- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.221
GünaydıınnnGünaydın güzeller..
Bende istiyorumGünaydın güzeller..
Olmuuuş
Afiyet olsun rakibem çok güzel.
Tatlım kiloyu çok taktın kafaya..
Şimdide yiyince suçluluk hissediyorsun. Bence tamamen psikolojik...
Kollontai bu menüyede ceza kesecek biliyon dimi?
Bir öğündeki vitamin ve minerallerin içinde olduğu bir içecekmiş..
Bende...
Bir arkadaşım yeni doğum yaptı nasıl yemek yer görmeniz lazım anlatsamda inanmazsınız bana..
Hamileyken incecik bir vücudu ve hani oturunca göbeğimizi saklamak için kullandığımız minik yastıklar olur ya? Ahada onun gibi karnı vardı..
Doğurdu ertesi gün gittim hatun genç kız gibi geziyo..
Ya anacım şişliktemi olmaz bi insanda
Sen doğum yaptın be kadın deyip boğasım geldi....
Maşallah canmGünaydınn bildirimimi yapayım gururla:)
Salı günü 88.5
Bugün 88.0
Çok mutluyum çokkkk
Valla bende istiyorum ama istemekle olmuyo bizim meto kağnı gibi anasını satayım.Bende istiyorum
Canm sadece 100 gram üzülme lütfen.toplight kaptanım senden çok çok özür diliyorum sana ilk defa artıyla geldim..
Kızlar takım arkadaşlarım affedin nolursunuz..
Cuma 68,9
Bugün 69
+100gr.
Nasıl üzülmem takımın yüzdesini etkileyecek..Canm sadece 100 gram üzülme lütfen.
HErkes senin kadar düşünseydii oooo
Düşünceli kız seniiNasıl üzülmem takımın yüzdesini etkileyecek..
Tebrik ederim..Cuma:62.6
Bugün:62.4
Fark: 0.2
Yüzde:%0.31
Bu diyetlererağmen az gitti ama sıkıntı yokk.
Gitti yaa önemli olan o
ahhh betüşüm evde bebeyi bırakacak biyer olsa koşa koşa giderim hatta dün bebenin ilacını almam lazım onun için komşuya bıraktım 10 dk lığına eczanede para öderken cebimi düşürdüm cebim iptal şimdi pc başındayım cebim iptal olmadan cepten takip ediyordum sadece arayan olursa cevapverebiliyorum o da dokunmatiği çalışırsa bebeyi 2-3 saatliğine bırakacak biyer olmadığı için tamire gidemiyorum bu arada grip olmuşum felaket vaziyetteyimo zaman napıyoruz markete gidiyoruuz :) walk walk walk :)
kollontaim kız neden 200 daha ekledin ben dün sabah 50 tane oğlan kalkmadan yapmıştım sonrasında bebenin nazı ile ilgilendim bu arada menüyü haftasonu abarttım ama deli gibi spor da yapmıştım sen bana sankim fazla yüklendineveeet bugun ki cezaları yazıyorum, yarın ki kilo bildirimiyle beraber herkes yapıp yapmadıgını yazsın ! dun ki cezalrı yapmayanların cezasını bugunkiyle toplayarak ekliyorum :)
@candy_candy 100
@shoji 500
@topraks 500
@alpim 350
@fatmaaskin1 800
@hedef38beden 500
@ermus 650
kollontai 50
toplight 800
@ilkay80 50
optum sizi
canım sen işini düzene sok gelirsin tatlımArkadaşlar menü giremiyorum, mesajda atamıyorum ama gerçekten çok zor durumdayım biliyosunuz 3 bebeğim var biri iyleşiyo biri hasta sırayla hiç bitmedi bu sene,iş yerinde yanlızım yıl sonu çok yoğun zaten kendi hastalığımda bi türlü geçmiyor canım sıkkın moralim bozuk hiç bişeye yetişemiyorum,bu sıralar biraz affınıza sığınıyorum
günaydın kızlar aksilikler üst üste geldi az sonra yazarım alıntılama ları yapayım geçmişi okuyup geldim de
ahhh betüşüm evde bebeyi bırakacak biyer olsa koşa koşa giderim hatta dün bebenin ilacını almam lazım onun için komşuya bıraktım 10 dk lığına eczanede para öderken cebimi düşürdüm cebim iptal şimdi pc başındayım cebim iptal olmadan cepten takip ediyordum sadece arayan olursa cevapverebiliyorum o da dokunmatiği çalışırsa bebeyi 2-3 saatliğine bırakacak biyer olmadığı için tamire gidemiyorum bu arada grip olmuşum felaket vaziyetteyim
kollontaim kız neden 200 daha ekledin ben dün sabah 50 tane oğlan kalkmadan yapmıştım sonrasında bebenin nazı ile ilgilendim bu arada menüyü haftasonu abarttım ama deli gibi spor da yapmıştım sen bana sankim fazla yüklendinben işe başlayana kadar menü ve spordan muafiyet istiyom şimdi zaten listeyi ekleyip yatacam bebe ile gözüm burnum akıyor
canım sen işini düzene sok gelirsin tatlım
toplight kaptanım senden çok çok özür diliyorum sana ilk defa artıyla geldim..
Cuma 68,9
Bugün 69
+100gr.
sorma tatlım salı gün kreşten aradılar boğazı çok kötü ant başlayacaz haberiniz olsun ya da boğaz kültürü yaptırın diye (kreş doktoru) mecburen rapor aldım evde ona bakarken ben hasta oldumhiiii bebe mi dediiin yerim ben onu keşke yakın otursak ben bakardım kııız seve seve :)))
Teşekkür ederim muskacim.Tebrik ederim..
tatlım menunde cıss vardı yarım artı aldın menuden :)Eksiler derken
Sadece spor eksisi yok mu?
tamam canım cok gecmis olsun yuruyusu 200 yerine kabul ettim dunku cezan ve bugun ki cezan kaldı, musait olunca atlarsın, tekrar cok gecmis olsun canımaşkım ben atlayamadım ya 200 taneberen çok hasta hiç durmuyor 38,5 tu ateşi pazartesiden beri valla
ama dün akşam da yarım saat yürüdüm eve giderken o yerine geçer mitempolu yürüdüm hem de
tatlım ben gecen hafta +1.8 le geldim üzme kendini :)toplight kaptanım senden çok çok özür diliyorum sana ilk defa artıyla geldim..
Cuma 68,9
Bugün 69
+100gr.
kaptanım sana da oglusuna da cok cok gecmis olsun, ben cezayı bildirimlere gore yazıyorum gecen cumadan beri biriken ceza bu, sen musait olunca bildirirsin spor ve menulerini tekrar duzenleriz, senden haber alamadıgım ve bildirimde olmadıgı icin boyle oldugünaydın kızlar aksilikler üst üste geldi az sonra yazarım alıntılama ları yapayım geçmişi okuyup geldim de
ahhh betüşüm evde bebeyi bırakacak biyer olsa koşa koşa giderim hatta dün bebenin ilacını almam lazım onun için komşuya bıraktım 10 dk lığına eczanede para öderken cebimi düşürdüm cebim iptal şimdi pc başındayım cebim iptal olmadan cepten takip ediyordum sadece arayan olursa cevapverebiliyorum o da dokunmatiği çalışırsa bebeyi 2-3 saatliğine bırakacak biyer olmadığı için tamire gidemiyorum bu arada grip olmuşum felaket vaziyetteyim
kollontaim kız neden 200 daha ekledin ben dün sabah 50 tane oğlan kalkmadan yapmıştım sonrasında bebenin nazı ile ilgilendim bu arada menüyü haftasonu abarttım ama deli gibi spor da yapmıştım sen bana sankim fazla yüklendinben işe başlayana kadar menü ve spordan muafiyet istiyom şimdi zaten listeyi ekleyip yatacam bebe ile gözüm burnum akıyor
sorma tatlım salı gün kreşten aradılar boğazı çok kötü ant başlayacaz haberiniz olsun ya da boğaz kültürü yaptırın diye (kreş doktoru) mecburen rapor aldım evde ona bakarken ben hasta oldum
Ayy geçmiş olsun kaptanım.günaydın kızlar aksilikler üst üste geldi az sonra yazarım alıntılama ları yapayım geçmişi okuyup geldim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?