- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.361
Amiiiiin.Çok teşekkür ederim, Allah daha büyük dertler vermesin, çocuklar hasta olmadan büyümezler :)
bitanem kaptan yogun diye ben telden ekleyebildiklerimi ekliyorum ama bu ikinci haftasıysa ben simdi ekleyemem asıl listeye olmazsa kaptana soyleriz o kontrol eder, ben telden duzenledigim icin cok gecmisi kurcalamam mumkun olmuyorErmus geçen hafta 1,1 verdi ve listedeydi.
Çok güzel dökmüşsün satırlara aynı dileklerle hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl olsun 2016Sevgili 2016, senden dileğim bu sene hepimize, tüm insanlara etrafımızdaki mucizeleri görecek, aslında yanı başımızda olan mutlulukları fark edecek bir hediye getir heybende. Bu hediye hepimiz için farklı olacaktır ama bizi aynı kapıya çıkarsın. Hepimiz o kadar yoğun bir koşturmaca ile hayatın peşinden koşar olmuşuz ki içimizdeki güzellikleri göremez olmuşuz. Ev isterken yuvanın kıymetini unutmayalım, sevdiklerimizin yanımızda oluşunu her gün kutsayalım, sıradanlaştırmayalım hayatın akışını. Lütfen artık insan olduğumuzu, sevgiyle yaşayabileceğimizi, vererek mutlu olunacağını ve dünyayı sevginin kurtaracağını hatırlayalım. Belki bir insanı sevmekle başlayacak her şey ama biz bunu da bireyselleştirmeyelim. Sadece çocuklarımızı değil tüm çocukları, sadece annelerimizi değil tüm anneleri, sadece çevremizi değil tüm insanları sevelim.
Sevgili 2016 bize bizi versen yeter, bir kumanda varsa elinde eğer vicdanımızın sesini açmanı istiyorum senden, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir anne ve hiç bir çocuk ağlamasın diye...
Barış dolu bir yıl diliyorum hepimize arkadaşlar...
yaaa tühhh neyse olsun veririm bende işimiz vermek zaten:))tatlım kilo almıssın, iki hafta ustuste kilo vermen gerekiyor
size de eriğim mutlu yıllarmutlu yillar kizlar
kara turp ne ki yakında kocakarı ilaçları yapıp içirmekten ben kocakarı olcamhaydaaa öksürüyo mu kız bak şöyle yapmışlar benim yeğene iyi gelmiş anası anlattıydı
"Ünlü sanatçı ve sunucu Seda Sayan’ ın programına katılan Ahmet Maranki, kara turp kürünü bal ile hazırladı. Ahmet Maranki siyah turp kürünü iki yaşından büyük olan herkesin kullanmasını önermektedir. Öksürük derdini ortadan kaldıracak olan , kara turp öksürük kürü tarifi ise şöyle;
Bir adet siyah turbun kabuklarını soyulmadan içi bir miktar oyulacak. İçi oyulan siyah turbun içine saf çiçek balı dökülecek. Siyah turbu oyarken kesmiş olduğunuz ağız kısmını kullanarak siyah turbun üstü kapatılacak. Yarısına kadar su ile dolu olan bir bardağın içine siyah turp konulacak. Bal ve turp özünün iyice karışması için bir gece bu şekilde bekletilecek. Bal turbun dibini delerek bu suyun içine akacak. Ardından bu su içilecek. Tatlandırmak için içine zencefil koyabilirsiniz."
tatlım listeleri alt üst etmişsin***5. TAKIM 446. ETAP***
candy_candy (109,2/108/1,2/%1.09)
muska77(68,9/69/-0,1/%-0.14)
shoji (90,1/89,8/0,3/%0,30 )
topraks(75,2/)
alpim(65/63.5/1.5/%2.30)
fatmaaskin1 (55,8/ )
kollontai (63/ 60.3/2.7/% 4.28)
ebrusonmez (62.6/62,4/0,2/%0.31)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ermus
hedef38beden
ilkay80
btlbetul
yok muskam daha ermus un girmesine zaman bvar takım içi listede ben be betüş gibi ana listeye henüz geçmediErmus geçen hafta 1,1 verdi ve listedeydi.
kaptanım senin ekledigin liste uzerine kiloları ekledim sadece gecmisi okumak uzun surer sana kolaylık olsun diyesize de eriğim mutlu yıllar
kara turp ne ki yakında kocakarı ilaçları yapıp içirmekten ben kocakarı olcam
tatlım listeleri alt üst etmişsin
yok muskam daha ermus un girmesine zaman bvar takım içi listede ben be betüş gibi ana listeye henüz geçmedi
alpim sen de muhteşemsin
bu arada fatma nerelerde kaç gündür yok bu kız
Canım boşver beni.
muskam kendine gel kız ne demek üzülmek senin nazar boncuğun o üzüldüğünü görürsem kızarım haa şirinlik muskam@kollontasi ozur dilerim geçen hafta listede değilmiş. Baktım şimdi.
size de eriğim mutlu yıllar
kara turp ne ki yakında kocakarı ilaçları yapıp içirmekten ben kocakarı olcam
tatlım listeleri alt üst etmişsin
yok muskam daha ermus un girmesine zaman bvar takım içi listede ben be betüş gibi ana listeye henüz geçmedi
alpim sen de muhteşemsin
bu arada fatma nerelerde kaç gündür yok bu kız
muska77 yoksa 100 gr için mi moralin bozuk ( çok gereksiz tatlım ya niye böyle yapıyorsun. 100 gr nedir ???? SAKIN SAKIIIINNNNNNN
Teşekkürler kızlar iyiyim ben bi şey yok .muskam kendine gel kız ne demek üzülmek senin nazar boncuğun o üzüldüğünü görürsem kızarım haa şirinlik muskam
gorusuruz tatlım lutfen sıkma canınıCanım boşver beni.
Cikmaliyim zaten gorusuruz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?