- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.181
Ciddi miii ama kepekli ekmek küçücükkkCanım ekmeği aksam yemeseymişsim menu harıkaymış ama ekmek ısı bıraz bozmuş.
Sanırım yine ceza varr.
Neyse daha yemedim oğlum okuldan gelince yiyoruz 7 de yemem olur biterrr birde canım ben yarın bildirim yapacakmıyımCanım ekmeği sabah yesen daha iyi olur gerisi süper...
@ebrusönmez buysa aynen gördüğün gibi yazacaksın kullanıcı nickini canım..Muska alıntılama nasıl oluyor?
Hala ögrenemedim
Ama akşaaam..Ciddi miii ama kepekli ekmek küçücükkk
Neyse daha yemedim oğlum okuldan gelince yiyoruz 7 de yemem olur biterrr birde canım ben yarın bildirim yapacakmıyım
Ayy sagol canm@ebrusönmez buysa aynen gördüğün gibi yazacaksın kullanıcı nickini canım..
İyi aksamlarrKızlar ben kaçtımiyi akşamlar.
Yok canım bende değildi olsun yaptım ben genede:)
bakınız sandvic varmıs cıss olmasa ceza yazmam bilirsiniz,kollontai bidahaki cezasından düş bari yazık kıza....
iyi aksamlar muskaaaamKızlar ben kaçtımiyi akşamlar.
canım senin bugun cezan yoktu ki ha dunki cezayı bugun atladın, cakallık yapmayınız, tabi ki spordan sayılmıyor o cezakollontai biz yaptığımız cezaları da spora ekleyecekmiyiz?
Yani ben 200 ceza için ip atladım.
Bugun spor yapmış sayılıyor muyum.
canım menun de sporunda bence cısslık degil aksam o kadarcık ekmek yesen de ceza yazmam zaten, ama yememek senin yararına tabi ki sen bilirsin, ben iki artını da koydumkollontai canım ben akiam menümden ekmeği çıkarıyorum haberin olsunn :) iyiki varsınız kızlar ben şimdilik ayrılıyorum gene kaçar uğrarım aranıza:)
Yok ama olur diye korkuyorum öyle başlıyormus.neden kusma alışkanlığın mı var ki.... yediklerini cebren ve hile ile çıkarıyor musun yani...
Yaaa öylemiibakınız sandvic varmıs cıss olmasa ceza yazmam bilirsiniz,
iyi aksamlar muskaaaam
canım senin bugun cezan yoktu ki ha dunki cezayı bugun atladın, cakallık yapmayınız, tabi ki spordan sayılmıyor o ceza
Çok sağol kaptancım :)topraks cım yoğunsun kolay gelsin
tatlım her gunku menu ve sporunu o gunun aksamı bildirmen gerekiyor normaalde de listeyi aksama dogru herkes menu bildirdigi icin o saatte hazırlıyorum, bana da kolaylık oluyor biraz takip acısından, cezanı yarın yapınca oglen 12 ye kadar bildirirsin canım, kolay gelsin simdiden
çok geçmiş olsun güzelimbende yine acilden geldim eve, bi igne bi bi surup kendime geldim biraz, uyuycam simdi, ah bu ülser beni öldürecekneyse tatlıslar sabah gec kalkarım ben, optum hepinizi
Yaa bu doğru muymuş, ben ne zaman çok ağır spor yapsam ertesi gün fazla çıkıyordum, sinir oluyodum bana özel sanıp, demek şişkinlik oluyomuş :)Dün çok yorulmuşsun betülcüm şişmiştir vücudun...
Size de geçmiş olsun kaptanımgünaydınlarr
sevalim sporda yapılıyo kg lar gidiyo gözümüz aydın
bende grip oldum sanırım hiç keyfim yok ara ara uğrarım
:) benim de çok uykum var, şu regl olayı uzadığından beri sabahları kazıyorum kendimi yataktan, ilgisi var mı bilmembu sabah erken kalkıp spor yapacakrım sözle öyle bi uyumuşum ki işe bile geç kaldım :)
O ne O ne??Ah shake (doğru yazdım demi?)
sen nelere kadirsin...
hiç benim tarzım değil :))) kaçamaksız diyet mi olur
brn içmedim bugün deyeşil çay dedim kimsede ses çıkmadı huuuu içiliyo mu bakiim...
hepimiz için güzel bir yıl olsungunaydin kizlar :
Ben de gecen haftadan beri her sabah 4-6 km kosuyorum, yediklerime cok dikkat edemedim ama paketli urun tuketmeme kararim devam ediyor, tatli yedim ama ev yapimi. Fena degil diyebilirim.
Bu hafta bir de yilbasi falan ama 1 ocaktan itibaren ben de buradayim :)
sadece isler yogun cok katilabilir miyim emin degilim ama elimden geldigince :)
cok guzel bir yil olsun kizlar!
Yemeden yaşamak iyi değil zaten geri alınıyor normal yeme düzenine geçince, bence rakamlara değil de görüntümüze baksak daha iyiElimden geldigince takilacagim ama bu ara cidden yogun bir donem is, egitimler, okul falan pek zamanim olmuyor. Bir de ben bunaldim biraz muskacim ya, mesela siz kilo veiyorsunuz evet ama ben ancak ac gezersem verebiliyorum ve yoruyor bu beni; bir de bence insan +3 -3 sislik durumuna gore degisebiliyor ve ben gram sayiyorum burada. Benim de hayalim 52-55 arasinda seyretmek ama herhalde fazlaligim olmadigi icin gitmiyor. Diyorum ya yaza kadar devam edecegim ama hala boyle olursa bunu kabul edecegim bu sekilde. Hayat kalitem ciddi dusuyor, mesela dun gece yemek yememistim; sabah kosarken cidden zorlandim. Biraz diyet dusunmek istemiyorum belki o zaman gider.
çok kafana takıyorsun bence yanlış olan bukızlar karatayda 24. günüm.... 24 gündür aburcubur yemedim meyve de yemedim ama durum bu... gerçekten tatlıya bağlı olduğuna emin miyiz bu kilonun?
ben az yiyerekte bu kiloya inebiliyorum..... o zaman bitter felam yiyiyordum yani... inannın canımın istediğinden yazmıyorum kafama takıldığından yazıyorum.... kaçamak modunda değilim :)
neyi yanlış yapıyorum acaba... . karatayı bulun bana :)))
bu arada dunku acil olma sebebim shake oldu arkadaslar, kimseye önermiyorum hic bir sekilde, hatta bence uzak durun
Haydeee, geçmiş olsun. Ben çok korkarım bu tarz ileç tarzı şeylerdenah canım ya 4 ay oldu istanbuldan tasınalı dunyanın en huzurlu insanı oldum, orda yaprak sallansa trafik kilitallah sabır versin ne diyim
Bence güzel su azKızlar selam.dun biraz sıkıntılı bugündu netegiremedim.
Dünkü. Menü
Sabah yumurta zeytin domates
Öğle bir elmalı pasta
Aksam
Tarhana çorbası
bir demlik yeşil çay su 2 bardak
Bugün
sabah yine yumurta birdilim kaşar zeytin
Öğle yok
Aksam
Tavuk Göğsü
Su suan için bir bardak
Spora gidecegim 1 saat
Süpersin her zamanki gibi
güseeellllllllllllgeldim bayanlar kusura bakmayın netim yoktu hemen yazıyorum menümü
sabah:
kahvaltı yamadım geç kaldım 1 lokma ekmek 1 çatal peynir 1 zeytin
Öğle:
2 kepçe mercimek çorba
tavuklu türlü
akşam:
1 tabak kereviz yemeği
yarım greyfurt 1 küçük elma
10 kadar çikolatalı leblebi((
spor: 45 dk yürüyüş
2 kupa yeşilçay 3 lt su
Ayyy neyseki ben sevmem :)) sana kolay gelsin ama sonra gördüm sınavı geçmişsin :)bayanlar şu anda sınanıyorum resmen öğretmen arkadaş baklava almış gelmiş öğretmenler odasında duruyor
Evet yarın o 71 buraya gelecek hiç merak etme senbu günkü menüm
sabah
1 yumurta tereyağında
3 kaşık lor
10 tane zeytin
10 tane fındık
öğlen
3 bardak ayran
akşam
3 bardak ayran
spor
2 mil leslie...
yarın o 71 buraya gelecek :)
Çok gıcıksın biliyon di mi :) bu nasıl bi irade yaweee cingul beng yani :))) yarın sabah için yer açıyom desek :) evde çok kaliteli çaklıtlar var yarın bi tane yesem mi ama içim elvermiyor :) saklıyorum zayıflayınca yicem :)))
Ben zaten alkol alıcam her halükarda cozutucam kalorileri, Cumaya kadar geri vermeye uğraşırım artıkAy durursa dursun betüş ya senede bir gün tek öğün değil uç öğün izlediğim şeyleri yicem.
İster artsın ister dursun.
Benimki de can yahu istiyor.
Cumaya kadar veririm artimi nasıl olsa..
Böylece kaptanda kizamaz
ye kızım yaaaaama bi çaklıt yerim uzuuun uzzzun ağzımda erite erite.... miniiik miniiik....
timamdır, bu gece bilgi vericemeveeet bugun ki cezaları yazıyorum, yarın ki kilo bildirimiyle beraber herkes yapıp yapmadıgını yazsın ! dun ki cezalrı yapmayanların cezasını bugunkiyle toplayarak ekliyorum :)
@candy_candy 100
@shoji 500
topraks 500
dysania 350
@fatmaaskin1 800
@hedef38beden 500
@ermus 650
kollontai 50
@toplight 800
Vildan80 50
optum sizi
Yok canım kendine yakıştırma öyle şeylerCanlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.
Kızlar birde benim sürekli midem bulanıyor blumia olmaktan korkuyorum.
çok güzel fistukMenüm
8,00
3 dl. ekmek/2 yumurta/az peynir/2 cherry domates/2 çay kaşığı reçel
14,30
yeşil salata
19,30
2 kaşık menemen /1 yumurta
Su 2,5 olur
Spor
1,5 saat yürüyüş
Allah kolaylık versinArkadaşlar menü giremiyorum, mesajda atamıyorum ama gerçekten çok zor durumdayım biliyosunuz 3 bebeğim var biri iyleşiyo biri hasta sırayla hiç bitmedi bu sene,iş yerinde yanlızım yıl sonu çok yoğun zaten kendi hastalığımda bi türlü geçmiyor canım sıkkın moralim bozuk hiç bişeye yetişemiyorum,bu sıralar biraz affınıza sığınıyorum
öğrenmişsinyani etiketleme
öpüldün fıstık çok iyisineh benim menum bu da
sabah
2 has yum
2 dlm kız tb ekmegi
60 gr peynir
ara
1 muz
aksam
1 dlm tb ekmegi
80 gr ton balıgı
ara
kivi
toplam 811 kalori
su 2 lt
2 fincan bitki cayı
spor
50 ceza ipi
leslie 4 mile
1 saat aerobik
toplam 2 saat 15 dk
optum sizi :)
Yemedim canım haberin olsun:)canım menun de sporunda bence cısslık degil aksam o kadarcık ekmek yesen de ceza yazmam zaten, ama yememek senin yararına tabi ki sen bilirsin, ben iki artını da koydum
canım ben bu tür diyetleri yapamıyorum malıplaşmış ve kesin yasaklı şeyler korkutuyor beni güvenemiyorum kendime ama komşum yaptı 18 kilo falan verdi bu diyetle ama geri aldı fazlasıylada sağlıkla verelim inşallahDukan atak evresi 3 gün benim kiloma göre dayanabilirsem 4 gün yapacağım.
1. Gün gayet güzel geçti kaldı 3 gün bakalım dayanabilecek miyim?
eh benim menum bu da
sabah
2 has yum
2 dlm kız tb ekmegi
60 gr peynir
ara
1 muz
aksam
1 dlm tb ekmegi
80 gr ton balıgı
ara
kivi
toplam 811 kalori
su 2 lt
2 fincan bitki cayı
spor
50 ceza ipi
leslie 4 mile
1 saat aerobik
toplam 2 saat 15 dk
optum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?