- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.461
saol kallıste.canım bakdım ama bana yenı bır tuzak gıbı geldı york testı bılemedım yanı.sımdı cıkmak zorundayım ogleden sonra yıne gelırım
canzicim diyetinden haberler ver bakalım bijomdan alışığızda sana nasıl etki edecek...
buluşma fikrimi desteklediğin içinde sağol canım...
ins ceylan cıgım bende artık bebısımı ıstıyorum yaa.bende senı tebrık ederım.ya cok ozur dılerım ama sen bızım grupdamısın epeydır sorucam ama unutuyorum.ben herseyı gerıden takıp edıyorum maalesef.canım dergı bayıye cıkmayan abonelerıne gıden bır yayın.bır vakıf dergısı sana pdf sını yollarım bır ara begenırsen ve almak ıstersen abone servısıne yonlendırırım senı ıstersen
canım yok yarısma adına merak ettım.yoksa paylasımlarınla zaten burdasın gozum arıyor senı.dedım ya sadece merak ettım mezunıyetıne 1 kılocuk kalmıs tebrık ederımCanım takımdayımda kaydirigubbakcemile3 Kilo veren biri olarak değil sizlerin samimiyetinizi sevdiğim için sayenizde okadar yesemde tartıya çıkıyorum :kedi:
Takımdan demesekte yarı takım üyesiyim :kedi:
merhabalar canlarım... kontrole gelmiştim selam vereyim dedim.. bugün çok işler açtım başımakaydirigubbakcemile3 kızımın tüm boyalarını topladım ve malzemeleriniyerimseniben oturdum resim yapmaya çabalıyorum :roflol: başarılı olduğum söylenemez ama bir kaç günlük pratikten sonra yapabileceğime inanıyorumzemuszemus ourda başarırsam sizinle paylaşırım...
kzlar miriba ben 14 takımdanım..
1 takım hala kilo bildirimini vermemiş..
tanıdığınız varmı o takımdan...
sanırım bizde sorumluyuz onlardan benmi yanlış anladım..
bildirimi yapmazlarsa ceza sadece onlarımı gelicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?