Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spordan sonra tartılmak yasak çünkü fazla cikiyorsun.

eksilerini yazdım tatlım üzülme

Ne güzel tesekkur ederim.

Yeni işin cokmu yoğun tatlım. Zor ugruyon buraya.

Uzulme bacım güzel olmuş menun.

yıl sonu canım mali bir büroda çalışıyorum ödemeleri yetiştirmeye çalışıyoruz baya bi yoğun oluyorum kafamı toparlayıp okuyamıyorum hiç

bugün çok geç kaldım tartılamadım yarın yarışma var mı yok mu arkadaşlar? eğer tartı bugünse dünkü kilomu geçelim zaten ben dün kaçamak yaptım akşamki tartıma bakılırsa bugün sabit olacaktım düne göre yani bildirim bugünse eğer kilom 108,0

eksilerini yazdım tatlım üzülme

aşkım ben atlayamadım ya 200 tane beren çok hasta hiç durmuyor 38,5 tu ateşi pazartesiden beri valla

ama dün akşam da yarım saat yürüdüm eve giderken o yerine geçer mi tempolu yürüdüm hem de

Günaydın güzeller..

Ayy sagol canm
Deneyeyimbakalım olucak mı ?
muska77 teşekkur ederim
Olmuuuş
Afiyet olsun rakibem çok güzel.
Yok ama olur diye korkuyorum öyle başlıyormus.
Tatlım kiloyu çok taktın kafaya..
Şimdide yiyince suçluluk hissediyorsun. Bence tamamen psikolojik...

Kollontai bu menüyede ceza kesecek biliyon dimi?
Bir öğündeki vitamin ve minerallerin içinde olduğu bir içecekmiş..
çok güzel fistuk

adalet istiyoruum.......
Bende...
Bir arkadaşım yeni doğum yaptı nasıl yemek yer görmeniz lazım anlatsamda inanmazsınız bana..
Hamileyken incecik bir vücudu ve hani oturunca göbeğimizi saklamak için kullandığımız minik yastıklar olur ya? Ahada onun gibi karnı vardı..
Doğurdu ertesi gün gittim hatun genç kız gibi geziyo..
Ya anacım şişliktemi olmaz bi insanda
Sen doğum yaptın be kadın deyip boğasım geldi....

Tartı bugün canım tebrk ederim seni..
Vee çok çok kolay gelsin..

aşkım ben atlayamadım ya 200 tane beren çok hasta hiç durmuyor 38,5 tu ateşi pazartesiden beri valla

ama dün akşam da yarım saat yürüdüm eve giderken o yerine geçer mi tempolu yürüdüm hem de
Bence sayılmalı çünkü bide bebiş hastaymış
Ayy kıyamam ona havalar bebişleri fena vurdu yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…