Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar teşekkür ederiz güç bela ben 12 yi buldum eşim 9 da hastalıktan sızdı şimdi bende yatıyorum di,yet mi o da ne mutlu yıllarrrrr

Bugün herkes evde.
İstekleri bitmiyor.
Ara ara girerim artık buraya..
Karbonhidrat bana yaramıyor anladım.
Bacağım sisti ustune basamiyorum.

muska77 toplight kollontai Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar, kollontai ayrıca köpişine de geçmiş olsun canım. Yeni yıl sağlıkla geçsin hepimiz için

Kızlar yılbaşı akşamını hiç hatırlamasak daha iyi, sıkı içmişim uzun bir süre alkol almam sanırım, babamla yarıştım nerdeyse yani :) Dün öyle bir yumuşak geçiş yaptım, bugün artık spora ve diyete devam. Mayıs ayına düğüne karar verdik, eğer bir aksilik olmazsa Mayısta düğünümüzü yapıcaz. O zamana kadar burdan mezun olacak kiloya gelmem lazım.
Davetiye ve nikah şekerlerimi kendi ellerimle yapıcam. Çalışmalarımı paylaşırım sizinle, fikrinizi söylersiniz

eneee ben seni evli ve çocuklu sanıodum bu fotodaki bebeler sana ait değil mi gıı....

sagolasın canım :) ben de iyiyim simdilik cok sukur :)
Selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
2. olmuşuz arkadaşlar, tebrikler :)
kollontai canım sana da kocaman alkış, birinci olmuşsun. Tebrikler
cok sagolasın tatlım, ayrıca simdiden kolay gelsin, tarih koydun mu zman su gibbi geciyo, kır dugunu ne de guzel olur o mevsimde :) kızımda bu sabah iyi biraz :) gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim :)
btlbetul canım topraksın 2. evliligi nikah yapmıs dugunu ertelemisti, cocuklar ilk esinden yanlıs bilgi vermedim umarım topraks

Son düzenleme:
Canm senin düğünün mayısta değil mi? Yoksa yanlış mı anladım.

heee o zaman yanlış anlamamışım ayol bu iki güzel bebe toprağınmış :)

eneee ben seni evli ve çocuklu sanıodum bu fotodaki bebeler sana ait değil mi gıı....
:)) kollontai yazmış zaten ya gülüm, 2. düğün ilkinden bişey anlamamıştım zaten, bir nikah o da geçiştirmeyle oldu. Bu sefer istediğim gibi olcak inşallah.

Bilmem Mayısa hazırlan dedi sevgilim, kır düğünü istiyorum ben de, inşallah bu sefer içimde bişey kalmadan yapabilirim. Kızıma da gelinlik giydircem :)))
kızlar gunaydın sabah 6 ya kadar serumun bitmesini bekledim cok yorgunuuum kızım cok daha iyi neyseki :) vben de iyiyim :)
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen tatlım

Canm senin düğünün mayısta değil mi? Yoksa yanlış mı anladım.
Eveeeettttttttttttttttttt :)))))

herkese merhabalar bende 2 gündür diyet yapmadım dün niye yapmadığımı bilmiyorum ama bi önceki günden kalan gideni yedim ama bugün sistemimi oturttum tekrar şükürler olsun
Selam, ben de anca bugün sisteme girdim, bu hafta fazladan gelenleri atacam inşallah :) gerçi daha oturmamıştır aldıklarımız ama diyet modundan çıkınca heen tartı hainlik yapıyo :)

Evi kaldırdım havaya, bi hastalık var bende, uzun süre aynı şekil kalınca sıkılıyorum. Çocukların odasını salonu falan hep değiştirdim, canım çıktı ama güzel oldu. Tedbili mekanda ferahlık varmış :)))) ben işime devam
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aaa niye zararlı ki
Bu arada sadece tere tohumu mu yiyorsun. Başka birşey yemeyecekmisin
Yiyeceğim dukan şekerli kahve ikramiyla çöpe gitti. Yinede 1.5 kilo vermiş olmam güzel. Sabah aç karnına alıyorsun bir bardak suyla kkda topici var ama birçok kişi rahatsızlanmis mide den
Şimdi yeni bir yöntem izliyorum sabah tere t. Icip bir bardak yeşil çayla başliyorum
Biraz bekleyip kahvaltı yapıyorum üzerine hemen yine yeşil çay içiyorum. bakalım bu hafta nasıl olacak tabi Karatay dukan karisimi diyete devam
kollontai tebrik ederim muhteşemsin

sen simdiden ufak ufak basla, o kadar cok ıvır zıvır cıkıyor ki biz son hafta ha yetisti ha yetismedi diye gezdik :) umarım gonlunce olur hersey, a kesim tavsiye ederim gelinligi de cok guzel duruyo, ben diktirmistim profilimde var fotosu :)
kızımla karsılıklı oturduk dinleniyoruz zaten, p.tesi ye bomba gibi olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…