Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annecim yarın sabah tartılıp kilom ile birlikte sana ve arkadaşlara hesap vermeye başlayacağım . Eski mehalim yeni mustang geri geliyor savunun anacımmmmmm

iste bu benim kizim::zemuszemus
oy oy canim benim birbirimizi yüreklendirip aslan gibi oluruz valla. yeterki canimiz sag olsun saglik sihhat olsun. hadi benim gülüm yarindan itibaren basliyoruz. ay bende helecan yaptim cokta sevindirik oldum ay varligin yeter be güzelim..kaydirigubbakcemile2

tamam canim sabahki ac karnina kilomuzu söyleyip birlikte basliyoruz ve 5er kilo vermeden durmak yok. bak sorumluluk aldik ikimizde.kaydirigubbakcemile5
ay iyiki geri dönmüsüm ya ilk defa yüzüm güldü bugün inanki

İşte bu annem ya aylardan sonra ilk defa geçen seneki gibi takım ruhunu hissediyorum. Eski arkadaşlar hatırlarlar nasıl sıkı bir takımdık biz ve şimdi yeni gelen arkadaşlarımızda hissedecekler bunu ben bugun bunu hissettim. Asyamda gelseydi demi annem .
kallisimmmmm duyuyosun okuyosun demi .

Annem sende yorgunsun sanırım bende kaçıyorum yarın sabah yeni bir umut ve taze kanla yarışa devamm kocaman öptümm iyiii geceler

iyi geceler güzelim. evet cok siki takimdik ve hala öyle oldugumuzu yeni gelen arkadaslarimiz hemen farkedecek.. asyamda gelir firsat bulunca canim oda bizi cok özledi bizde cok özledik güzel sohbetini hosgörüsünü anlayosini sadeligini ay cok özlemisim ne aklima gelödiyse siraladim :)))

Reyhan ablacım Türkçe sayfası yok ingilizce olandan üye oldum her ürün seçeneğinde Türkiye var ama anlayamadım bir türlü mesela ebayda her üründe türkiye seçeneği yok bazı ürünler yollanabiliyor dün amazondada acaba bazı ürünlermi dedim ay neler almaya kalkmadım ki denemek için :)) ama hiç birini beceremedim sinir oldum... ablacım amazon alışverişi ayçaya sık sık gerekecek gibi gözüküyor çok güzel ürünler var hemde uygun fiyata bu yüzden bakarsan beni çok memnun edersin biliyorsunŞeniz

arkadaşlar hepinize günaydınlar bir daha ki gelişimde diğer mesajlara bakabileceğimnaniknanik mustangımın elindende o zaman tutarım kaçıyorum hoşkalın..

günaydın arkadaşlar evet sabah güzel bir başlangıçla güne başladım .

kilom 66.1 kg

sabah klasik kahvaltımı yaptım katı yumurta kk az peynir şekersiz çay bir kaç dilim salatalık domates.. gulukofajımıda içtim .
fena halde hastayım ama antibiyotiğede başladım haftasonu düzelirim inşallah yoksa okulda kepaze oluyorum .

kallisim elimden tutmanı sabırsızlıkla bekliyorum

günaydin sekerparelerime..a.s.
bende büyük bir istekle güne basladim.. okulda ögrendigim gibi güzel bir grafik hazirladim pcde. ilkokul cocugu gibi rengarenk boyadim süsledim. kilomu ölcülerimi yazdim.
kizimla elele hedefe kosmaya hazirim..:1hug:
ha kilom 85,2
mustangim bak ne diyecegim. benim bu durumda 77 kiloya inmem lazim sen 60 olana kadar. haksizlik olmasin anlastikmi?

Son düzenleme:

bana uyar annecim herkes kendi hedefini daha iyi bilir ve hedefler.sen zaten spora başladın mı beni sollarsın :dance:

mersacım hiçde öyle degil ben seni bazı haftalar imrenerek takip ettim . şimdilerde şevkini yitirmiş olabilirsin ama ben inanıyorumki toparlanacaksın . hepimiz bazan aynı durumları yaşıyoruz ....:1hug:

saolasın arkadaşım dediğin gibi şevkimi kaybettim ama umursamaz değilim çok üzülüyorum bu halime çabaladıkça iştahım açılıyor sanki inşallah geçici bir dönemdir eski günlerime asla dönmek istemiyorum.bu gün daha düzenli ve az yedim sabah çok az şekerim düşmiycek kadar atıştırdım az öncede meyve yedim bide sütlü neskafe .allahım toparlanıyormuyum ne.sporada başlayamadım bide yürüyüşlere başlarsam hallederim inşallah .öpüyorum canım seni

arkadaşım bende aynı aynı durumdayım bende aynı umutsuzlukları yaşamak istemiyorum elele verelim birbirimize destek olalım aynı yardımlardan bende istiyorum biliyosun bir dönem takımın eniyi kilo vereniydim şimdiki halime bak ilk defa kilo almış durumdayım vermeyi bırak.bende yediklerimi yazacam aynen kimse kızmasın tabi eleştirin ki bende utanıp yemem belki.

tabiki destek verp el ele olacağız canım yoksa neden varız burda değil mi.
bak saat 4 oldu ve ben gayet iyim açlıkta hissetmiyorum daha iyim yani
1 elma ve öğle yemeğindede yumruğumkaydirigubbakcemile3 kadar ıspanak yedim

selammm,

sabah bir dilim ekmek ve kati yumurta
öglen sade bir tost
birazdan ara yemek yesil elma yiycem
aksam .. henuz bilmiyorum
pazartesi günü belki cedri arkadasimizin bahsettigi 5 ögün diyetini yapmaya basliyabilirim
zor bir diyete benziyor
ama cezayi hak ettim

merhaba ve iyi haftasonları sevgili takımcığım...
yine çalıştığım bir gecenin gündüzünde,yorgun argın bir şekilde takılıyorum bilgisayar başında.bu gece yine çalışıyorum.yazdıklarınızı tek tek okudum.sadece bijomu göremedim herhalde işleri var.ben cuma gününün başarısı ve ukalalığıyla akşamında biraz kaçırdım ama bugün yine toparladım.reyhan ablam ve mustang ımın aldığı gaza benim de ihtiyacım vaR,BU KIŞ BU ıŞ BıTMELı !!!!

ooo kallisim ressam olmuş.valla beğenirsin beğenmezsin bilmem, foto olarak görmek istiyorum ben kendi adıma...şiddetle! opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım :)
tatile gidiyorsun sanırım,iyi dinlenceler...

merhaba canım,tekrar hoşgeldin aramıza...
zaten kilo almaya müsaitmişsin ve doğum sonrası daha çok kilo alman kaçınılmaz olmuş normal olarak...
canım kimseye alınma,kimse burda birbirinin kalbini kırmak için konuşmaz.yanlış anlaşılma olmuştur,kalbini ferah tut.
maşallah güzel kilo vermişsin bu arada,seni tebrik ediyorum

tebrik ederim seni alkisalkisalkis mis gibi bi sesin ,bi okadar güzelde yüzün var canım ..yakında arzuladıgın kiloyada inince süper ötesi olacaksın ...alkisalkisalkis

çok çok teşekkür ederim,güç vermişin canım benim Şeniz

canım dur ya panikleme,sen bu işi başarmış birisin.bence en başta,otur ve bir zamanlar o kiloyu vermek için nelerden vazgeçtiğini,ne zorluklar yaşadığını düşün.ama iyi düşün...o zaman kendini alırsın yemekten,eminim.nasıl verileceğini çok iyi biliyorsun,bence de yazmaya başla yediklerini.ama sıkma canını,o kadar kiloyu tekrar almayacaksın eminim ben...

reyhan ablamla şu diyaloglarınızı görünce çok evindim ve çok heveslendim ben de...gerçekten bir kıvılcım almış durumdayım.Allah şevkimizi söndürmesin inşallahhhhh...aminn

eski notlarima baktim

5.ayin 28inde baslamisim diyete
28.05.09 67,800 misim

ölcülerimide yazmisim:)

25.06. 09 64,00

01.07.09 62,500 saniyorum bu hafta sok bi diet yapmisim

18.07.09 61,500

ara verdim ve simdi

10.10. 09 62,500

ölcülerimde dikkatimi ceken kalca ve basende cok az incelme olmus ama belden 10 cm incelme olmus -tatlicadiarzu- ben cerkezim :1closedeyes: baska bi aciklama bulamadim ( koldada 5 cm incelme olmus.. bu o kadar fark ettiki bazi esyalarimda..
böyle bakinca burayada yazmak istedim

saglikli keyifli kilo vermelerrrrr:teytey:

evet kaçamak yapmadan günü sonlandırdım ve kendimle gurur duyuyorum hiçte zorlanmadan akşam yemeğindede 1 adet kabak dolması yedim onuda zorla yedim. biliyorum şu anda ilaçlar yüzünden iştahım yok ancak başlangıç için güzel oldu bence

anne sen neler yaptın gelir gelmez anlat hemen ookopuyorumnanaktan

gayet güzel gitmişsin canım ya benim şahsi fikrimi soracak olursan özel bir diyet yapma ben hep bunu savundum herşeyden ye ölçülü ye. böyle diyet çeşitleri çok sağlıklı gelmiyor sonrası içinde hızla kilo alınmasına neden oluyor gibi geliyor bana. ama yinede kendin için en iyisi sen bilirsin elbetyerimseniben

reyhan ablamla şu diyaloglarınızı görünce çok evindim ve çok heveslendim ben de...gerçekten bir kıvılcım almış durumdayım.Allah şevkimizi söndürmesin inşallahhhhh...aminn

evet canım dün kader uzun aradan sonra reyhan annemle beni burda karşılaştırdı buna okadar çok ihtiyacım vardıki. uzun zamandır takım ruhunu kaybetmiştim ben bu süper oldu .
senide heveslendirdiğimize çok sevindim inan

selammmmmm
mustangim vahsi atim.. ilk günü kazasiz atlattim bu ne demek biliyorsun degilmi?. cok uzun zaman ara verdim ve cok cok kilolar aldim aylardir böyle bir gün yasamadim. evet ihtiyacimiz olan gaz oda takimda mevcut allaha sükür.
sabah erken bir sekersiz kahve ictim. bir bardak su ictim. kahvaltida bir ince dilim ekmek az peynir 3 zeytin iki bardakta cay ictim. en yakin zamanda sakkarin almam gerekiyor ben cayi sekersiz icemiyorum.
arada bir elma yedim. öglen brüksel lahanasi yedim kapuska gibi yapmistim zeytinyagi ile. bir dilimde ekmek. iki kasik yogurt.
aksam olarakta bir tavuk gögsü teflon tavada bir cay kasigi yagda. birde yesil salata.. az önce yedim artik en fazla bir elma yerim yatana kadar. ne kadar huzurluyum bilsen bir ise baslamak bitirmenin yarisiymis gercekten dogru. basaracagiz eminim . bu huzurumda senin sayende oldu bebegim.. seninde bugün diyetini bozmadigina cok sevindim . artik basladik degilmi? hemde ne basladik heyyytttttt beeee..kaydirigubbakcemile5

cikolatam balli lokmam. bizde gaz cokkk yeterki iste. sen elini uzat mutlaka biri yada birileri tutar. cikolatam bu isi cok fazla uzattik biz. coktan toparlanmamiz hatta mezun olmamiz gerekiyordu. ama gec kalmis degiliz bak ben ipin ucunu yakaladim. sanada bir ip uzatayim yakala canim. cicek gibi kizsin. seni üzen birkac kilondanda kurtulunca mutlu ve huzurluda olacaksin. icinin rahatligi yüzüne vuracak bir bukadar daha güzel olacaksin güzel sesli bülbülüm..:1rolleyes:

mersa hayatim ayni seyler senin icinde gecerli. istemek yetmiyor bazen hepimiz istiyoruz ona bakarsan. ama amaca ulasmak icin caba göstermek ve birseylerden fedakarlik etmek gerekiyor. hem ekmegim bütün kalsin hem karnim tok olsun olmuyor. bak bu hafta takimda eski takimimizin rüzgarlari esiyor. sende biliyorsunki gayret gösterdigin zaman cokta basarili oluyorsun. cedricim gibi metabolizman güzel calisiyor aman masallah.. aman bu rüzgari kacirma sende girdaba takil hepimiz birden kilo verelim yediklerini yaz digerlerinin yazdiklarindan fikirler al menünü zenginlestir. ben cok sey ögrendim sizden. kallisimin kereviz salatasi,balik corbasi,kimin oldugunu unuttugum bir arkadasin yogurtlu karnibahari havucu. giden bir arkdasimizin düdüklü tencerede karniyarigi. yine bir arkadasin yagsiz kizartmasi. bunlar cok zenginlestiriyor elimizdeki menüyü. hadi canim kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5

kallisim bugün kizim gelmedi. yarin mutlaka gelir gerekli bilgiyi alirim amazon konusunda.
yalniz sey var. amazon com yazarsan ingilizce oluyor sayfa amazon de yazarsan almanca oluyor . almanca konusunda yardimim olabilir canim. ama yarina kadar bekliyelim daha etraflica konusuruz. biliyorum amazonda cok ucuzluklarda oluyor. ve saglam firma rahatlikla alisveris edilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…