Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam 5.takım ve VAHŞI AT :) YADA KISRAK:) AEBEN gacisi eminim mesaj gecmisine bakacaksın :) merak ve karga beni dürtü:) anladın sen onu:)

bijoux sahane olmussun.ustelık kollar falanda gayet formunda.bu sonucu hakettın azmın ve kararlılıgını kendıme ornek alıyorum.ıns kalan kılocuklarınıda verır ve bıdaha hıc almazsın
teşekkür ederim canım inşallah sen de bir an önce kavuşursun ideal kilona zemuszemus
bijom tek kelime ile senle gurur duyuyorum canım süpersin :))
sen de süpersin mustangcım biliyosun sadece biraz motivasyonnn kaydirigubbakcemile3
Bijoux'm gül yüzünüde gösterseydin çıtırım bi ben memnun değilim bitsin artık bu rejımmmmakannehir
biliyosun halimi ceylancım gece gündüz karıştı benim surat da karıştı çok yorgun ve argın çıkmıştım kapattım -tatlicadiarzu-

pia cım çok geçmiş olsun okurken bile tüylerim diken diken oldu.. Allah seni sevdiklerine bağışlamış. çocuklarını da Allah bağışlasın bence 8 yaşındaki bir çocuk biner rahat rahat gelir evine. çok iyi yapmışsın ona böyle bir sorumluluk vermekle her zaman çocuklara sorumluluk ve güven aşılama taraftarıyım yerimseniben

herkese günaydın a.s.
etrafı temizledim toz aldım çayı koydum isteyen çay isteyen kahve alabilir gelince

eşim gelmeden yazayım dedim gelir bi yarım saate. sonra öğlene kadar bilgisayar başında oturuyo. ben de bugün iş yapıcam evde dün yapamadım çarşılardaydık hep. sonra da evde sessiz olmam gerektiği için girişemedim. bugün sabahtan başlicam hem de zor olacak çünkü bugün elma günüü akannehir kilom aynı çıkıyo allah allah neden diye düşünüyodum dün çikolata söyledi artık kilon azaldı o kadar kolay gitmez dedi :bbo: pazartesi gününden sonra 1 hafta eşim sabah gidip akşam gelicek yani düzen normal olucak. ben de sabahları yürüyüşe çıkmayı planlıyorum başka fikri olan var mı az kilo kalanların verebilmesi için :uhm:

kallisim öğlen falan gibi müsait olunca fotoları kaldırır mısın bi benim mesajım var fotolarımı koydugum bi de çikolata alıntı yapmış galiba o var kaydirigubbakcemile5

günaydın millett.

pia allah iyiliğini versin yavrucak daha 8 yaşındaymış ben sandım koca delikanlı üniversiteden falan geliyor hahaha:))))

mustangim gelmis seker bebegim bir öpeyim..opuyorumnanaktan
nasilsin canim?
hb annecim iyim azcık boğazım ağrıyor ama olsun sen nasılsın bende kocaman öptüm yoksa bugun senin doğum gününmüydü . öyleyse karıştırmıyosam iyiki doğdun annemm
reyhan abla burdaymıs .slm verıym dedım yaprak dökümü nü izliycem erkenden de yatıcam inş
yaa ben kaçırdım yaaa neler oldu anlatın hele
Pia bende merak ettim :kedi:
Nasılsın Pcodaşım (mustang):kedi:
Bijoux'm gül yüzünüde gösterseydin çıtırım bi ben memnun değilim bitsin artık bu rejımmmmakannehir
iyim canımcım sennnn
Selam 5.takım ve VAHŞI AT :) YADA KISRAK:) AEBEN gacisi eminim mesaj gecmisine bakacaksın :) merak ve karga beni dürtü:) anladın sen onu:)
heheheh hg canım

gunaydın 10 a kadar yatıp keyıf yapdım.bugun kek yada kurabıye bısey yapıcam ve bıraz yıycem .cok canım cekıyor.bu hafta dıyete adapte olmaya calısdım.ama maalesef yıne duzenım bozulacak. yarın gece annemlere gıdıcem.ne kadar kalırım bılemıyorum.esım yıne cın e gıdıyor.10 gun falan kalıp gelırım heralde.ondan sonra pek bıryere gıtmeyı dusunmuyorum 3 ay zamanım var bu durum cok stres verıcı ya gıtsın bu kılolar artık

bijom neler aldın bakalım dün hiç yazmamışsın zemuszemus
canım benim fotolarına baktım sana hayran kaldım maşallah beş bin kere bize örnek oldun bir kez daha sağolasın...fotoları az sonra silerim bijom merak etme...
anenlerin kalacağı zaman bayağı uzunmuş günlük filan sandımdı ben ama sana ne iyi gelir tahmin edebiliyorum geçende ablamla yeğenimin bana yaptığı sürpriz gibi nasıl bir doping olmuştu anlatamam işallah çok çok iyi vakit geçirirsiniz...

ceylanım sen nasıl bir şeysin yaaaaopuyorumnanaktan aklına ben gelmişimde gidip tartılmış öperim öperim...

kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur
canzicim diyetinden haberler ver bakalım bijomdan alışığızda sana nasıl etki edecek...
buluşma fikrimi desteklediğin içinde sağol canım...

çikolatım ay sen koçmusun amaninnn benim ortancada koç aman ne zor bir burç bilirim... sitem etmediğini biliyorum canım opuyorumnanaktan dün hattımı çıkartacağım dedim ah birde kimliğimi yanıma almayı unutmasaydımlmaz: neyse alır almaz seni çaldıracağım sözopuyorumnanaktan

bijoux sahane olmussun.ustelık kollar falanda gayet formunda.bu sonucu hakettın azmın ve kararlılıgını kendıme ornek alıyorum.ıns kalan kılocuklarınıda verır ve bıdaha hıc almazsın
cedrikim cedricim canım buluşma fikri için zayıflayabilirsem demişsin zaten aklıma bu amaç için buluşma fikri geldi hani şu ayda buluşacağız kendimizi sıkmamız gerek diye düşünürüz kaçamaklara kendi adımıza izin vermeyiz diye düşündüm...

oglum geldi:Saruboceq:
Piacım benimde şu an 10 yaşında bir kızım var en ufak olan yani.. geçen yıl arkadaşının doğum günüydü okul çıkışı kendi başına oraya gitti okulla arası 3 dakika yürüme mesafesi ve sonrada minübüse binip akşam eve geldi evle arasıda 20 dakika arabayla.. ben akşamı zor ettim eve geldiğinde nasıl mutluydu anlatamam ve sonrası kendine güveni geldi anlatamam sende oğlunu takip et bak davranışları değşecektir... çok iyi yapmışsın onlara güvendiğimizi belli ettiğimizde tam bir birey gibi hissediyorlar büyüdük diye havaya giriyorlar...

Canım senin ne kadar çaba gösterdiğini görebiliyoruz telaş etme biz bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım sormuşsun 1.5 sene önce 8. takımdaydım ama o zamanlar bebeğim olmadığı için tedavilerden dolayı birde stresten pek veremeiştim zaten fazlada takımda kalamamıştım
Derinciğim sağol canım bilgi için, zamanını püsküütten rica eder öğrenirim o zaman hangi etapta başladın hangi etapta çıktın..

iyim canımcım sennnn

heheheh hg canım
oldu şekerciğim sen bakma sonra kaçırdım anlatın de olduuuu:umursamaz: ben sana bir özüt geçerim...kaydirigubbakcemile3

Reyhan ablacım allah sana hayatta yürüdüğün yolda sağlık.. mutluluk... sevdiklerinin yanında geçirebileceğin huzurlu günler nasip etsin.... seni çok seviyoruz ablacım iyiki doğdun

kallisim sağolasın iltifatların için çok mutlu oluyorum sizin bu yazdıklarınızı okuyunca mutlaka tavsiye ederim verin birkaç kilo koyun fotolarınızı inanın süper oluyor zemuszemus

annemle babam gelmiceklermiş babam biraz rahatsızmış o yüzden kızkardeşim ve erkek kardeşim gelecekler onlar da 2 gün kalıp gidecekler. artık kısmet böyleymiş.. ben giderim olmazsa bir ara özledim onları çünkü..

onlar gelince diyetime nası etki eder bilmiyorum hafta sonu ama yemeklerimi buzdolabımı herşeyimi ayarladım ben de pazartesi 5 gün 5 gıdaya başlıyorum kısmetse kaydirigubbakcemile3 daha önce planlamıştım ama yemekler sebzeler ziyan olacaktı bilerek pazara cıkmadım bişey yapmadım eşim de çoğunlukta işte yemek yiyo evde yese de ya tost ya da makarna istiyo yani hiçbişe ziyan olmicak ben de rahat rahat başlicam diyetime.

temizlik arası geldim biraz daha işim var.. cuma günü yani yarın akşam eşimin abisinin oğluna kız istemeye gidicez kaydirigubbakcemile3 eh muhtemel tabi üzerime olan hiçbişey bulunmadığı iin dolapta yine yollara düşücez eşimle bişeyler bakmaya. zaten sözde ne giyilir onu da bilmiyorum uydurucam işte bişeyler. hep ailenin kücük gelini bendim yaşasın kurtuluyorum -tatlicadiarzu-

kallisim dün hiçbişey bulamadım bi kot pantolon aldım üzerime siyah o kadar. o da süper oturdu kot bedenim tam 30 olmuş zaten ben de 29 istiyodum demek ki şu 3,4 kiloyu da verince 29 a düşücemkaydirigubbakcemile2 başka şeyler de baktım ama duruşlarını begenmedim zaten 38 bedenler de hep bitmiş oluyo daha önce yazmıştım ya beden düşmek iyi de bulunmuyo diye kaydirigubbakcemile3

cedric canım eger cok istiyosan ye ama 1 dilim ye onu da öğlen yemeye calıs akşamı da biraz azaltırsan sana hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum. şimdiden afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile5

cedricim sen neden adapte olamadın tüm hafta boyunca canım yaa üzülüyorum kendimden bildiğim için zor oluyor ama gayret etmen gerek bak bugün kek kurabiye yapmak yerine tatlandırıcı eklenmiş sütlü bir tatlı yiyebilirdin yada light dondurma yiyebilirdin hamur işi bağımlılık yapıyor karbonhidratın böyle bir özelliği var...
canım belki sık sık düzeninin değişmesi bunda etkili ve eşinden çok fazla ayrı kalman moralini etkiliyor ve sen bu durumdan kurtulamıyorsun.... ama yediğin her gün aynen pişmanlık olarak dönüyor neden yedim bir gün daha kaybettim diyorsun... bunu atlatmak zor ama çok isteyip bir şeylere adapte olursan başarırsın mesela ben kafamda şu yılbaşını ve yılbaşı sonrasını kurdum sürekli onu düşünüyorum..

dün diyetimi bozdum akşam dışarı çıkıp geç geleceğiz diye çocukları eşim gelmeden doyurmuştum bende eşimle yerim dedim eşim dışarıda yiyelim diye ısrar etti hiç ekmek yemeden bir porsiyon kebap yedim ve bugün onu telafi etmek adına şu lahanalı soğanlı çorbamdan yiyeceğim hem öğlen hem akşam... başladığında devamı geliyor ..

aaa Reyhan Ablam yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur Getirsin opuyorumnanaktan

[/URL]
[/IMG]

AaaaOlsun canım sağlıkları yerinde olsunlarda Gelmesinler Biliyorum çok özlüyoruz ama napalım gurbetliği bi< seçtik zorla evlendirilmedik mafoldumben
Sen gidersin onlara ne güzel bırakıyor seni git gör benim yerimede sarıl ayşe teyzeme :Saruboceq::asigim:

iyiki doğdun reyhan ablam,doğum günün kutlu olsun...
takımcığım ben sersem gibiyim bugün,arada uyuklayabilirim.geçmişi okudum ama bişey yazamıyorum.artık akşama kısmetse(dün gece çalışınca böyle oldu)

kallıste canım cok haklısın esımın cok yanımda olamaması evım dısında baska yerlerde kalmam ve sımdıde evde cok asırı sıkılmam duzensız yeme alıskanlıkları getırıyor bana.karar verdım donunce dıyet ıcın bır psıkologdan destek alıcam olmuyacak boyle cunku.burdan sagladıgım motıvasyonda yetmıyor artık.bıran once cozucem ıns

slm arkadaşlar herkesler iyidir inşallah diyetlerde güzel gidiyordur maşalahh diyelimmm
benim 5 gıda iyi gidiyor ama biraz zorlandım açıkçası bayramdan sonra tam bir diyet yapmadım hemen uzaklaşıyor vucut neyse zar zor başarmak istiyorumm
reyhan ablacım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere terazi burcusun sende benim gibi benimde 11 ekim

bijoux fotoğrafları silindi

arkadaşım fotoğrafını silmişsin göremedim ama arkadaşlardan duyduğum kadraıyla fıstık gibiymişsin neyse başka resmini görürüm.

reyhan ablacımdoğum günün kutlu olsun allahım evlatlarınla torunlarınla tüm sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun ömür versin.zemuszemus

opuyorumnanaktan iyi ki doğdun rehyan ablacımmmm opuyorumnanaktan
tesekkür ederim bijom sizi cok seviyorum..alkisalkisalkis
aaa Reyhan Ablam yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur Getirsin opuyorumnanaktan

[/URL]
[/IMG]
sagol ceylanim cümlemize insallah cok sevindirdiniz beni..a.s. ne kadar ugrasmissiniz tesekkür ederim

oy oy oy aebenim benim cok tesekkür ederim c anim cok hos bir kart sagol..:1hug:
sagol cikolatam. neyin var balli lokmam yorgunmusun yoksa havalarmi yat dinlen aksama gelirsin..mirmirmirmir
tesekkürler canzim terazi burcu evet. seninde cok yakinmis yasgünün..opuyorumnanaktan

sahol mersacigim amin canim cümlemize insallah.. cok mutlu oldum bugün sagolun..zemuszemus

selam ben geldimopuyorumnanaktan

önce reyhan ablayi kutlamak istiyorum bende .. mutlu saglikli nice yilaraaa.s.

ve arkadaslar dunki oglumla yasadigimiza yorum yaptiginiz icin tskler ... emin degildim cunku yaptigimin dogrulugundan..bana katiliyorsunuz sizde kaydirigubbakcemile5
kizimda böyle zorlanmamistim kizim 11 yasinda..daha dogdugu gün kendine güveni tamdi p ilk adimini atarken ..ilk okula giderken .. ilk konusurken

ya sizler nasilsiniz cocuklariniz yasllariniz size zahmet vemiyceksem yazarmisiniz?

bu gün yediklerimde biraz daha dikkatliydim
sabah 06:30 cikolatali beyaz brocin ekmek
09:45 ton balikli siyah bol cekirdekli brocin ekmek
11:30 yesil elma sapi haric heryerini yedim :1closedeyes:

14:00 de eve geldim
dolaba saldirdim bir dondurma icin :kedi: :icecream:
1 dondurma ve yemek olasiya 4 adet buskuvi
17:00 bi tabak zeytin yagli firin posette sebze türlü
The End

söylemesi ayip turlü sebzem bi guzel olmus bi güzel olmus..vay vay vay vay

unuttugum seyler var....

bijoux, evet epey kilo vermissiniz...tebrik ederim... resimlerdede harikaydinizalkisalkisalkis

birde ben gün icinde kücük bir termos yesil cay ictim limonlu
sabah usenmeyip demledim eve gelesiye sicak sicak cok iyi geldi

reyhan abla doğum günün kutlu olsun daha tanışmıyorız ama herkez abla dediği için bende abla dedim
bijoux maşallah canım ne güzel kilo vermişsin anlatabilirmisin acabaneler yaptığını sporda varmıydı diyet yaparken acaba 41 kere maşallah
kalliste kaçıncı etapta olduğumu inanki hatırlamıyorum çok ara verdiğim için birdedüzenli girmiyordum zaten birde baskı çoktu yada bana öyle geldi o yüzden takımdan çıkınca daha güzel kilo verdim
bugün kayınvalidemin komplosuna kurban gittim ama çok pişmanım sabah bir tepsi börek yapmış vermiş bende kalkınca dayanamadım 3 dilim yedim öğlende 1 dilim yedim kaçamak çoktu yani akşam iyidim gerçi biraz kuskusla salata yedim şimdide yeşl çayımı içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…