- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.681
bizde yanıyoruz resmen yaa..ben ceket manto trençkot giymeyi çok severim.çok hoşuma gider öyle modeller ama burda dolapta bekleyecek herhalde hepsi...çok sıcak yaaamafoldumben
selam arkadaşlar kardeşim geldi hasret giderdik haftaya cumada kız kardeşim geliyor ondan sonraki haftada düğünümüz var zaten . bugun ipin ucu kaçtı annem sayesinde ama olsun ne yapalım haftada bir gün devamının gelmesine izin vermicem zaten .
sabah 1 kase nesguik yedim
arada yarım elma.
öğlen yoğurtlu makarna+1 yemek kaşığı patates yemeği + salata toplamada hepsi bir porsin anca eder.
sonra arada annem muhallebili pasta yapmış bir dilimde ondan huplettim . akşam yemeğinde tepsi mantı vardı bilirmisiniz 1 porsiyonda ondan yedim . işte öyle arkadaşlar. eleştirilerinize doğruya yönlendirecek sözlerinize sonsuza ddek açığım .
hadi öptüm hepinizi arada gelir bakarım
sen nerdesin canima degsin? yurtdisi yaziyor ama neresi oldugunu kacirmisim herhalde. ben almanyadayim stuttgartta
çikolatım mesajları amma idareli kullanıyorsun sırnaşık şey edit yapıp aebene günaydın demişdelikafadulden aynı mesaja bide iyi geceler dersin sen bu gidişleyasakkelime
canım benim çokmu yakın arkaaşıdıda bu kadar canın sıkıldı üzülme bebeğim yaaopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar kardeşim geldi hasret giderdik haftaya cumada kız kardeşim geliyor ondan sonraki haftada düğünümüz var zaten . bugun ipin ucu kaçtı annem sayesinde ama olsun ne yapalım haftada bir gün devamının gelmesine izin vermicem zaten .
sabah 1 kase nesguik yedim
arada yarım elma.
öğlen yoğurtlu makarna+1 yemek kaşığı patates yemeği + salata toplamada hepsi bir porsin anca eder.
sonra arada annem muhallebili pasta yapmış bir dilimde ondan huplettim . akşam yemeğinde tepsi mantı vardı bilirmisiniz 1 porsiyonda ondan yedim . işte öyle arkadaşlar. eleştirilerinize doğruya yönlendirecek sözlerinize sonsuza ddek açığım .
hadi öptüm hepinizi arada gelir bakarım
onu öylesine salladım yaa mersin anamurdayım normalde..
canım saati uygun olurda bildirim yaparsan dahil edeyim, keşke erkenden yazsaydın akşam mesela yazsaydın kilonuda alırdım listeye...selam arkadaşlar..kallistecim ben yarın listeye dahil olabilecekmiyim...valla ii kilo vermişim söyleyeyim..geçen hafta deneme süresine dahil olduğumda 64 tüm..şimdiiii:lepi:
yarın koşu bandım geliyor tamir edilmişzemuszemus
sabah domates salatalık peynir şekersiz çay...
hehe reyhan ablam senin ipler noldu postacı dedinde hani ebaydan bir sürü ip almıştın.. ablam ya sen eklediğim modeller için bişiy demedin ekleyeceğim yine bugün yarın filan vereyimmi linkleri beğenip beğenmediğin olursa yaz baride daha açıklayıcı yapmaya çalışırım hani dedim acaba son ekledim dediklerimi kaçırdınmı bir şey demedinde...iyi olur kallisim bende merak ettim kargo isini. ben cok seviyorum böyle online alisverisi. paket beklemenin heyecani baska oluyor cocuk gibi postaci bekliyorum pencerelerde.naniknanik
sportie yi bende merak ettim iyidir insallah gerci kilosu yoktu mezun olma zamani gelmisti ama keske diplomali törenli kutlamali mezun olsaydi.. sagligi huzuru iyi olsunda ne diyelim
raporumuda vereyim..
üff ya ne çok yemişsinkafamçokkarıştı ciddi bir sen var senden içeri durumu olmuş yinesositosositoselam arkadaşlar kardeşim geldi hasret giderdik haftaya cumada kız kardeşim geliyor ondan sonraki haftada düğünümüz var zaten . bugun ipin ucu kaçtı annem sayesinde ama olsun ne yapalım haftada bir gün devamının gelmesine izin vermicem zaten .
çikolatım sana ne soracaktım lahana kürü yapacaktın ya yaptınmı ne oldu.. ya ben undan aylar önce bir iki kez lahana suyu içtim bir kaç kezde soğan yapmıştım hepsinde tüm vücudum en çok yüzümde aşırı iltihaplı sivilveler çıkıyor ve nasıl ağrıyor.. sendede oldumu diye merak ettim detoks etkisi yapıyor iltihabı öyle yada bir şekilde dışarı atıyor deniyor ama dayanamayıp kesiyorum geçen hafta 2 gece üst üste içtim şimd yüzümde 5 tane geçmeyen sivilce var
yakın arkadaşım değil,iş ortamından biri.sürekli benimle uğraşıyor,dün karşılık verince şikayet etti filan.moralimi bozdu.amaaan herşey olacağına varır kallisim,boşverdim :1closedeyes:
heeeeeeeee...... bende diyorum hangi yurtdisiymis bu mevsimde cok sicak olan :1rolleyes:
dubaimidir nedir diyorum :)) belkide güney afrika hehe. güney afrikaya gitmeyi cok istiyorum kizlarya benim hayalimdeki ülke birde malaysiya. ha bakin simdi hayalimdeki ülkeler derken tabiki dominik cumhuriyeti maldiv birde türkcesi ne bilmiyorum seyschellen deniyor burada birde mouretanya yada nasil deniyorsa iste ondan..delikafadulden
saolasın canım hemen giydim elbise biraz dar geldi ama korseyle felan idare edicem artık . ayakkabıdan yırttım tam ayağıma göre.mersacım sana kıyamadım elbisenin altına ayakkabı aldım :))
saolasın canım hemen giydim elbise biraz dar geldi ama korseyle felan idare edicem artık . ayakkabıdan yırttım tam ayağıma göre.
selammmmmmmmmm
mersacigim gece koyun ve snitzel sayma bölümüne sesli sesli güldüm.. ama canim benim sabah kalkinca ne gurur duydun degilmi kendinle. nasilmutlu oldun degilmi? bende seninle gurur duydum bak yeminle. helal olsun sana uzattigim eli geri cevirmedin..vereliniortak
kallisimde cevirmemis elimi listesine bakinca gözlerim yerinden cikti. canim cok az yemissin ya benmi cok pisbogazim nedir. durun bende raporumu vereyim
sabah kahvesi sooonaciiimaaaa bir dilim ekmek bir dilim peynir ara bir muz öglen ayse kadin fasulye 4 servis kasigi yarim dilimde ekmek.aksam coban salatasi corba.
kallisim ya banada hareketsizlikten agriyor gibi geliyor heryerim . yani yorgunlugum cikiyor dinlenince haftaya firmaya gidiyorum 3 hafta kendime gelirim calisincaklava:
diyorum sana rahat batti bana.klava:
Fustuk Gibi oldun ŞenizNasılsın mersa Öpüyorum kokulu kokulu Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?