- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.641
canlarım benim aklıma yeni geldi( hani her hafta en iyi kilo verene hediye verecektik ya.. çikolatıma taktım tektaşı acımadım paraya pula:roflol::roflol:
ç
mustangıma 1 yıldır göremediği yediklerimin listesini vereyimde analiz yapsın :)) tısım yaa ne 1 senesi, daha tatile çıkmadan burdan beraber ayrıldığımız güne kadar yazmadıkmı gün gün a-a-a-aaa uyus etme beni yazdım yazdım :))
..
tayinimiz çıktı canım..çok büyük değil ama şirin ve ihtiyaçlara cevap veren bi yer..evet herkes çok sever memleketini..bende çok özlüyorum:gitme:arkadaşım anamura nerden geldiniz.alışabildinizmi büyük şehirden geldiysen zor olmuştur.ama ben memleketimi çok seviyorum ya...
başına gelenlere üzüldüm canım..inşallah en kısa zamanda atlatırsın..yazılanları şuan çok takip edemedim..bilg kesin kurulana kadarda böyle günde 2-3 mesajla devam edebileceğim malesef...inanırsan verirsin canım..yeni kıyafet alma..hatta kıyafet almaya git,beğendiğin şey üstüne olmazsa moralin bozulur,tam gaz devam edersin hırs yaparsın benim öyle olur hep..kendime bi hedef seçerim kıyafetlerde,içine gireceğim diye..sonra çabalarım işte..ama 3 aydır kılımı kıpırdatmıyorum..inşallah kurbana kadar biraz daha zayıflayıp çok şık bi elbise alıp herkesi şaşırtmak istiyorum..:kedi:günaydınlarrr
canım allah bağışlasın yavrunu benim 12 sene çocuğum olmadı diğer mesajlarda okuduysan eğer bizim ev 20 gün 15 kişi kalıyordu ve bebeğim emmedi yok sütün yok şunuda ye bunuda ye istemediğim şeyleri yedirdiler bana bak hamileykende yemedin beslemedin bebeğini diyorlardı herkez doğumdan sonra kilo verir ban aldım 4 kilo zaten kilolu hamile kalmıştım ama nafile ne bebeğim emdi nede şakır şakır sütüm geldi kayınvalide sorunları oldu ben de stresten sürekli yedim alt üst oturuyorıuz kaınvalide ile bütün günde evdeyim bebeğimi büyütüyorum hemen hemen hergünde misafirim var ama sana bravo yapıpta yemediysen yani ben geçen haftaya kadar gram vereniyordum geçen hafta 3 kilo verdim ama bu hafta vereceğimi zannetmiyorum
teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan..baktım millet abla diyor bende diyeyim dedim:kedi:Canım seni tebrik ederim azminden dolayı:lepi: bebeğinide sağlıklı günlerde büyütürsün inşallah a.s.
lohusalık dönemini metabolizman çok çalştığı için iyi değerlendirmişsin yerimseniben
:roflol::roflol: ayy nedense senin yediklerin hiiiiiççççç dikkatimi celbetmemiş. acaba neden akannehirhihoyyyt
Al gözüne soka soka yazıcam bundan sonralmaz:
sabah 1 yumurta
ara kayısılı aktivia
öğlen ufak bir sandviç peynirli domatesli
ara 1 bardak ayran
akşam hiç acıkmadım salata yicem o yüzden
amaninnnnakannehir gözümmmm :roflol::roflol::icecream:
tövbe tövbe tamam :ecrin_bebek:detttttt kiz ne pigmesi tövbe de bakimmmlmaz: lmaz: anaaaa biz ne diyelim sen pigme isen cücemi?
bende 163 tüm bir zamanlar simdi tas catlasin 161.
ama cok haklisin spora baslamasi ne kadar zor olsada alisinca insan kendi istiyor sporu
bende bir baslasam cok istiyorum aslinda ama cok tembellestim :umursamaz:
Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.
ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.
mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu
birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off
bende raporumu veriyim cok ic acici degil ama fisfisfis
06:30 bir cikolatali ekmek
10:00 bir yesil elma
14:00 bir tabak bulgur pilavi ve turlu
16:00 salata ve kucuk bir parca hamur
ve dondurmaaaaaaadelikafadulden herkes yerken ben bakicakmiydim:dilcikar:
günde 1lt dondurma yiyen birisi icin bu imkansiz heralde dimii:1closedeyes:
yazilari tek tek tek tek okudum kalliste, ohcanimadegsin,ceylan,chokogirl, bijoux, mersa, cedric, canzi... herkesi sevgiyle kucakliyorummmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?