- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.441
merhaba canlarım şöyle bir göz atmaya geldim kızımın dersi vardı bende diğer pcye çıkmaya üşendim bu saate dek bakamadım.. sabah mesajlara bakıp yazarım birşeyler..
reyhan ablacım beğenmene sevindim, sen sayfanın çıktısını al ben sana bir ara msndende yollarım tek kitabın fotoğrafını yollayabilirim ama...
benim diyetim süper ötesi gidiyor bugün salata çorba corn flakes ve bir aktivia yoğurtla geçirdim günümü acıkmıyorumda çok sorunsuz gidiyor... çikolatım seninki nasıl gidiyor kafan yerinde olursa yaz destek için merak ediyorum :))
Piacım hemen yazayım canım ben 40 yaşındayım uzun yıllarda 40 ta kalmayı planlıyorum:roflol: Asıl istanbul doğumluyum ve 6 yıl öncesine dekte orada yaşıyordum eşimin işi dolayısıyla eskişehire gelmek zorunda kaldık ... 3 kızım var en ufağı 10 yaşında ortancam 15 büyük olanda 20 sine girdi yeni kafamçokkarıştı.. kalabalık evde yaşamanın tüm güzellik ve zorluklarını sırtlanmış vaziyetteyim 2 yıl öncesine dek çalışıyordum ama kendi işimdi sonlandırmak zorunda kaldım zaten 2 yıl önce bitirmeseymişim bu krizde ayakta kalamazdım herşeyde bir hayır var derler ya... çalışıp üretmemenin faydalı olamamanın sıkıntısını çok ağır bir şekilde yaşıyorum burasıda en büyük kaçış yerim... bir köpeğim var adını sık sık duyarsın Yırtık adı :) birde kedi besliyorum işte benim hayatım... uzun zamandır burada ve diyetteyim 3o küsür kilo verdim sonra ara verdim takım listesinde değilim uzun zamandır yeni başladım işte bu hafta toparlandım vermem gereken daha 10 civarı kilo var..
slm arkadaşlar herkesler iyidir inşallah diyetlerde güzel gidiyordur maşalahh diyelimmm
benim 5 gıda iyi gidiyor ama biraz zorlandım açıkçası bayramdan sonra tam bir diyet yapmadım hemen uzaklaşıyor vucut neyse zar zor başarmak istiyorumm
reyhan ablacım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere terazi burcusun sende benim gibi benimde 11 ekim
sagol cikolatam. neyin var balli lokmam yorgunmusun yoksa havalarmi yat dinlen aksama gelirsin..mirmirmirmir
selam ben geldimopuyorumnanaktan
önce reyhan ablayi kutlamak istiyorum bende .. mutlu saglikli nice yilaraaa.s.
ve arkadaslar dunki oglumla yasadigimiza yorum yaptiginiz icin tskler ... emin degildim cunku yaptigimin dogrulugundan..bana katiliyorsunuz sizde kaydirigubbakcemile5
kizimda böyle zorlanmamistim kizim 11 yasinda..daha dogdugu gün kendine güveni tamdip ilk adimini atarken ..ilk okula giderken .. ilk konusurken
ya sizler nasilsiniz cocuklariniz yasllariniz size zahmet vemiyceksem yazarmisiniz?
bu gün yediklerimde biraz daha dikkatliydim
sabah 06:30 cikolatali beyaz brocin ekmek
09:45 ton balikli siyah bol cekirdekli brocin ekmek
11:30 yesil elma sapi haric heryerini yedim :1closedeyes:
14:00 de eve geldim
dolaba saldirdim bir dondurma icin :kedi: :icecream:
1 dondurma ve yemek olasiya 4 adet buskuvi
17:00 bi tabak zeytin yagli firin posette sebze türlü
The End
söylemesi ayip turlü sebzem bi guzel olmus bi güzel olmus..vay vay vay vay
mersacım koyarım inşallah başka foto o zaman görürsün canım öyle dal gibi de değilim sağolsunlar arkadaşlarım görmek istedikleri gibi görmüşler yazmışlar opuyorumnanaktanarkadaşım fotoğrafını silmişsin göremedim ama arkadaşlardan duyduğum kadraıyla fıstık gibiymişsin neyse başka resmini görürüm.
teşekkür ederim canım, mezun olduğum zaman önce sonra yapıcam inşallah :Saruboceq: fark o zaman daha iyi anlaşılır..bijoux, evet epey kilo vermissiniz...tebrik ederim... resimlerdede harikaydinizalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 neler neler yapmadım ki yazsam kitap olur dermişim.. zaten başarı hikayeme yazarım da en önemlisi akşam hiç yemek yemedim ve çok su içtim.. tabi daha bir sürü şey var bir ara yazarım uzunn uzunbijoux maşallah canım ne güzel kilo vermişsin anlatabilirmisin acabaneler yaptığını sporda varmıydı diyet yaparken acaba 41 kere maşallah
canım sana da helal olsun ne güzel kilo vermişsin bak benim taktik sıfır kaçamak olunca nası gidiyo kilolar dediğin gibi.. Şeniz hadi bakalım bu sadece bir başlangıç. 5 gün 5 gıdayı ben cok seviyorum cok da rahat oluyor sonucu da süper oluyor pazartesini bekleyemiyorum inanın başlamak için kaydirigubbakcemile3valla canzim helal olsun sana,bijoma da... ben bu diyeti yapamam.bütün gün hayatta aynı şeyi yiyemem.inşallah emeğinin karşılığını alırsın.öpüyorum
cedricim tebrik ederim canım maşallah bak başladığında güzel sonuç alıyorsun haydi gayret..
dergiden bahsetmemiştin hımmm merak ettim şimdi ne derisi senin konu branşın ne...
mersam biz ne desek boş kendi kendine bunun önüne geçebilirsin ancak..
Bende geldim =)) Ohhh ohh 51.8 olmuşum zemuszemusKallistem Başaracağım Canım cedric'm inşallah olacak en y akın zamanda bebelerimiz kaydirigubbakcemile5
Bencede hangi dergi takip etmek isterim arkadaşımı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?