- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.341
Bizim yeni gelin biraz tembel deekahvaltı mı ben şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim:)))
Tatlım sen geçen hafta listeye girdin ya.ben haftaya mı listeye gireceğim
Tamam yururum ekstra bi saat.1 saat yuruyus bitanem :)
gecen hafta kactın canım ?tam tarihimi bilmiyorum ama kilom 61.6 bu 2 . kez kilo bildirimim
ahh ahhh ben sabah 6 da kalkıyorum evi topluyorum kendim hazırlanıyorum kahvaltı hazırlıyorum kahvaltımı yapıyorum ve 7 30da evden çıkıyorumBizim yeni gelin biraz tembel dee
61.5gecen hafta kactın canım ?
yok tatlım haftaya girecek listeye iki hafta deneme suresi var, sen hala morsli bozuk mu geziyosun azim muskamTatlım sen geçen hafta listeye girdin ya.
Tamam yururum ekstra bi saat.
Çok teşekkür ederim, Allah daha büyük dertler vermesin, çocuklar hasta olmadan büyümezler :)topraks cok gecmis olsun canım
amin canım :)Çok teşekkür ederim, Allah daha büyük dertler vermesin, çocuklar hasta olmadan büyümezler :)
Canısım çok teşekkürlerCanm oğlusun için gecmiş olsun..
Yine de vermişsin sonucta tebbriik edderımm
tatlım kilo almıssın, iki hafta ustuste kilo vermen gerekiyor
İyi dileklerine katılıyorum canım yüreğine sağlık.Sevgili 2016, senden dileğim bu sene hepimize, tüm insanlara etrafımızdaki mucizeleri görecek, aslında yanı başımızda olan mutlulukları fark edecek bir hediye getir heybende. Bu hediye hepimiz için farklı olacaktır ama bizi aynı kapıya çıkarsın. Hepimiz o kadar yoğun bir koşturmaca ile hayatın peşinden koşar olmuşuz ki içimizdeki güzellikleri göremez olmuşuz. Ev isterken yuvanın kıymetini unutmayalım, sevdiklerimizin yanımızda oluşunu her gün kutsayalım, sıradanlaştırmayalım hayatın akışını. Lütfen artık insan olduğumuzu, sevgiyle yaşayabileceğimizi, vererek mutlu olunacağını ve dünyayı sevginin kurtaracağını hatırlayalım. Belki bir insanı sevmekle başlayacak her şey ama biz bunu da bireyselleştirmeyelim. Sadece çocuklarımızı değil tüm çocukları, sadece annelerimizi değil tüm anneleri, sadece çevremizi değil tüm insanları sevelim.
Sevgili 2016 bize bizi versen yeter, bir kumanda varsa elinde eğer vicdanımızın sesini açmanı istiyorum senden, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir anne ve hiç bir çocuk ağlamasın diye...
Barış dolu bir yıl diliyorum hepimize arkadaşlar...
Bende 6da kalıyorumahh ahhh ben sabah 6 da kalkıyorum evi topluyorum kendim hazırlanıyorum kahvaltı hazırlıyorum kahvaltımı yapıyorum ve 7 30da evden çıkıyorum
Çok hoş yazmişsin canm..Sevgili 2016, senden dileğim bu sene hepimize, tüm insanlara etrafımızdaki mucizeleri görecek, aslında yanı başımızda olan mutlulukları fark edecek bir hediye getir heybende. Bu hediye hepimiz için farklı olacaktır ama bizi aynı kapıya çıkarsın. Hepimiz o kadar yoğun bir koşturmaca ile hayatın peşinden koşar olmuşuz ki içimizdeki güzellikleri göremez olmuşuz. Ev isterken yuvanın kıymetini unutmayalım, sevdiklerimizin yanımızda oluşunu her gün kutsayalım, sıradanlaştırmayalım hayatın akışını. Lütfen artık insan olduğumuzu, sevgiyle yaşayabileceğimizi, vererek mutlu olunacağını ve dünyayı sevginin kurtaracağını hatırlayalım. Belki bir insanı sevmekle başlayacak her şey ama biz bunu da bireyselleştirmeyelim. Sadece çocuklarımızı değil tüm çocukları, sadece annelerimizi değil tüm anneleri, sadece çevremizi değil tüm insanları sevelim.
Sevgili 2016 bize bizi versen yeter, bir kumanda varsa elinde eğer vicdanımızın sesini açmanı istiyorum senden, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir anne ve hiç bir çocuk ağlamasın diye...
Barış dolu bir yıl diliyorum hepimize arkadaşlar...
Ermus geçen hafta 1,1 verdi ve listedeydi.yok tatlım haftaya girecek listeye iki hafta deneme suresi var, sen hala morsli bozuk mu geziyosun azim muskam
75 canım şimdilik hele bir göreyim :)Vildan80 canım hedef kilonu da yazar mısın ?
E hayatın temposuna ayak uydurmak zor tabiiahh ahhh ben sabah 6 da kalkıyorum evi topluyorum kendim hazırlanıyorum kahvaltı hazırlıyorum kahvaltımı yapıyorum ve 7 30da evden çıkıyorum
Canım başlangıca 88.5 yazsaydın barii:)Vildan80 canım hedef kilonu da yazar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?