- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.661
Şeniz sanada günaydın. ve iyi uykular , bülbül chocolatem....günaydın takımcığım..
kallisim gelmiş gitmiş,üşümüş vahh benim sultanım..
ben de 8.30 da geldim eve,programım vardı gece.biraz canım sıkkın,bir arkadaşla tartıştık.uyku da tutmayınca geldim.bakayım dedim.
pia canım biraz dikkat,çikolatalı ekmek ,hamur filan yersen kilo alırsın şekerim,vermek yerine...Allah korusun.
bijomu görüyorum,günaydın tatlımmmmmm...
ama ben biraz yatayım diyorum,daha uyumadım da...öpüyorum,akşama doğru görüşürz
sana da günaydın aeben :)
Piacım ya sen dondurma yediğin için kendine tepkiyle yazmışsın ama dondurma benim gözüme hiç batmadı ama bulgur yemişsin tamamda hamur ve çikolatalı ekmek neyin nesilmaz:
ay piacım bende sen sessiz kalıyorsun diye sana yazıp duruyorum :roflol:
haklisin canim bu tür seyler cok ucuz amazonda.. ama iki kere kargo isi biraz kötü olmus..reyhan ablam yok bende az yedim biliyorum ama dışardaydım koca gün koşturmaktanda eve gelince canım bir şey istemedi bugünlük böyle evde sebze yemeği filanda yoktu olsa yerdim yaptım makarna yediler :))
ablacım bugün amazondan denemelik sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek, bir şirket aracılığıyle gelecek önce amerikadan adres verdiler bana o adrese gidecekmiş sonra o şirket alıp bana yollayacak iki kez kargo ücreti olacak ama ciddi ucuz ürünler var buraya göre mesela hani nakış işleriz ya muline coton ip deriz genelde çarpı işine yarar burada tanesi 2 lira eski parayla 2 milyon ama amazonda 105 tanesi 11 dolar varmı böyle bir şey yaaa.. mesela cd alıyoruz biz çok lazım oluyor 25 tanesini 25 milyona alıyoruz 100 tanesi 13 dolar şok oldum bunun gibi şeyler işte...
hahahahaha pia amma güldüm canim ya. 4 gündür karnim yaniyor ama ben söndürürüm onun yanginini diyor hahahaha allah iyiligini versin. bu yorgun halimde kahkaha attirdin bana allahta seni güldürsün..:roflol::roflol::roflol:alin bendende bir oy oy oy oy
1 saat yürüdüm 7-8 km kadar vucudum isinmiskende 20 dk karin egzersizleri yaptim 4 gundur yaniyor karnim .. ama inat söndürücem ben onun yanginini
hosgeldin güzelim nasilsin ?GÜnaydın 5. Takımın fıstık hatunları ..........
sana da günaydın aeben :)
çikolatım mesajları amma idareli kullanıyorsun sırnaşık şey edit yapıp aebene günaydın demişdelikafadulden aynı mesaja bide iyi geceler dersin sen bu gidişleyasakkelimeŞeniz sanada günaydın. ve iyi uykular , bülbül chocolatem....
amanin vallaha soğudu şekercikim buralar hemde nasıl hiç belli olmuyor bir anda donuveriyorsunakannehirselam arkadaşlar,
kallisim oralar üşünecek kadar soğudumu yaa. biz daha başlamadık yakmaya yani ev sıcak oluyor hala kapri ve kısa kolluyum evde.
bende bugun okulda yedim öğleni şükür birazdan çıkıcaz toplantıya .
akşamada erkek kardeşim geliyor azerbaycandan allahın izni ile 6 da evde olacak akşam orda olacağız ancak eve gelince raporumu verecem ok beni merak etmeyin
i-i-iiii hadi görmezden geldim bu kezopuyorumnanaktan sporla affettirdinŞenizyaz tabiiiimafoldumbenmafoldumben
aksam bakiciiiz
birazdan spor yapicam 1 bucuk saat kadar
canzicim iyi yolculuklar yaa sen yazında bursaya gitmedinmi düğüne kaydirigubbakcemile3 ne çok şehirlerarası geziyosunuz düğün içinmerhabalar güzel takımım ben birazdan manisaya yola çıkacağız düğünümüz var o yüzden şimdiden yazayım kilomu bugün iş yerindeki denetimde gerçekleşti şükür bitti haftaya daha fazla aranızda olabileceğim lahana diyetine başlıcam inşallah hepnizi çok çok öpüyorum pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın
kilom 74,9 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hedefe ulaşan sensizn yine azminden bir şey kaybetmedin yediklerine bakıyorumda bijom aman nazar değmesinŞenizbana da oy oy bütün gün evde oturdum tembellik yaptım hahaha kaydirigubbakcemile3
bi pazara gittim süper sebzeler aldım bekle beni önümüzdeki haftaa
kallisim inat ettim daha kombi yakmadım burda soğuğu protesto ediyorum benneyaptımki yaşasın battaniye sıcaklığı -tatlicadiarzu-
reyhan ablacım bende merak ettiğim için kargo asrafı ne olacak o yüzden kıytırık kıytırık çocukların gönüllerini hoş edecek şeyler istedim şu an için sadece masrafa bakacağım.. hele bir gelsinde şöyle düşündüm, genelde free shipping olanlardan sipariş etmeye çalışırız 2. firmanın kargo masrafı kalır hele bir gelsinde söylerim sana ablacım şöyle oldu filan diye opuyorumnanaktanhaklisin canim bu tür seyler cok ucuz amazonda.. ama iki kere kargo isi biraz kötü olmus..
hele el isiyle ilgili ürünler bazen anormal ucuzluyor. el isi yapan pek olmadigi icin burada..
bana da oy oy bütün gün evde oturdum tembellik yaptım hahaha kaydirigubbakcemile3
bi pazara gittim süper sebzeler aldım bekle beni önümüzdeki haftaa
bugün yediklerim:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 kase süt içine keten tohumlu bisküvi, tatlandırıcı
ara: yok
akşam: yok
2 bardak elma sirkeli ballı su, 1 sarmısak yuttum, 1 litre su içtim (su içmekte zorlanıyorum :bbo:)
canım bugün hiçbişe yemek istemiyo akannehir inşallah bugüne özel bişey değildir beynimi programlamışımdırr allahımmm :Saruboceq:
mustangcım tipimiz derken neyi kasettin canım kaydirigubbakcemile3 sana benzemek bana gurur verir :dilcikar:
pia cım ne kadar az yiyosun sen de bendensin haha sağlıksız belki ama benim bu kilolar öyle gitti kaydirigubbakcemile
kallisim inat ettim daha kombi yakmadım burda soğuğu protesto ediyorum benneyaptımki yaşasın battaniye sıcaklığı -tatlicadiarzu-
merhaba canima degsin.. canim soguk dedinde dün öglen kar yagdi burada bu sabah ise giderkende eksi 4 derece idi. resmen karakis ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?