- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.321
bacıııımbtlbetul gecen haftaki ve bu haftaki kilonu yazda bi daha gecen haftanı bilmiyorum listeye ekleyim
Evet dukan bayagı ıyı geldı sana canmI love dukan amca:)
2 gün daha dayanirsam haftaya da kilo verebilirim umarım
Hesaplamistim ancak rakibem hızlı çıktı.
Ah bide ben anlasam.
Vücudum şifre gibi mübarek cöz çöz bitmiyo.
100 gr eksi olaydı moral verirdi.
Şimdi noldu tuh sana dedim ve krallar gibi kahvaltı yaptım.
Ben de alayım. İçeriğinde ne var canm.afiyet bal seker olsun rakibem, bazen takılıyor iste vucut, sen 45 kilo vermis kadınsın, 100 gr nasıl etkileyebilir seni yaa yuksek tut moralinl demkki haftaya gidecek, benim dedigim o cay zayıflattı beni ha onu da soyleyim bimden aldıgım varya mor olan o :) gunde iki kupa ic yesil cay hikaye valla :)
tamama tatlım simdi listeye ekliyorum, al o cayı bence de super bisey valla :)salı 88.5 bugün 88.0
bende alayım o çaydan ek bişeyler yapmam lazım
tatlım yarın bildir en azından ipin ucu kacmasın bugunun cezası 200 ipsiz ipBugün menü bekleme benden rakibem.
Peşin peşin şöyle cezami h.sonu yapayım.
aaaa betüşüm olmadı yaaaCuma 72,3
Bu gün : 72,8
Fark +500 :'(((((
valla bissuru bitki varBen de alayım. İçeriğinde ne var canm.
Canm oğlusun için gecmiş olsun..günaydın, bir alıntı yapıcam 10 kere telefon çaldı :)
öncelikle dün cezalarımı yaptım fakat giremedim çünkü ben daha duştayken oğlan bir kıyamet başladı kulağım diye, bekleyelim biraz dedim naz yapıyo sandım önce sonra baktım olcak gibi değil acile götürdüm. Kulak iltihabı olmuş. Antibiyotik başladık.
Ben bugün bakanlığa gitmedim çok kar var. Annemlere geçicem öğleden sonra, akşama onlardayız.
Kilo vermem az oldu ama bu hafta çok oynadı, daha azı da görmüştüm fakat sanırım reglden dolayı fazlalığım var. Dünkü spor cezası da bana iyi oldu belki de artı çıkacaktım :) teşekkürlerkollontai
***5. TAKIM 446. ETAP***
candy_candy (109,2/108/1,2/%1.09)
muska77(68,9/69/-0,1/%-0.14)
shoji (90,1/89,8/0,3/%0,30 )
topraks(75,2/75,1/0,1/%0,13)
alpim(65/63.5/1.5/%2.30)
fatmaaskin1 (55,8/ )
kollontai (63/ 60.3/2.7/% 4.28)
ebrusonmez (62.6/62,4/0,2/%0.31)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ermus
hedef38beden
ilkay80
btlbetul
Yani burada bim yok.valla bissuru bitki var
canım ben kilo bildirimini kacırdım sanırım, bi daha yazar mısın kilonu gecen haftaki ve bu haftaki birde sen hangi tarihte baslamıstın ?ben haftaya mı listeye gireceğim
O zaman 100 gramla iyi yırttım desene!senin hatan elma diyeti oldu.... o gün için eksi çıkman normaldi ama sonrasında vücut onu illa telafi ediyor....
Tamam canım bildiririm yarın. 200 ipin karşılığı yuruyus şöyle bana yoksa bir hafta basamam yere.tamama tatlım simdi listeye ekliyorum, al o cayı bence de super bisey valla :)
tatlım yarın bildir en azından ipin ucu kacmasın bugunun cezası 200 ipsiz ip
yok canım bimde var sadece o yaYani burada bim yok.
Alternatif bısey olurmu dıye bakıyorum marka ne ?
Doğadn mı
kahvaltı mı ben şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim:)))ben bi kahvaltı yapayım ugrarım yine :)
1 saat yuruyus bitanem :)O zaman 100 gramla iyi yırttım desene!
Tamam canım bildiririm yarın. 200 ipin karşılığı yuruyus şöyle bana yoksa bir hafta basamam yere.
Sorma canımm yaayok canım bimde var sadece o yabimin olmadıgı yer mi varmıs
tam tarihimi bilmiyorum ama kilom 61.6 bu 2 . kez kilo bildirimimcanım ben kilo bildirimini kacırdım sanırım, bi daha yazar mısın kilonu gecen haftaki ve bu haftaki birde sen hangi tarihte baslamıstın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?