Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende istiyorum

günaydın kızlar aksilikler üst üste geldi az sonra yazarım alıntılama ları yapayım geçmişi okuyup geldim de
o zaman napıyoruz markete gidiyoruuz :) walk walk walk :)
ahhh betüşüm evde bebeyi bırakacak biyer olsa koşa koşa giderim hatta dün bebenin ilacını almam lazım onun için komşuya bıraktım 10 dk lığına eczanede para öderken cebimi düşürdüm cebim iptal şimdi pc başındayım cebim iptal olmadan cepten takip ediyordum sadece arayan olursa cevapverebiliyorum o da dokunmatiği çalışırsa bebeyi 2-3 saatliğine bırakacak biyer olmadığı için tamire gidemiyorum bu arada grip olmuşum felaket vaziyetteyim
kollontaim kız neden 200 daha ekledin ben dün sabah 50 tane oğlan kalkmadan yapmıştım sonrasında bebenin nazı ile ilgilendim bu arada menüyü haftasonu abarttım ama deli gibi spor da yapmıştım sen bana sankim fazla yüklendin ben işe başlayana kadar menü ve spordan muafiyet istiyom şimdi zaten listeyi ekleyip yatacam bebe ile gözüm burnum akıyor

canım sen işini düzene sok gelirsin tatlım

Kızlar malesef 72,8 inanın dün son öğünüm 3 bardak ayran bir avuç leblebi idi... karatayla yollarımız burada ayrılıyor.... ara öğün yapmamak belki de benim vücudu çıldırttı.... acıksam neyse dicem ama 4 ten önce hiç bir açlık dahi hissetmiyordum

hiiii bebe mi dediiin yerim ben onu keşke yakın otursak ben bakardım kııız seve seve :)))

***5. TAKIM 446. ETAP***

candy_candy (109,2/108/1,2/%)
muska77(68,9/69/-0,1/%)

shoji (90,1/ )
topraks(75,2/)
alpim(65/)
fatmaaskin1 (55,8/ )
kollontai (63/ )
ebrusonmez (62.6/62,4/0,2/)

5. TAKIM ORTALAMASI :%
ermus
hedef38beden
ilkay80

unuttuğum var mı kafa bi milyon valla kızlar başım ağrıyo gözüm akıyo

hiiii bebe mi dediiin yerim ben onu keşke yakın otursak ben bakardım kııız seve seve :)))
sorma tatlım salı gün kreşten aradılar boğazı çok kötü ant başlayacaz haberiniz olsun ya da boğaz kültürü yaptırın diye (kreş doktoru) mecburen rapor aldım evde ona bakarken ben hasta oldum

Eksiler derken
Sadece spor eksisi yok mu?
tatlım menunde cıss vardı yarım artı aldın menuden :)

aşkım ben atlayamadım ya 200 tane beren çok hasta hiç durmuyor 38,5 tu ateşi pazartesiden beri valla

ama dün akşam da yarım saat yürüdüm eve giderken o yerine geçer mi tempolu yürüdüm hem de
tamam canım cok gecmis olsun yuruyusu 200 yerine kabul ettim dunku cezan ve bugun ki cezan kaldı, musait olunca atlarsın, tekrar cok gecmis olsun canım

toplight kaptanım senden çok çok özür diliyorum sana ilk defa artıyla geldim..
Kızlar takım arkadaşlarım affedin nolursunuz..
Cuma 68,9
Bugün 69
+100gr.
tatlım ben gecen hafta +1.8 le geldim üzme kendini :)
kaptanım sana da oglusuna da cok cok gecmis olsun, ben cezayı bildirimlere gore yazıyorum gecen cumadan beri biriken ceza bu, sen musait olunca bildirirsin spor ve menulerini tekrar duzenleriz, senden haber alamadıgım ve bildirimde olmadıgı icin boyle oldu tekrardan cok gecmis olsun

sorma tatlım salı gün kreşten aradılar boğazı çok kötü ant başlayacaz haberiniz olsun ya da boğaz kültürü yaptırın diye (kreş doktoru) mecburen rapor aldım evde ona bakarken ben hasta oldum

haydaaa öksürüyo mu kız bak şöyle yapmışlar benim yeğene iyi gelmiş anası anlattıydı

"Ünlü sanatçı ve sunucu Seda Sayan’ ın programına katılan Ahmet Maranki, kara turp kürünü bal ile hazırladı. Ahmet Maranki siyah turp kürünü iki yaşından büyük olan herkesin kullanmasını önermektedir. Öksürük derdini ortadan kaldıracak olan , kara turp öksürük kürü tarifi ise şöyle;

Bir adet siyah turbun kabuklarını soyulmadan içi bir miktar oyulacak. İçi oyulan siyah turbun içine saf çiçek balı dökülecek. Siyah turbu oyarken kesmiş olduğunuz ağız kısmını kullanarak siyah turbun üstü kapatılacak. Yarısına kadar su ile dolu olan bir bardağın içine siyah turp konulacak. Bal ve turp özünün iyice karışması için bir gece bu şekilde bekletilecek. Bal turbun dibini delerek bu suyun içine akacak. Ardından bu su içilecek. Tatlandırmak için içine zencefil koyabilirsiniz."

Ayy geçmiş olsun kaptanım.
Aksilikler ust üste gelmiş. Allah size de bebisinize de şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…