- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.241
Niye ki böyle oldu betüş yaaKızlar malesef 72,8 inanın dün son öğünüm 3 bardak ayran bir avuç leblebi idi... karatayla yollarımız burada ayrılıyor.... ara öğün yapmamak belki de benim vücudu çıldırttı.... acıksam neyse dicem ama 4 ten önce hiç bir açlık dahi hissetmiyordum
Ya sen bildiğin diyeti yap kafana gore. KaratY dukan boşver hepsi herkese yaramıyor.Kızlar malesef 72,8 inanın dün son öğünüm 3 bardak ayran bir avuç leblebi idi... karatayla yollarımız burada ayrılıyor.... ara öğün yapmamak belki de benim vücudu çıldırttı.... acıksam neyse dicem ama 4 ten önce hiç bir açlık dahi hissetmiyordum
Çok ilginç ya!sen bi de beni gör ayran mucizesi :))))
Çok geçmiş olsun uzuldum valla.sorma tatlım salı gün kreşten aradılar boğazı çok kötü ant başlayacaz haberiniz olsun ya da boğaz kültürü yaptırın diye (kreş doktoru) mecburen rapor aldım evde ona bakarken ben hasta oldum
Allah kabul etsin cancagizim.Teşekkür ederim muskacim.
Bugün de oruç tuttum. Sahura da kalkmadim. Ramazanda borcum vardı. Tutayim dedim
Tesekkurler!mutlu yillar kizlar
Teşekkürler size de mutlu yillaarmutlu yillar kizlar
Merakla bekliyorumkızlar az sonra tartılıp bildirim yapıcam bu hafta birinci olcam ehehejehee
Niye ki böyle oldu betüş yaa
Belki de ayran sisirmistir
Ya sen bildiğin diyeti yap kafana gore. KaratY dukan boşver hepsi herkese yaramıyor.
Çok ilginç ya!
Çok geçmiş olsun uzuldum valla.
Allah kabul etsin cancagizim.
canım ben aylardır her sabah iki haslanmıs yumurta yerim, sarısı yag istiyosan beyazını ye sadece, ama dunde soyledigim gibi zayıflamanın sırrı, saglıklı beslenme ve spor, ben senin kilondayken 2 ayda 64 e dustummuhtemelen ayran şişirdi bir de gece çok geç yattım leptinim çalışamamış olabilir....
ne biliim kızım ben kırk yıllık prof ben ne anlarım o bilir dedim....
yumurtayada bir süre ara vericem....
bende kızıp bu sabah çukulata yedim şimdide nescafe içiyorum başlarım böyle aşkın ızdırabına :)
bascaz tabi eksileriohh be dünya varmış :)) bas kaptan eksileri zıplar dururum :))
Biktin dimi?muhtemelen ayran şişirdi bir de gece çok geç yattım leptinim çalışamamış olabilir....
ne biliim kızım ben kırk yıllık prof ben ne anlarım o bilir dedim....
yumurtayada bir süre ara vericem....
Bazı şeyleri kesin yasaklayan diyeti o yüzden yapamiyorum ben. En iyisi azicikta olsa tatmak herşeyden.ohh be dünya varmış :)) bas kaptan eksileri zıplar dururum :))
Vayy shoji 89 olmuşsun bravo.***5. TAKIM 446. ETAP***
candy_candy (109,2/108/1,2/%)
muska77(68,9/69/-0,1/%)
shoji (90,1/89,8/0,3/%0,30 )
topraks(75,2/)
alpim(65/)
fatmaaskin1 (55,8/ )
kollontai (63/ )
ebrusonmez (62.6/62,4/0,2/%0.31)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ermus
hedef38beden
ilkay80
canım hem pilav kuru hem kebap oldugu icin cıss oldu azcık eneee spor da yokMenüm:
Kahvaltı: 1 bardak taze portakal suyu-1 çatal peynir
Ara: 1 bardak sut
Öğle:1 bardak süt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam: 2 k. fasulye -1k. pilav-6 k. biber kebabı
2 kuru kayısı :))
Su: 2 lt 4 kupa yeşil çay
Spor yapamadım malesef
Canım bi çorba kaşığı pilav cııs değil de miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?