- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.301
İnşallah beni telafi edin bu hafta.Birazdan tartılip yazıyorum canım. Eksi cikacagimi düşünüyorum.
tebrikler canım listeye ekledim :)Kızlar 65 geçen hafta 63.5 suan 1.5 kilo yüzde konusunda yardımcı olur musunuz?
Çok mutluyum
tatlım lutfen sıkma canını ya benim gecen haftaki fiyaskomla 3. olduysak bu hafta kesin deerecedeyiz :)İnşallah beni telafi edin bu hafta.
Teşekkür ederim çok mutlu oldum.3 günde oldu gerçekten şaşırdımtebrikler canım listeye ekledim :)
Sen üzülme Muska geçen hafta ki hızdandolayi yavasladi bence. Zaten aldığın bir kilo yok kiİnşallah beni telafi edin bu hafta.
Hesaplamistim ancak rakibem hızlı çıktı.Kızlar 65 geçen hafta 63.5 suan 1.5 kilo yüzde konusunda yardımcı olur musunuz?
Çok mutluyum
Ah bide ben anlasam.
100 gr eksi olaydı moral verirdi.Sen üzülme Muska geçen hafta ki hızdandolayi yavasladi bence. Zaten aldığın bir kilo yok ki
hımm sen dukan yapıyordun aman dikkat, ataktan sonra verdigini tak diye alıveriyosun onda, ben de yaptım dukanı uzun sureI love dukan amca:)
2 gün daha dayanirsam haftaya da kilo verebilirim umarım
afiyet bal seker olsun rakibem, bazen takılıyor iste vucut, sen 45 kilo vermis kadınsın, 100 gr nasıl etkileyebilir seni yaa yuksek tut moralinl demkki haftaya gidecek, benim dedigim o cay zayıflattı beni ha onu da soyleyim bimden aldıgım varya mor olan o :) gunde iki kupa ic yesil cay hikaye valla :)Hesaplamistim ancak rakibem hızlı çıktı.
Ah bide ben anlasam.
Vücudum şifre gibi mübarek cöz çöz bitmiyo.
100 gr eksi olaydı moral verirdi.
Şimdi noldu tuh sana dedim ve krallar gibi kahvaltı yaptım.
Yok devam edicem bende vermiştim dukanla yapmayinca hemen alıyorsun bitirmn gerek.hımm sen dukan yapıyordun aman dikkat, ataktan sonra verdigini tak diye alıveriyosun onda, ben de yaptım dukanı uzun sure
Hadi insallah canmBirazdan tartılip yazıyorum canım. Eksi cikacagimi düşünüyorum.
Ooo masallah canm şu diyet sana baayyağı yaradıı.Kızlar 65 geçen hafta 63.5 suan 1.5 kilo yüzde konusunda yardımcı olur musunuz?
Çok mutluyum
salı 88.5 bugün 88.0tatlım kilonu yazar mısın listeye ekleyim ?
ay muskaaaaam sen mi ben mi aylar sonra 59 gormek uzereyim ah bi 10 cm daha boyum olaydı nolurdu
bende alayım o çaydan ek bişeyler yapmam lazımafiyet bal seker olsun rakibem, bazen takılıyor iste vucut, sen 45 kilo vermis kadınsın, 100 gr nasıl etkileyebilir seni yaa yuksek tut moralinl demkki haftaya gidecek, benim dedigim o cay zayıflattı beni ha onu da soyleyim bimden aldıgım varya mor olan o :) gunde iki kupa ic yesil cay hikaye valla :)
Bugün menü bekleme benden rakibem.afiyet bal seker olsun rakibem, bazen takılıyor iste vucut, sen 45 kilo vermis kadınsın, 100 gr nasıl etkileyebilir seni yaa yuksek tut moralinl demkki haftaya gidecek, benim dedigim o cay zayıflattı beni ha onu da soyleyim bimden aldıgım varya mor olan o :) gunde iki kupa ic yesil cay hikaye valla :)
Eski kilo-yeni kilo=farkKızlar 65 geçen hafta 63.5 suan 1.5 kilo yüzde konusunda yardımcı olur musunuz?
Çok mutluyum
Yaniii evett :))tatlım lutfen sıkma canını ya benim gecen haftaki fiyaskomla 3. olduysak bu hafta kesin deerecedeyiz :)
Maşallalh canmmTeşekkür ederim çok mutlu oldum.3 günde oldu gerçekten şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?