Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belirli bir zumba videosu var mi yaptigin kaç dakikalik program yapiyorsun bir haftada çok vermissin maşallah
Evet var youtubeye zumba lez 007 yazin onub yapiyorum ve 8 ve 9ve 10 hangisini istersem ve en az 45 dk yapiyorum hem zevkli ne biliyim bol su yeşil çay ve 5 den sonra hic bir sey ve sonuc 4 kg çok iyi geldi

Günaydın kızlaaaarrrr
ben hemen dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates

öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

akşam
1 tabak bezelye
çok az makarna
salata
yoğurt
ekmek yemedim

su 2 lt
spor temizlik ( spora halim kalmadı çok yoruldum)

Günaydın kızlarr güzel mutlu huzurlu bir pazar diliyorummm

Günaydın canım, öğlen oldu ama biz daha yeni kahvaltıya oturcaz, ne tembellik yaptık bugün :)
Sana da musmutlu pazarlar
Günaydın kızlar
Kahvaltıyı erken yaptım dışarı çıkmak istedim ama nereye bu soğukta
hava çok soğuk sıkı giyinin

Kızlar dün baya bi araştırdım yeşil çayın içindeki kataşin isimli madde yağ yakimini sagliyormus bu maddenin daha etkin olabilmesi içinse kafein gerekiyormuş.
Bende kahveli yeşil çay içmeye karar verdim her içtiğim bardağa biraz kahve ekleyeyim diyorum. Şimdi ilk deneme mi yapıcam. Kobay olarak kendimi kullanıyorum.
Uyarı tavsiye etmiyorum farklı sonuçlar ortaya çıkabilir

Sen farklı şeyler denemeyi seviyorsun anladığım kadarıyla uyarı yapmıycam bende tere tohumuna devam ediyormusın

Acaba türk kahvesi yanına likör yerine bi de yeşil çay yapsak, nasılsa karışıyor midede :))

Şimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.

Sen farklı şeyler denemeyi seviyorsun anladığım kadarıyla uyarı yapmıycam bende tere tohumuna devam ediyormusın
kahve yeşil çay sürekli içtiğim bisey sadece karistiracagim ama buraya yazdığımız şeyler genele hitap ettiği için uyarı yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…