- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.281
canım benim siskinlik vardı o gittiBir haftada nasıl verdinnn süperrr
tatlım formulu yazar mısın bende 2.3 bulunca sasırdım zatenkollontai 4,3 buldum ben.
Devamlılık saglarsan 2 haftaya listedesin tam tarihi bilemiyorum ama 8i olabilir.Canım 0.56 çıktı benim yüzdem sanırım bu hafta girmitorum listeye
Canım ben akıntulamıştım muskadan hemen yukarda:)tatlım formulu yazar mısın bende 2.3 bulunca sasırdım zaten
Devamlılık saglarsan 2 haftaya listedesin tam tarihi bilemiyorum ama 8i olabilir.Canım 0.56 çıktı benim yüzdem sanırım bu hafta girmitorum listeye
canımbdun ki menunu de yazarsan menuden ceza almazsın :)
sadece spor degil canımben kalori hesabı yapıyorum 1000 kalorinin ustune cıkmamaya calısıyorum :)
hadi yine iyisin sadece spor cezası yazıyorum :)
takıl pesimeeeeeebundan sonra gözüm üzerinde :) beni de zayıflat ....
tatlım formulu yazar mısın bende 2.3 bulunca sasırdım zaten
Kesin birincisin.hallettim muskam sanırım hakkaten birinciyim
kusura bakma seni uğraştırmak istemezdim netim problemli şu aralarcanımbdun ki menunu de yazarsan menuden ceza almazsın :)
tatlım kilonu yazar mısın listeye ekleyim ?Canım 0.56 çıktı benim yüzdem sanırım bu hafta girmitorum listeye
ay muskaaaaam sen mi ben mi aylar sonra 59 gormek uzereyim ah bi 10 cm daha boyum olaydı nolurduKesin birincisin.
Ayyy çok sevindim kıız!
tatlım tamamdır cezan kalmadı afiyet olsunkusura bakma seni uğraştırmak istemezdim netim problemli şu aralar
dünkü menü:
sabah:
yarım yufka ekmeğine 1 haşlanmış yumurtalı bol dereotlu maydonozlu dürüm yaptım
öğle:
2 kepçe şehriye çorba
1 kepçe barbunya yemeği
akşam:
1 tabak kereviz yemeği
1 bardak ayran
spor:
1000 ip atlama 50 mekik 20 tekerlekli alet(reklamları da vardı 2 tekerlek var öne doğru git gel yapıyorum)
3 lt su 2 kupa yeşilçay
Birazdan tartılip yazıyorum canım. Eksi cikacagimi düşünüyorum.dysania tartildinmi bacım?
Tebrik ederim canım afiyet olsunsimdi iki has yumve beyaz peynirle kendimi ödüllendirme vaktiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?