- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.481
pia cok tesekkür ederim canim. cümlemizde insallah
derin hepinizin ablasiyim canim benim bugün 55 yasimi doldurdum ben. sagol kutlaman icin.
bir abla olarak izin verirsen iki kelime söyliyeyim.. canim bak b öyle sabah börek aksam pasta bilmemne ile kilo verilmez alinir. artik sende bende takimdayiz guruptayiz. artik bir sorumluluk tasiyoruz. ilk önce kendimize karsi sonrada guruptaki arkadaslarimiza karsi..diyet yapmanin nefse karsi koymanin ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Bunun icinde bu takimda diyetini ciddiye alan nefsine karsi koymasini bilen hedeflerine birkac kilosu kalmis cok zorlanan arkadaslarimiz var. kendimiz onlara ayak uydurmaya calissak onlardan örnek alsak kendimize. cok kalorili ve malesef cok lezzetli ama kilo yapan yiyeceklerden bahsederek onlarin islerini dahada zorlastirmasak. kendimizi bosverdiysek bile onlara karsi bir sorumlulugumuz oldugunu düsünsek.. nacizane uyarmak istedim.. ben demin bahsettigim arkdaslara saygi duyuyorum. umuyorum kisa zamanda hedeflerine ulasacaklar. onlar karnelerini aldiklarinda en az onlar kadar sevinecegiz degilmi? a.s.
Derinciğim alınıp kırılmana gerek yok hemde hiç, bk senin için tekrar getirdim mesajı reyhan abla kırmamak istercesine kelimelerini seçerek kullanmaya çabalamış bir kaç kez okursan sende hakverirsin a.s. birbirimizi biraz daha tanıyalım eleştiriler havada uçuşacak buna emin ol yoksa burada sadece verdiğimiz kilolar hakkında övünmemizi sağlayan mesajlar için gelmiyoruz eleştirilerde olacak ki kendimizi toparlayabilelim..hatırlarsan bende dün cedrice yazdım kurabiye kek yapma canın istedi diye dikkat etmey çalış toparlamaya çalış dedim.. hepimizin çeşitli zaafları var ki bu kilolara gelmişiz değil mi yani başkasına kırılıp darılmak yerine suçumuzu kabul etmeliyiz ben uzun düşüncelerden sonra şunu düşündüm bak, eşim 20 yıllık evliliğimizde asla bana kilo hakkında tek kelime etmedi kırılabileceğimi düşündüğü için böyle davrandığını çok iyi biliyorum ama sonradan düşününce kendi suçumu yine eşime atmayı başardım keşke beni eleştirseydi keşke kilolarımdan memnun olmadığını dile getirseydide daha önce kendimi toparlasaydım dedim... eleştiriler bizi kendimize getiriyor emin ol biraz rahat ol rahat davran, bu takımda siteme strese yer yok emin ol hayatımızda yeterince gergin anlarımız oluyor sen beni eleştirdin dersen karşındakinide üzersin çünkü kötü niyetle söylenmiş sözler değil...tabiki kaçamaklarınıda yazacaksın sonra kendini toparladığındada neleri geri çevirdiğini övünerek yazacaksın ki biz her anında destek olalım...a.s.... ben geçen gece için kebap yediğimi yazdım hemen arkasından ne yapacağımıda yazdım ki yanlış anlaşılmayayım öğlende akşamda çorba yiyeceğim demiştim hatırlarsan... 3 dilim börek bir öğünde 1 dilimde başka öğünde yedim dedin ya göze ve kulağa cidden çok geliyor, bunu yersek diyetteyim diyemeyiz değil mi... kimsenin seni kırmaya niyetide yok hakkıda yok öyle bir niyetimiz yok sen toparlanmaya çalıştığını göster yeterki sonuna dek yanındayız inşallah..reyhan abla bu kadar eleştiri bekemiyordum yukrıda bahsettiğim gibi yeme alışkanlıkları değiştirmem gerekiyor sizlerin sayesinde sizlerde güç alarak enim amacım kimsenin sevkini kırmak değil buradaki arkadaşlar kaçamaklarını yazıyorlar mesela dün kallistecim bile ekmeksiz kebap yediğini yazmış ne olacakki ben o böreklere çok üzüldüğüm için sizlerle paylaştım yoksa kimseyi imrendirmek için değil kimisi dondurma yediğini yazıyor herkez anlatıyorki ben daha takıma yeni girdim kimseyitanımıyorum bile bugün spor salonuna gidiyorum diyetisyenimiz bile arada olabilir o tür kaçamaklar dedi çok üzüldüğümü sleyince ertesi gün dikkat et yediklerine sporu fazlalaştır dedi benimde buradaki herkeze saygım var oksa girmezdim zaten çıkmıştım kallistecim tek rar davet edince tekrar geldim
derinciğim maşallah sende bu hafta ne güzel vermişsin şimdi gördümselamlar herkeze kallisteciğim çok özür diliyorum bugün sabah evden erken çıktığım için bildirim yapamadım keşke akşam yapsaydım 128.5 la başladım pazartesi günü ve sabah 126.5 tum yani 2 kilo vermişim bu hafta
bende sizlere kendimden bahsedeyim 12 senelik evliyim 11 sene çocuğum olmadı sürekli tedaviler hormon ilaçları iğneler derken bu hale geldim birde çocuğum olmadığı için bide ev hanımı olduğum çin sürekli yemeğe saldırıyordum evlendiğimde zaten 85 kilodum ama boyum çok uzun olduğu için kaldırıyordum 5 sene öncesi hayatıma sporu sokmaya başladığımda tartıya bir çıktım 136 kiloyum şok oldum.ve yavaş yavaş 1.3 kiloya indim sonra yine tüp bbk tedavilei stres 112 ye çıktım ve drlar kilo vericeksin diyorlardı ve 112 kiloda hamile kaldım ve 126 kilo ile doğuma girdim ve tabii 2 kiloda doğumdan sonra aldım kaynarlar lokumlar 9 ay boyunca yattım bebeğimi düşürmayayim diye eve kapandım ve herşey yedim bebeğim in gelişimiyavaş gidiyordu ve nihayetde 2 300 bebeğim doğdu iki kiloya indi hastaneden çıkarken ama ben bir sene boyunca ben herşey yemeğe başlamıştım hareketde yoktu o yüzden doğumdan sonra o yeme elışkanlıklarımı değiştiremedim bir türlü ama pazartesiye kadar bu hafta tek kaçamağım dün sabah yediğim 3 dilim börek oldu ama yinede vermişİM
ooffhhhhhmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben 60 miymisim ayrildigimdaaaa. ben 61 fln saniyordum...oofff ama iyi oldu gördüm:mymeka: simdi 2 ayda 2 kilo aldiysam normal iyi afiyetli bir yiyisle yilda 12 yapiyor tabi okadar olmasada yilda ortalama 3ila 5 kilo alinsa 3er 3 er 40 da 70 degil kesin minumum 80 oluyosun
kendime susma cazasi veriyorum:mymeka:
sabah 07:00 bi recelli ekmek
11:00 bi snickers :mymeka::tomato:
öglen dolu bir tabak firinda türlü sebze ekmeksiz
canım yok yarısma adına merak ettım.yoksa paylasımlarınla zaten burdasın gozum arıyor senı.dedım ya sadece merak ettım mezunıyetıne 1 kılocuk kalmıs tebrık ederım
kolay gelsın kallıste 10 parmagında 10 marıfet desem yanılmam heralde.bızımle de paylas lutfen.
chocalate tebrık ederım canım
arkadaslar bu gece dokuzbucukda gıdıcem kısmetse antalya ya.haftaya pazarda donmeyı planlıyorum o yuzden bılg goturmemeyı dusundum zaman sınırlı dıye.ama babamdan gırer katılırım sızlere merak etmeyın dıye not bırakayım dedım.kendınıze ıyı bakın
alkisalkisalkis aaa kalişim bu merak bende var ya ama bi türlü o araçgereçleri saglayamadım işta ama bu sene benim büyük kısda anadolu lisesine başladı ve şeçmeli dersde resimi seçti belki bende ondan araklarım ha malzemeleri .:roflol: eskiden tv 2. de bi ressamın programı vardı 20 dk. resim yapardı harika olurdu hayretle izlerdim .merhabalar canlarım... kontrole gelmiştim selam vereyim dedim.. bugün çok işler açtım başımakaydirigubbakcemile3 kızımın tüm boyalarını topladım ve malzemeleriniyerimseniben oturdum resim yapmaya çabalıyorum :roflol: başarılı olduğum söylenemez ama bir kaç günlük pratikten sonra yapabileceğime inanıyorumzemuszemus ourda başarırsam sizinle paylaşırım...
döv kalişim döv pia yı .sırnaşık şey kemigi onun yagları wc olsun ....:roflol:Evet evet 60 kiloymuşsunlmaz: lmaz: sen daha ye snickersleri bekle verirsin yerimseniben Piacım lütfen dikkat bak benimde canım çekebülür snickers mnickers filan yerimseniben a-a-a-a-aaa bide sabah reçelli ekmeğin var :mymeka:
alkisalkisalkis aaa kalişim bu merak bende var ya ama bi türlü o araçgereçleri saglayamadım işta ama bu sene benim büyük kısda anadolu lisesine başladı ve şeçmeli dersde resimi seçti belki bende ondan araklarım ha malzemeleri .:roflol: eskiden tv 2. de bi ressamın programı vardı 20 dk. resim yapardı harika olurdu hayretle izlerdim .
ay selem vermeden daldım özür . merhabalar hayırlı akşamlar .....:1hug:
oo kalişim sen geçbilem kalmışın . o malzemeler bende olsaaa.:roflol:Ohooo aebenim bende malzeme varda yetenek yok kalibam :roflol: büyük kız güzel sanatlar lisesinden mezun ya benim e-e-e 2 yılda dışarda atölyeye gitti bu yılda güzel sanatları kazanınca denizde kum bende malzeme valla ama eskilerini topladım bu beceriksiz halimle diğerlerini elleyemedim reyhan ablam benim için araştırdı gördü malzemelerin fiyatını :roflol:.. benimde ortanca anadolu lisesinde bu yıl 2. sınıf o da resimi seçti allahım ailecek soyunduk bu işe :roflol: aebenim sende başlarsan bir şeyler yaparsan görüşelim paylaşalım belki birbirimize faydamız olur
..
Derinciğim alınıp kırılmana gerek yok hemde hiç, bk senin için tekrar getirdim mesajı reyhan abla kırmamak istercesine kelimelerini seçerek kullanmaya çabalamış bir kaç kez okursan sende hakverirsin a.s. birbirimizi biraz daha tanıyalım eleştiriler havada uçuşacak buna emin ol yoksa burada sadece verdiğimiz kilolar hakkında övünmemizi sağlayan mesajlar için gelmiyoruz eleştirilerde olacak ki kendimizi toparlayabilelim..hatırlarsan bende dün cedrice yazdım kurabiye kek yapma canın istedi diye dikkat etmey çalış toparlamaya çalış dedim.. hepimizin çeşitli zaafları var ki bu kilolara gelmişiz değil mi yani başkasına kırılıp darılmak yerine suçumuzu kabul etmeliyiz ben uzun düşüncelerden sonra şunu düşündüm bak, eşim 20 yıllık evliliğimizde asla bana kilo hakkında tek kelime etmedi kırılabileceğimi düşündüğü için böyle davrandığını çok iyi biliyorum ama sonradan düşününce kendi suçumu yine eşime atmayı başardım keşke beni eleştirseydi keşke kilolarımdan memnun olmadığını dile getirseydide daha önce kendimi toparlasaydım dedim... eleştiriler bizi kendimize getiriyor emin ol biraz rahat ol rahat davran, bu takımda siteme strese yer yok emin ol hayatımızda yeterince gergin anlarımız oluyor sen beni eleştirdin dersen karşındakinide üzersin çünkü kötü niyetle söylenmiş sözler değil...tabiki kaçamaklarınıda yazacaksın sonra kendini toparladığındada neleri geri çevirdiğini övünerek yazacaksın ki biz her anında destek olalım...a.s.... ben geçen gece için kebap yediğimi yazdım hemen arkasından ne yapacağımıda yazdım ki yanlış anlaşılmayayım öğlende akşamda çorba yiyeceğim demiştim hatırlarsan... 3 dilim börek bir öğünde 1 dilimde başka öğünde yedim dedin ya göze ve kulağa cidden çok geliyor, bunu yersek diyetteyim diyemeyiz değil mi... kimsenin seni kırmaya niyetide yok hakkıda yok öyle bir niyetimiz yok sen toparlanmaya çalıştığını göster yeterki sonuna dek yanındayız inşallah..
bildirimlere gelince sende diğer arkadaşlarımızla girersin listeye sorun değil ama başta söyledim mi bilmiyorum belkide unuttum bu takımda bildirim saati en geç 12.00 hadi bilemedin 12.30 dur daha geç kalınırsa ve 2 hafta üst üste tekrarlanırsa takımdan çıkış verilir...a.s.
mersacım hiçde öyle degil ben seni bazı haftalar imrenerek takip ettim . şimdilerde şevkini yitirmiş olabilirsin ama ben inanıyorumki toparlanacaksın . hepimiz bazan aynı durumları yaşıyoruz ....:1hug:günaydın arkadaşlar az önce tartıldım ve çok üzgünüm 78 kiloyum.hem kendime hemde takıma zarar verdiğimin farkındayım 1 2 hafta daha kendimi toparlamaya çalışiyim ama baktık olmuyor ben yarıştan çıkimki sizede zarar vermiyim moralim çok bozuk göbek aldı başını gitti.of ya ben ne kadar iradesizmişim .kilo verenleri kutluyorum kendimide yuhluyorum yuh.
tebrik ederim seni alkisalkisalkis mis gibi bi sesin ,bi okadar güzelde yüzün var canım ..yakında arzuladıgın kiloyada inince süper ötesi olacaksın ...alkisalkisalkisiyigeceler takımcığım,
hep bu saatlerde ayakta olduğum için sizlerle pek sohbet etme fırsatımız olmuyor.böyle okuyup okuyup cevaplar yazabiliyorum arada.napalım...
kallis sultan,ben bugün yarım simit yedim diyete ek olarak,çok güzel koktu ve gerçekten dayanamadım...yemesem kesin bayılırdım,o derece :) ama dayanamayıp tartıldım,yaklaşık 5 saattir açım zaten.veeeeeeeeeee kilom 77.300 !!!! en son 79 dum biliyorsun,bir önceki cuma günü yani...aslında az vermiş görünüyorum,diyet 3,5 kg vaad ediyor ama biz pzts başladık diyete biliyorsun.4 günde 1.700 kg hoşuma gitti yahu. kaydirigubbakcemile2 ama ben haftasonu devam etmeyeceğim,normal diyetime geçiyorum. listeye bu kiloyu geçebilirsin kallisim sultanım,yarın geç uyanırım ben
bu arada şunu anladım ki,ben bu işin peşini bırakmazsam,yani arada kaçamak bile yapsam ama diyeti asla bırakmazsam bu iş çözülecek.Allah a şükürler olsun ki, iyi çalışan bir metabolizmm var.kimileri gibi "aaayy ben yemiyorum ama kilo alıyorum" demeyeceğim arkadaş,hem de öyle bir yiyorum ki.bu kadar yemeye başkası olsa belki 200 kg olur.seviyorum yemeyi.ama görüyorum ki dikkat ettiğim zaman-bırakın şok diyetleri,ağır diyetleri,azıcık bile değişiklik yapsam-gidiyor kilocuklar.arada yavaşlıyor ama gidiyor her şekilde. o yüzden kızlar,herkes dikkat etsin,hep beraber yılbaşında mezun olalım artık inşallah.haydi bakalım,bendeki gaz çok fena,size de bulaştırayım dedim.
bu diyeti 2 hafta sonra tekrarlayacağım bu arada.2 hafta normal bir diyet uygulayacağım,yarın yazarım ne şekilde besleneceğimi...
Evet evet 60 kiloymuşsunlmaz: lmaz: sen daha ye snickersleri bekle verirsin yerimseniben Piacım lütfen dikkat bak benimde canım çekebülür snickers mnickers filan yerimseniben a-a-a-a-aaa bide sabah reçelli ekmeğin var :mymeka:
döv kalişim döv pia yı .sırnaşık şey kemigi onun yagları wc olsun ....:roflol:
not : ne gaddarımmm ...:roflol: piam Şeniz
canim allah yardimcin olsun... bebeginin tadini cikar...bende henuz tanismadim rayhan ablayla ama yanlis anliycak bi durum yok... uyarmak istemistir basindan ..yazarken ifadelerimizi görmedigimiz icin bazen sade bir yaziyi yanlis anlayabilirz...ama burdaki herkes gercekten ozel... o yuzden 12 yil sonra kavustugun yavrunun tadini cikar..sadece bebegin tadini cikar ama tabi :)))canım hiç biriniz eleştirmemişsiniz reyhan ablanın eleştirisi banaağır geldi belkide ebenim alınganlığım zaten şu ande herkez bana doğum yapmamış gibisin kilo nasıl vereceksin çok kilo aldın hamileliğinde bile böyle değildin gibi sözlerle sürekli eleştiriliyorum ama kilo konu olunca dertleştiğim birtek sizler varsınız sizlerden destek almak için buradayım hakikatten zayıflamak istemesem burada olmam zaten takımdan elektrik aldığım için geri döndüm biliyorsun elma diyeti sayfasındaydım geçen hafta ama şu anda hakikatten yeme düzenimi değiştirmeye çalışıyorum yukarıdada anlattığım gibi bir senedir hayatımda yemediğim kadar yedim vede çok kiloda almadım 14 kilo ile tamamladım hamileliğimi yiyordum kilo almıyordum elbetteki eleştirilere açığım yeri gelince olacak ama herkez kaçamağını yazıyor benim kilom çok oluncamı ağır geldi acaba yazdığım kaçamak dedim zaten bizler kilolu insanlar ömür boyu diyet yapmak zorundayız spor hocam 40 kilo spor yaptırırken bile ağzı hiç durmuyor ve çevremde biçok insan var buşekilde yiyipte kilo almayan ama dha gelir gelmez kimseyle tanışmadan reyhan ablayla hele hiç denk gelmedik bebeğimden dolayı geçmişide okuyamadım zaten kimseyi tanımıyorum ve size olan saygımdan zaten bu hafta bu kadar dikkat ettim vede başarılı olmaya çalışacağım zaten bana söylenen 6 aydan önce kilo veremezsin doğum yeni yaptın spor bile yapamazsın diyorlar ama ben sporumada başladım diyetimede elbette gergin olduğumuz çok zamanlar var zaten mesela şu anda bebeğim çok ağlıyor koliği var babası tutuyor bütün gün böyleyiz
hayirdir birtanem neyin var senin?
yarindan itibarenmi dedin canim?
ver elini birlikte basliyalim. diyetini birakan tuttugu elide birakmis olsun sen 60 ben 80 olana kadar elimizden geleni yapalim varmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?