Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muska alıntılama nasıl oluyor?
Hala ögrenemedim
@ebrusönmez buysa aynen gördüğün gibi yazacaksın kullanıcı nickini canım..
Ciddi miii ama kepekli ekmek küçücükkk
Ama akşaaam..
Neyse daha yemedim oğlum okuldan gelince yiyoruz 7 de yemem olur biterrr birde canım ben yarın bildirim yapacakmıyım
kollontai yi etiketle ve bildir yemediğini o zaman..
Tabiki yazacaksın.. Takımdasın artık..

Yok canım bende değildi olsun yaptım ben genede:)

kollontai bidahaki cezasından düş bari yazık kıza....
bakınız sandvic varmıs cıss olmasa ceza yazmam bilirsiniz,
Kızlar ben kaçtımiyi akşamlar.
iyi aksamlar muskaaaam

kollontai biz yaptığımız cezaları da spora ekleyecekmiyiz?
Yani ben 200 ceza için ip atladım.
Bugun spor yapmış sayılıyor muyum.
canım senin bugun cezan yoktu ki ha dunki cezayı bugun atladın, cakallık yapmayınız, tabi ki spordan sayılmıyor o ceza

kollontai canım ben akiam menümden ekmeği çıkarıyorum haberin olsunn :) iyiki varsınız kızlar ben şimdilik ayrılıyorum gene kaçar uğrarım aranıza:)
canım menun de sporunda bence cısslık degil aksam o kadarcık ekmek yesen de ceza yazmam zaten, ama yememek senin yararına tabi ki sen bilirsin, ben iki artını da koydum

Merhaba kızlar,
Bu hafta sizi hep geriden takip ettim. Son hafta işler çok yoğun oluyor söylemiştim. Yine de elimden geldiğince sizden kopmamaya çalıştım, ben katılamasam da okudum en azından. Yarın da gidicem sanırım kesin değil şimdilik.
Heee söylemeyi unuttum 20 günden sonra beklenen misafir geldi nihayet :))))
Şimdi yine geçmişe gidip bir bakayım neler var?
Menümü yazayım cezalarımı bu gece mutlaka yapıcam sabah çok erken kalktığım için yapamadım. Bu akşam bitireyim de borcum kalmasın :)

Menümde bugün çok aksama oldu çünkü sabah alelacele servise yetişcez diye bişey yemedim, elma kestim yarım onu atıştırdım. Erken gider hemen dönerim diye düşünmüştüm servisle gittiğim için, fakat sistemler çalışmadığı için çok beklemek zorunda kaldım ve aç kaldım orda. Çıkışta oralarda bişey olmadığı için de minübüse binip ilk yerde indim bir sokak satıcısından bir çatal aldım, su ile onu yedim.
Yani sabah ve öğlen yemeğim bir çatal oldu.

Eve geldiğimde bir kase çorba içtim, çok üşümüştüm. 1 dilim de ekmek
Sonra da alışverişe çıktım, çocuklara yılbaşı hediyesi için.
Akşam yemeğinde de;
1 kase çorba
3 ızgara köfte
az bulgur pilavı
yoğurt
salata
yarım dilim ekmek

su 1 lt anca olmuştur
spor cezamı yapıcam, bitirince geç saatte yazarım

topraks cım yoğunsun kolay gelsin
Çok sağol kaptancım :)

kollontai canım ben ertesi gün diye biliyordum, dikkat ederim bundansonra akşamları yazmaya

bende yine acilden geldim eve, bi igne bi bi surup kendime geldim biraz, uyuycam simdi, ah bu ülser beni öldürecek neyse tatlıslar sabah gec kalkarım ben, optum hepinizi
çok geçmiş olsun güzelim

Dün çok yorulmuşsun betülcüm şişmiştir vücudun...
Yaa bu doğru muymuş, ben ne zaman çok ağır spor yapsam ertesi gün fazla çıkıyordum, sinir oluyodum bana özel sanıp, demek şişkinlik oluyomuş :)
günaydınlarr
sevalim sporda yapılıyo kg lar gidiyo gözümüz aydın
bende grip oldum sanırım hiç keyfim yok ara ara uğrarım
Size de geçmiş olsun kaptanım
bu sabah erken kalkıp spor yapacakrım sözle öyle bi uyumuşum ki işe bile geç kaldım :)
:) benim de çok uykum var, şu regl olayı uzadığından beri sabahları kazıyorum kendimi yataktan, ilgisi var mı bilmem

Ah shake (doğru yazdım demi?)
sen nelere kadirsin...
O ne O ne??

hiç benim tarzım değil :))) kaçamaksız diyet mi olur

yeşil çay dedim kimsede ses çıkmadı huuuu içiliyo mu bakiim...
brn içmedim bugün de
hepimiz için güzel bir yıl olsun

Yemeden yaşamak iyi değil zaten geri alınıyor normal yeme düzenine geçince, bence rakamlara değil de görüntümüze baksak daha iyi

çok kafana takıyorsun bence yanlış olan bu

bu arada dunku acil olma sebebim shake oldu arkadaslar, kimseye önermiyorum hic bir sekilde, hatta bence uzak durun

ah canım ya 4 ay oldu istanbuldan tasınalı dunyanın en huzurlu insanı oldum, orda yaprak sallansa trafik kilit allah sabır versin ne diyim
Haydeee, geçmiş olsun. Ben çok korkarım bu tarz ileç tarzı şeylerden

Bence güzel su az

btlbetul tatlım sen takıma girdiginde ben 64.4 dum simdi 60.4 um benim liste ise yarıyo demekki
Süpersin her zamanki gibi

güseeellllllllllll

bayanlar şu anda sınanıyorum resmen öğretmen arkadaş baklava almış gelmiş öğretmenler odasında duruyor
Ayyy neyseki ben sevmem :)) sana kolay gelsin ama sonra gördüm sınavı geçmişsin :)

bu günkü menüm

sabah
1 yumurta tereyağında
3 kaşık lor
10 tane zeytin
10 tane fındık

öğlen
3 bardak ayran

akşam
3 bardak ayran

spor
2 mil leslie...

yarın o 71 buraya gelecek :)
Evet yarın o 71 buraya gelecek hiç merak etme sen

eee cingul beng yani :))) yarın sabah için yer açıyom desek :) evde çok kaliteli çaklıtlar var yarın bi tane yesem mi ama içim elvermiyor :) saklıyorum zayıflayınca yicem :)))
Çok gıcıksın biliyon di mi :) bu nasıl bi irade yaw

Ben zaten alkol alıcam her halükarda cozutucam kalorileri, Cumaya kadar geri vermeye uğraşırım artık

ama bi çaklıt yerim uzuuun uzzzun ağzımda erite erite.... miniiik miniiik....
ye kızım yaaaa

timamdır, bu gece bilgi vericem

Canlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.
Kızlar birde benim sürekli midem bulanıyor blumia olmaktan korkuyorum.
Yok canım kendine yakıştırma öyle şeyler

Menüm
8,00
3 dl. ekmek/2 yumurta/az peynir/2 cherry domates/2 çay kaşığı reçel
14,30
yeşil salata
19,30
2 kaşık menemen /1 yumurta
Su 2,5 olur
Spor
1,5 saat yürüyüş
çok güzel fistuk

Allah kolaylık versin

öğrenmişsin

öpüldün fıstık çok iyisin

Dukan atak evresi 3 gün benim kiloma göre dayanabilirsem 4 gün yapacağım.
1. Gün gayet güzel geçti kaldı 3 gün bakalım dayanabilecek miyim?
canım ben bu tür diyetleri yapamıyorum malıplaşmış ve kesin yasaklı şeyler korkutuyor beni güvenemiyorum kendime ama komşum yaptı 18 kilo falan verdi bu diyetle ama geri aldı fazlasıylada sağlıkla verelim inşallah

spora bak beee yıktı geçti vallaa...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…