- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.241
peşembe bildirim yapalım bence kaptanım31 aralık perşembe gün kilo bildirilsin mi yoksa etap mı birleştirilsin size hangisi uyar paylaşımda oylama açıldı
Bence perşembe bildirelim ..31 aralık perşembe gün kilo bildirilsin mi yoksa etap mı birleştirilsin size hangisi uyar paylaşımda oylama açıldı
Sakın şeytana uyma ayran iç..diyet çok sıkıcı bir şey yaaa... birde böyle duruyo falan ya iyice sıkıcı oluyo kilo verince insan gene azcık motive oluyo hevese geliyorda böyle durunca şeytan dürtüyor git pasta ye börek ye :)))
Ayran diyom ayrannnheee çok yerinde açım aaaaaççç :)))
Ne güzel ya.. Benimkide yapsa ya..Ben bugun Menude muhtesemimm :))
Sabah yogurt yedımm
ogle yogurt + yesılelmaa
Aksam da yoğurt + salata yapcam kocişim karısmassa( ki artık eskısı gıbı karısmıyor daha sağlıklı böyle devam dıyor.Hatta kendısı de sadece salata falan yemeye basladı Hadi hayırlısı :)))
Kaptanım biz aksam geldikkebrucum kv den geldiğinde kaç kg idin tartı farkı ne kadar alacağız senin kg da öyle bir sorun var listeye ekleyeceğim ama ne kadar tartı farkı koyacağız bilemedim döndüğünde kaç kg idin
ayrılmaz bi parçam oldu resmenCanım ınsanın sureklı basının agrıması cok zor olmalı
Allah yardımcın olsun
Once saglık unutma :)
31 aralık perşembe gün kilo bildirilsin mi yoksa etap mı birleştirilsin size hangisi uyar paylaşımda oylama açıldı
arkadaşlar bu hafta dereceye girebilecekken giremedik maalesef lütfen bu hafta dikkat edelim candy_candy söz verdi bu hafta güzel bir atak yapacak
kollontai aynı şeyi senden bekliyorum canım şu helva yemeyi lütfen bırak
shoji senin kiloda olan birsi çok daha fazla kg verebilmeli takım ortalaması 1,5 olan takımlar var biz maalesef tam iyiyiz dereceye girecez derken batıyoruz lütfen menüler ve spor konusuna biraz dikkat edelim
Ben bunu da sabah belirttim ama o da karambole gıttıı:)))64 lü bi kg hatırlıyorum ama senin tartı ile kv nin tartısı arasındaki farkı bilemedim listeye tartı farkı diye gireceğimiz için bu önemli tatlım hemen bul ve bana cevap ver
Öğlense değil. akşamsa kaçamak..Kaçamak derken ekmek falan da mı yanı o çerçeveyimerak ettimm.
Tatlı tamm kacamak
Borek pasta kacamak ama mesela 2-3 kasık pılav da mı kacamak
Afedersın kaptanım bıraz gecıktımmebruu kız bi cevap ver ana paylaşıma sensiz eklemiştim listeyi tartı farkını yazarsan ana paylaşımda düzeltme yapacağım saat 5 te işten çıkacam akşam düzeltemem listeyi evden işim var
ebrusonmez (63,4/62.6/0.8/%1.27)ebruu kız bi cevap ver ana paylaşıma sensiz eklemiştim listeyi tartı farkını yazarsan ana paylaşımda düzeltme yapacağım saat 5 te işten çıkacam akşam düzeltemem listeyi evden işim var
o zaman 61,5 u baz alarak 3 kg tartı farkı hesaplayarak hesaplama yapıyorumKaptanım biz aksam geldikk
Ben sabahısı ac karna tartıldımm 64.5 diim
Kv dede yine açkarnına 61.5 en fazla 62 diyelimm.
Ki eve gelgiğim aksam bısey yemeden uyumustumm.
Normalde 61.5 dum ama yolda pogaca falan yedım öglen ondan sey ettıımm.şimdi 61,5 mu alacam ben 62 mi tatlım yani tartı farkı 2,5 kg mu 3 kg mu ona göre hesaplamalar değişiyor da
61.5 dogru olanNormalde 61.5 dum ama yolda pogaca falan yedım öglen ondan sey ettıımm.
tamam o zaman 3 kg tartı farkı alarak listeyi düzenliyorum yeniden61.5 dogru olan
Tamm kaptanımmo zaman 61,5 u baz alarak 3 kg tartı farkı hesaplayarak hesaplama yapıyorum
kaptanım yarın inşallah isveçe başlıyorum hedefim en az 2.5 kilo vermek inşallah haftaya derece bizdearkadaşlar bu hafta dereceye girebilecekken giremedik maalesef lütfen bu hafta dikkat edelim candy_candy söz verdi bu hafta güzel bir atak yapacak
kollontai aynı şeyi senden bekliyorum canım şu helva yemeyi lütfen bırak
shoji senin kiloda olan birsi çok daha fazla kg verebilmeli takım ortalaması 1,5 olan takımlar var biz maalesef tam iyiyiz dereceye girecez derken batıyoruz lütfen menüler ve spor konusuna biraz dikkat edelim
senii çook ugrastırdımm hakkını helal etttamam o zaman 3 kg tartı farkı alarak listeyi düzenliyorum yeniden
Hadiiinsallah canmm.kaptanım yarın inşallah isveçe başlıyorum hedefim en az 2.5 kilo vermek inşallah haftaya derece bizde
biraz önce bi ilaç daha aldım canım şekerli çay iyi geliyodu bugun oda kesmez olduHadiiinsallah canmm.
Dikkat et ılac kullanıyorsan aksatma yıne mıgren tutmasın canmm
Yüzde dorde bolunmeseydı ne guzel olurdduuu..5. TAKIM 445. ETAP***
candy_candy (109,2/) sabit
muska77(70,5/68,9/1,6/%2,27)
shoji (90,9/90,1/0,8/%0,88 )
topraks(76/75,2/0,8/%1,05)
alpim(66.0/65/1,0/%1,52)
fatmaaskin1 (56.1/55,8/0,3/%0,53 )
kollontai (61,2/63/-1,8/-%2,94 )
ebrusonmez (64,0/62.6/0,35/%0,55) 3 kg tartı farkı eklendi 442. etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye geri geldi yüzdesi 4 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,483
hedef38beden 80,5
btbetul (72,8/72,3/0,5/%0,69)
toplight (71,3/70,7/0,6/%0,84)
ermus (62,6/61,5/1,1/%1,76) yeni üye başlangıç 18 aralık hedef kg 55
canım tartı farkı da alarak listeye girdin ama bu azmin lütfen devam etsin sen mimlisin biliyorsun bu haftaki azmin sporun menülerin çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?