk/4 kaşık yoğurt
19,30
ekmeksiz,soğansız,yumurtasız 3 köfte/yeşil salata
Su 3litre olur
Spor 1,5 saat yürüyüş.
Sağol bacımmmşüpeeeeerrrrrrrrrrr
kaçamakyok ona göre haaArkadaşlar ben de şimdilik mutfak mesaime başlamak üzere ayrılıyorum :) Akşama arkadaşım gelicek oturmaya, geç saatte uğramaya çalışırım. Öpüldünüzzzz
Mersi canım.
Pilav bitmediyse bezelyenin yanına iyi gider rakibemve kollontai den bugunun menusu şok şok şok
toplam 719 kalori
sabah
2 has yum
60 gr peynir
5 zeytin
35 gr (1 dlm kızrmıs) ekmk
aksam
200 gr bezelye yemegi
250 gr yogurt
su 2 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 2 mile
1 saat pilates
toplam 90 dk
spor yapıyordum rakibem, pilav bitmedi tabikisi ama cuma odul gunum, kek diyip duruyon cuma kek yiycemMersi canım.
Kız nerelerdesin sen yarım saate çıkıcam sen geldin..
Ye anacım ben yemicem. Cumada yemicem...spor yapıyordum rakibem, pilav bitmedi tabikisi ama cuma odul gunum, kek diyip duruyon cuma kek yiycem
Sollayan sen ol tatlım.. bakalım ne olacak.muska77 hicbisey yemem ki, cıss da yapmam ki sollayacagım seni acep 2 gun saf proteinde ben mi yapsam yarın ve persembe
rakibem sende bi bezmişlik keyifsizlik mi var, arada takılıyo kilolar iste boyle sıkma canını, bak ben kac haftadır listeye gircem diye yırtınıyorum, simdi 59 oldum mu ben hic veremiycem gr gr artık ne giderse ilk basta cok hızlı vermistim oysaki senin de oyle biraz yavaslar bundan sonra ama cok da sıkma kendini, pro gunun bitti mi nefsini koreltecek kadar ye bisey olmazYe anacım ben yemicem. Cumada yemicem...
Sollayan sen ol tatlım.. bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?