- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.261
Teşekkur ederimmAllah kabul etsin cancagizim.
Maalesef bebek PC istila altındamuska77 tatlım bilgisayardaysan su yuzdelere bi el atar mısın? birde betulu listenin altına gecen haftaki ve bu haftaki kilosuyla ekler misin sana zahmet olacak ama? ben telden giriyorum
bende kızıp bu sabah çukulata yedim şimdide nescafe içiyorum başlarım böyle aşkın ızdırabına :)
canım ben aylardır her sabah iki haslanmıs yumurta yerim, sarısı yag istiyosan beyazını ye sadece, ama dunde soyledigim gibi zayıflamanın sırrı, saglıklı beslenme ve spor, ben senin kilondayken 2 ayda 64 e dustum
bascaz tabi eksileriistersen sen benim menulere takıl ben her hafta 300 500 biseyler mutlaka veriyorum :)
İyce koyverdin yaniiiv
Ama hepsi çorba kaşıgıylacanım hem pilav kuru hem kebap oldugu icin cıss oldu azcık eneee spor da yok
Neyse yaa atlarım sıkıntı yookkcanım hem pilav kuru hem kebap oldugu icin cıss oldu azcık eneee spor da yok
canımbdun ki menunu de yazarsan menuden ceza almazsın :)Günaydın dun aksam giremedim netim yoktu cezami yaptim 1000 ip atladım yalniz kilom sabit haftasonu aldiklarimi anca verdim telden giriyorum menumu yazarim
sadece spor degil canımben kalori hesabı yapıyorum 1000 kalorinin ustune cıkmamaya calısıyorum :)dur bakiim senin geçmişine iniim ben ama sen çok spor yapıyorsun ben o kadar yapamam....
hadi yine iyisin sadece spor cezası yazıyorum :)Ama hepsi çorba kaşıgıyla
Birde kebap dedıgım sey bıber domates ve patlıcan pişmis çook az yaglıı
60.3kollontai tartıl artık kız.
Ayy teşekkurlerrcanımbdun ki menunu de yazarsan menuden ceza almazsın :)
sadece spor degil canımben kalori hesabı yapıyorum 1000 kalorinin ustune cıkmamaya calısıyorum :)
hadi yine iyisin sadece spor cezası yazıyorum :)
Voooovvv
Oooooo rakibem yaktı ortalığı...
sagol canım yuzde hesabını bi daha yazar mısın dogru mu hesaplamısım ?Oooooo rakibem yaktı ortalığı...
Tebrikler birtanemmmmm.
Bir haftada nasıl verdinnn süperrr
Canım 0.56 çıktı benim yüzdem sanırım bu hafta girmitorum listeyeEski kilo-yeni kilo=fark
Fark/eski kilo*100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?