Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dergi için başarılar dilerim cedricim... psikolog desteği için dün yorum yapmadım hiç bir mesaja oda kaldı arada ama bu kararına sevindim canım birde bir şey söyleyecektim ama tam araştırmadığım için yazmamıştım henüz york testi duyan varmı arkadaşlar aranızda cedricim bilgi alırsan bende öğrenmek isterim ev telefonum olmadığından açıp arayamadım çünkü google yazınca çıkıyor york testi diyetteyken kesinlikle yemememiz gerekenleri belirliyormuş ben özellikle fiyatını öğrenmek istiyorum benim için şu günlerde önemli çünkü arayabilen arkadaşlarım lütfen yardımmm :))

saol kallıste.canım bakdım ama bana yenı bır tuzak gıbı geldı york testı bılemedım yanı.sımdı cıkmak zorundayım ogleden sonra yıne gelırım

saol kallıste.canım bakdım ama bana yenı bır tuzak gıbı geldı york testı bılemedım yanı.sımdı cıkmak zorundayım ogleden sonra yıne gelırım

Evet cedricim haklı olabilirsin ama sadece diyet adına değil tüm hastalıklarda yardımcı olduğu iddia ediliyor bu yüzden olabilir gibi gelmişti banada...

İşlerinde kolay gelsin cedricim güle güle..

5.TAKIM **125.etap**

canzi3445 ( 75.1 / 75.1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 63.4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
xTABU ( 93.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 79.0 / 77.3 / 1.7 / 2.15% )
mersa ( 77.5 / 78.0 / -0.5 / -0.65% )
cedric ( 107.2 / 105.3 / 1.9 / 1.77% )
Pia ( 60 / 62.6 / -2.6 / -4.33% ) ( 9.takımdan ayrılan arkadaşımız geri döndü bizimle devam ediyor )

5.Takım toplam kilo ( 462.2 / 461.7 / 0.5 / 0.11% )

Son düzenleme:
Herkese selamlar, güzel kilolar verilmiş, cocolategirl ve cedric bir harika neler yaptınız, kardeş takımla paylaşmak istemez misiniz:kedi:
kallistem listeniz tamamdır.
bu da bizimki, öpüyorum.

13.TAKIM 125.ETAP

ad1 (52.9 / 52.5/ 0.4 / 0.76 &#37
dosba (66,1/ 65.5/ 0.6/ 0.91%)
melankoli_84(72.5 / 72.5 /0.0/ 0.0%)
shopaholic (74.4 /73.5/ 0.9/ 1.21%)
bhr.87 (83.3 / 83.3 / 0.0 / 0%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (76.8 /77.0/-0.2/-0.26%)
patbori (75.6 / 75.6 / 0.0 / 0%)
fikriye_bg (72.0 / 72.0 / 0.0 / 0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (634.1 / 632.2 / 1.9 / 0.30%)

selam kızlar,
eşimi göndermek için kalkmıştım bir bakayım dedim. övgüleriniz için teşekkür ederim.
melis cığım en kısa zamanda kardeş takımla paylaşacağım yaptığımız listeyi...
kallisim hiç spor yapamadım,halbuki diyette 40 dk yürüyüş diyor.onu da yapsaydım kesin daha çok giderdi.haklısın yaşla alakalı...salı günü mutlaka yaz kilonu,merak ediyorum.yahu takıma niye tekrardan girmiyorsun sen??
bijom sakın takma kafana,senin vücut inat etti.."vay sen misin beni öyle aç bırakan" modun da şuanda:) mutlaka patır patır gidecek o 3 kilo,hem de bir anda..
pia teşekkür ederim canım,sesimi beğendiğine sevindim.
cedric helal sana kııız,ne güzel gitmiş kilocuklar maşallah.inş hep böyle devam eder...

Çok üzgünüm çoook kallisim ablacım geç kaldımmmmm özür dilerim zaten kilom aynıydı hastaneye gittim iş yerine yeni gelebildim aniden gitmem gerekti kayınpederim için beni affettttt kızma tamammıııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çukulatam canım tebrik ediyorumm darısı başımıza alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canzicim diyetinden haberler ver bakalım bijomdan alışığızda sana nasıl etki edecek...
buluşma fikrimi desteklediğin içinde sağol canım...

canım diyetim iyi gidiyor ama acayip baş ağrıısı oldu bende iş yerinde işlerimde yoğun ama inşallah başarabiliceğim ama son gün pazar günü süt günü o zaman da benim doğum günüm muhtemelen dışarı gideriz bakalım ne yapıcam son gün fire vermem kaçınılmaz

Canım takımdayımda kaydirigubbakcemile3 Kilo veren biri olarak değil sizlerin samimiyetinizi sevdiğim için sayenizde okadar yesemde tartıya çıkıyorum :kedi:
Takımdan demesekte yarı takım üyesiyim :kedi:

ooffhhhhhmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben 60 miymisim ayrildigimdaaaa. ben 61 fln saniyordum...oofff ama iyi oldu gördüm:mymeka: simdi 2 ayda 2 kilo aldiysam normal iyi afiyetli bir yiyisle yilda 12 yapiyor tabi okadar olmasada yilda ortalama 3ila 5 kilo alinsa 3er 3 er 40 da 70 degil kesin minumum 80 oluyosun
kendime susma cazasi veriyorum:mymeka:

sabah 07:00 bi recelli ekmek
11:00 bi snickers :mymeka::tomato:
öglen dolu bir tabak firinda türlü sebze ekmeksiz

merhabalar canlarım... kontrole gelmiştim selam vereyim dedim.. bugün çok işler açtım başımakaydirigubbakcemile3 kızımın tüm boyalarını topladım ve malzemeleriniyerimseniben oturdum resim yapmaya çabalıyorum :roflol: başarılı olduğum söylenemez ama bir kaç günlük pratikten sonra yapabileceğime inanıyorumzemuszemus ourda başarırsam sizinle paylaşırım...

Canım takımdayımda kaydirigubbakcemile3 Kilo veren biri olarak değil sizlerin samimiyetinizi sevdiğim için sayenizde okadar yesemde tartıya çıkıyorum :kedi:
Takımdan demesekte yarı takım üyesiyim :kedi:
canım yok yarısma adına merak ettım.yoksa paylasımlarınla zaten burdasın gozum arıyor senı.dedım ya sadece merak ettım mezunıyetıne 1 kılocuk kalmıs tebrık ederım

kolay gelsın kallıste 10 parmagında 10 marıfet desem yanılmam heralde.bızımle de paylas lutfen.
chocalate tebrık ederım canım
arkadaslar bu gece dokuzbucukda gıdıcem kısmetse antalya ya.haftaya pazarda donmeyı planlıyorum o yuzden bılg goturmemeyı dusundum zaman sınırlı dıye.ama babamdan gırer katılırım sızlere merak etmeyın dıye not bırakayım dedım.kendınıze ıyı bakın

selamlar herkeze kallisteciğim çok özür diliyorum bugün sabah evden erken çıktığım için bildirim yapamadım keşke akşam yapsaydım 128.5 la başladım pazartesi günü ve sabah 126.5 tum yani 2 kilo vermişim bu hafta
bende sizlere kendimden bahsedeyim 12 senelik evliyim 11 sene çocuğum olmadı sürekli tedaviler hormon ilaçları iğneler derken bu hale geldim birde çocuğum olmadığı için bide ev hanımı olduğum çin sürekli yemeğe saldırıyordum evlendiğimde zaten 85 kilodum ama boyum çok uzun olduğu için kaldırıyordum 5 sene öncesi hayatıma sporu sokmaya başladığımda tartıya bir çıktım 136 kiloyum şok oldum.ve yavaş yavaş 1.3 kiloya indim sonra yine tüp bbk tedavilei stres 112 ye çıktım ve drlar kilo vericeksin diyorlardı ve 112 kiloda hamile kaldım ve 126 kilo ile doğuma girdim ve tabii 2 kiloda doğumdan sonra aldım kaynarlar lokumlar 9 ay boyunca yattım bebeğimi düşürmayayim diye eve kapandım ve herşey yedim bebeğim in gelişimiyavaş gidiyordu ve nihayetde 2 300 bebeğim doğdu iki kiloya indi hastaneden çıkarken ama ben bir sene boyunca ben herşey yemeğe başlamıştım hareketde yoktu o yüzden doğumdan sonra o yeme elışkanlıklarımı değiştiremedim bir türlü ama pazartesiye kadar bu hafta tek kaçamağım dün sabah yediğim 3 dilim börek oldu ama yinede vermişıM

reyhan abla bu kadar eleştiri bekemiyordum yukrıda bahsettiğim gibi yeme alışkanlıkları değiştirmem gerekiyor sizlerin sayesinde sizlerde güç alarak enim amacım kimsenin sevkini kırmak değil buradaki arkadaşlar kaçamaklarını yazıyorlar mesela dün kallistecim bile ekmeksiz kebap yediğini yazmış ne olacakki ben o böreklere çok üzüldüğüm için sizlerle paylaştım yoksa kimseyi imrendirmek için değil kimisi dondurma yediğini yazıyor herkez anlatıyorki ben daha takıma yeni girdim kimseyitanımıyorum bile bugün spor salonuna gidiyorum diyetisyenimiz bile arada olabilir o tür kaçamaklar dedi çok üzüldüğümü sleyince ertesi gün dikkat et yediklerine sporu fazlalaştır dedi benimde buradaki herkeze saygım var oksa girmezdim zaten çıkmıştım kallistecim tek rar davet edince tekrar geldim

chocolategirl canım teşekkürler paylaşımın için bir şey soracağım.
akşam sınırsız sebze ızgara yada haşlama demişsin, ızgara derken de sebzeyi kasdediyorsun değilmi et değil yani. Akşam sadece sebze var.

Son düzenleme:
kzlar miriba ben 14 takımdanım..
1 takım hala kilo bildirimini vermemiş..
tanıdığınız varmı o takımdan...
sanırım bizde sorumluyuz onlardan benmi yanlış anladım..
bildirimi yapmazlarsa ceza sadece onlarımı gelicek..

Canım 1. takım bildirimi yamış telaşa gerek yok, herkes kendi takımından ve kardeş takımından sorumludur sizin bildirim yapmayan takımın sorumluluğunu paylaşmanız söz konusu olmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…