- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.561
Evet var youtubeye zumba lez 007 yazin onub yapiyorum ve 8 ve 9ve 10 hangisini istersem ve en az 45 dk yapiyorum hem zevkli ne biliyim bol su yeşil çay ve 5 den sonra hic bir sey ve sonuc 4 kg çok iyi geldiBelirli bir zumba videosu var mi yaptigin kaç dakikalik program yapiyorsun bir haftada çok vermissin maşallah
Bakıcam, teşekkürler :)Evet var youtubeye zumba lez 007 yazin onub yapiyorum ve 8 ve 9ve 10 hangisini istersem ve en az 45 dk yapiyorum hem zevkli ne biliyim bol su yeşil çay ve 5 den sonra hic bir sey ve sonuc 4 kg çok iyi geldi
Günaydın kızlarr güzel mutlu huzurlu bir pazar diliyorummm
Günaydın canım, öğlen oldu ama biz daha yeni kahvaltıya oturcaz, ne tembellik yaptık bugün :)Kızlarr nerelerdesinizzz
Günaydın kızlarr güzel mutlu huzurlu bir pazar diliyorummm
Günaydın kızlarGünaydın canım, öğlen oldu ama biz daha yeni kahvaltıya oturcaz, ne tembellik yaptık bugün :)
Sana da musmutlu pazarlar
Evet yaa çok soğuk bugün bizim burda güneş yüzünü gösterdi ama faydası yokGünaydın kızlar
Kahvaltıyı erken yaptım dışarı çıkmak istedim ama nereye bu soğukta
hava çok soğuk sıkı giyinin
ora neresi kız burda kar yağıyor istdayimEvet yaa çok soğuk bugün bizim burda güneş yüzünü gösterdi ama faydası yok
Afyondayım canım ben kar yok burda soğuğu çok yağsa biraz yumuşayacak havaora neresi kız burda kar yağıyor istdayim
Alpimcim sen emirganda mısın?Günaydın kızlar
Kahvaltıyı erken yaptım dışarı çıkmak istedim ama nereye bu soğukta
hava çok soğuk sıkı giyinin
Sen farklı şeyler denemeyi seviyorsun anladığım kadarıyla uyarı yapmıycam bende tere tohumuna devam ediyormusınKızlar dün baya bi araştırdım yeşil çayın içindeki kataşin isimli madde yağ yakimini sagliyormus bu maddenin daha etkin olabilmesi içinse kafein gerekiyormuş.
Bende kahveli yeşil çay içmeye karar verdim her içtiğim bardağa biraz kahve ekleyeyim diyorum. Şimdi ilk deneme mi yapıcam. Kobay olarak kendimi kullanıyorum.
Uyarı tavsiye etmiyorum farklı sonuçlar ortaya çıkabilir
Acaba türk kahvesi yanına likör yerine bi de yeşil çay yapsak, nasılsa karışıyor midede :))Kızlar dün baya bi araştırdım yeşil çayın içindeki kataşin isimli madde yağ yakimini sagliyormus bu maddenin daha etkin olabilmesi içinse kafein gerekiyormuş.
Bende kahveli yeşil çay içmeye karar verdim her içtiğim bardağa biraz kahve ekleyeyim diyorum. Şimdi ilk deneme mi yapıcam. Kobay olarak kendimi kullanıyorum.
Uyarı tavsiye etmiyorum farklı sonuçlar ortaya çıkabilir
Yok canım ben oraya gezmeye gitmiştim keşke orda olaydım ben BakırköydeyimAlpimcim sen emirganda mısın?
Şimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.sen simdiden ufak ufak basla, o kadar cok ıvır zıvır cıkıyor ki biz son hafta ha yetisti ha yetismedi diye gezdik :) umarım gonlunce olur hersey, a kesim tavsiye ederim gelinligi de cok guzel duruyo, ben diktirmistim profilimde var fotosu :)
kızımla karsılıklı oturduk dinleniyoruz zaten, p.tesi ye bomba gibi olcam
kahve yeşil çay sürekli içtiğim bisey sadece karistiracagim ama buraya yazdığımız şeyler genele hitap ettiği için uyarı yazmak istedimSen farklı şeyler denemeyi seviyorsun anladığım kadarıyla uyarı yapmıycam bende tere tohumuna devam ediyormusın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?