- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.521
Oohh hadi iyi o zamnGünaaayydıııın,
veeeee 71,9 geri gelir :)) çok şükür..... kaldığımız yerden devam o zaman.....
kızlar teşekkür ederiz güç bela ben 12 yi buldum eşim 9 da hastalıktan sızdı şimdi bende yatıyorum di,yet mi o da ne mutlu yıllarrrrr
Bugün herkes evde.
İstekleri bitmiyor.
Ara ara girerim artık buraya..
Karbonhidrat bana yaramıyor anladım.
Bacağım sisti ustune basamiyorum.
valla yagsız tuzsuz yedim ama heva almıs kayınvalidem benimicin onu da yedim cıss yemedim onun dısında ama cok yedim sabah +300 cıktım
yok tatlım ama yine mide agrım tuttu gec yedigim icin, p.tesi endoskopi icin randevu aldım gece hep istifra ettim, kopek de hasta oda oyle, karsılıklı oturduk :) az sonra veterinere gidicem yine
cok gecmis olsun rakibem
kızlar veterinerden yeni geldik, serum takıldı tonla ilaç ver di bebegime dr, 4 gün serum verilecek oyle baygın baygın yatıyo simdi serumu biz taktık evde de, fena üsütmüs
bu sebeple sizden pazartesiye kadar musaade istiyorum menu kontrolleri ve cezaaları pazartesiden tekrar baslatalım, evde surekli serum ilac vs ugrasıcam cunku, zaten yılbası ertesi haftasonu pek kimse olmaz, pazartesi tum cezaları sıfırlarız, yeniden duzenlerim listeleri, cok ozur dilerim hepinizden
Kızlar yılbaşı akşamını hiç hatırlamasak daha iyi, sıkı içmişim uzun bir süre alkol almam sanırım, babamla yarıştım nerdeyse yani :) Dün öyle bir yumuşak geçiş yaptım, bugün artık spora ve diyete devam. Mayıs ayına düğüne karar verdik, eğer bir aksilik olmazsa Mayısta düğünümüzü yapıcaz. O zamana kadar burdan mezun olacak kiloya gelmem lazım.
Davetiye ve nikah şekerlerimi kendi ellerimle yapıcam. Çalışmalarımı paylaşırım sizinle, fikrinizi söylersiniz
sagolasın canım :) ben de iyiyim simdilik cok sukur :)Canım çok geçmiş olsun kıyamam nasıl muhtaç sana şimdi kendi rahatsızlığın nasıl oldu iyimisin biraz daha onun hastalığından kendini unutmuşsundur...
muska77 canım sanada çok geçmiş olsın sıcak tut ayaklarını birde lahanayı haşla bacaklarına sar iyi gelir suyunuda iç suyuda zayıfalamaya:)...
cok sagolasın tatlım, ayrıca simdiden kolay gelsin, tarih koydun mu zman su gibbi geciyo, kır dugunu ne de guzel olur o mevsimde :) kızımda bu sabah iyi biraz :) gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim :)Selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
2. olmuşuz arkadaşlar, tebrikler :)
kollontai canım sana da kocaman alkış, birinci olmuşsun. Tebrikler
Aaa ne guzel hepimizi kocaman tebrriik ediyorumm.Selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
2. olmuşuz arkadaşlar, tebrikler :)
kollontai canım sana da kocaman alkış, birinci olmuşsun. Tebrikler
Canm senin düğünün mayısta değil mi? Yoksa yanlış mı anladım.Kızlar yılbaşı akşamını hiç hatırlamasak daha iyi, sıkı içmişim uzun bir süre alkol almam sanırım, babamla yarıştım nerdeyse yani :) Dün öyle bir yumuşak geçiş yaptım, bugün artık spora ve diyete devam. Mayıs ayına düğüne karar verdik, eğer bir aksilik olmazsa Mayısta düğünümüzü yapıcaz. O zamana kadar burdan mezun olacak kiloya gelmem lazım.
Davetiye ve nikah şekerlerimi kendi ellerimle yapıcam. Çalışmalarımı paylaşırım sizinle, fikrinizi söylersiniz
sagolasın canım :) ben de iyiyim simdilik cok sukur :)
cok sagolasın tatlım, ayrıca simdiden kolay gelsin, tarih koydun mu zman su gibbi geciyo, kır dugunu ne de guzel olur o mevsimde :)
btlbetul canım topraksın 2. evliligi nikah yapmıs dugunu ertelemisti, cocuklar ilk esinden yanlıs bilgi vermedim umarım topraks
:)) kollontai yazmış zaten ya gülüm, 2. düğüneneee ben seni evli ve çocuklu sanıodum bu fotodaki bebeler sana ait değil mi gıı....
Bilmem Mayısa hazırlan dedi sevgilim, kır düğünü istiyorum ben de, inşallah bu sefer içimde bişey kalmadan yapabilirim. Kızıma da gelinlik giydircem :)))sagolasın canım :) ben de iyiyim simdilik cok sukur :)
cok sagolasın tatlım, ayrıca simdiden kolay gelsin, tarih koydun mu zman su gibbi geciyo, kır dugunu ne de guzel olur o mevsimde :) kızımda bu sabah iyi biraz :) gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim :)
btlbetul canım topraksın 2. evliligi nikah yapmıs dugunu ertelemisti, cocuklar ilk esinden yanlıs bilgi vermedim umarım topraks
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen tatlımkızlar gunaydın sabah 6 ya kadar serumun bitmesini bekledim cok yorgunuuumkızım cok daha iyi neyseki :) vben de iyiyim :)
Eveeeettttttttttttttttttt :)))))Canm senin düğünün mayısta değil mi? Yoksa yanlış mı anladım.
Teşekkür ederim, bu tatlişler benim canlarımheee o zaman yanlış anlamamışım ayol bu iki güzel bebe toprağınmış :)
Selam, ben de anca bugün sisteme girdim, bu hafta fazladan gelenleri atacam inşallah :) gerçi daha oturmamıştır aldıklarımız ama diyet modundan çıkınca heen tartı hainlik yapıyo :)herkese merhabalar bende 2 gündür diyet yapmadım dün niye yapmadığımı bilmiyorum ama bi önceki günden kalan gideni yedim ama bugün sistemimi oturttum tekrar şükürler olsun
Yiyeceğim dukan şekerli kahve ikramiyla çöpe gitti. Yinede 1.5 kilo vermiş olmam güzel. Sabah aç karnına alıyorsun bir bardak suyla kkda topici var ama birçok kişi rahatsızlanmis mide denAaa niye zararlı ki
Bu arada sadece tere tohumu mu yiyorsun. Başka birşey yemeyecekmisin
sen simdiden ufak ufak basla, o kadar cok ıvır zıvır cıkıyor ki biz son hafta ha yetisti ha yetismedi diye gezdik :) umarım gonlunce olur hersey, a kesim tavsiye ederim gelinligi de cok guzel duruyo, ben diktirmistim profilimde var fotosu :):)) kollontai yazmış zaten ya gülüm, 2. düğünilkinden bişey anlamamıştım zaten, bir nikah o da geçiştirmeyle oldu. Bu sefer istediğim gibi olcak inşallah.
Bilmem Mayısa hazırlan dedi sevgilim, kır düğünü istiyorum ben de, inşallah bu sefer içimde bişey kalmadan yapabilirim. Kızıma da gelinlik giydircem :)))
İyi olmanıza çok sevindim, iyice dinlen tatlım
Eveeeettttttttttttttttttt :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?