- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.541
Yap Paylaş tatlım el emeği daha bi güzel olur. Bende bebek şekeri yapmıştım gorumceme çok güzel olmuştu. Marifetli sey:)Kızlar yılbaşı akşamını hiç hatırlamasak daha iyi, sıkı içmişim uzun bir süre alkol almam sanırım, babamla yarıştım nerdeyse yani :) Dün öyle bir yumuşak geçiş yaptım, bugün artık spora ve diyete devam. Mayıs ayına düğüne karar verdik, eğer bir aksilik olmazsa Mayısta düğünümüzü yapıcaz. O zamana kadar burdan mezun olacak kiloya gelmem lazım.
Davetiye ve nikah şekerlerimi kendi ellerimle yapıcam. Çalışmalarımı paylaşırım sizinle, fikrinizi söylersiniz
Kızına çok geçmiş olsun bizde de köpek var ne yaptıysak iyilesmedi hayvan hastanesinde kaldı çıktı şimdi tedaviye cevap vermiyor belki organ nakli gerekebilirmis daha yavru ay çok üzülüyorum.dysania sagol canım :)
Kızına çok geçmiş olsun bizde de köpek var ne yaptıysak iyilesmedi hayvan hastanesinde kaldı çıktı şimdi tedaviye cevap vermiyor belki organ nakli gerekebilirmis daha yavru ay çok üzülüyorum.
Bu hafta tıp fakültesinin veterinerlik bolumne götürüp bir Prof a gösterecek kardeşim.
afiyet olsun iyi gezmeler kulaklık takip oynak bişeyler dinle üzülme kizben menümü yazıp kaçıyorum gezmelre gideyim hiçte gidesim yok ta işte gitmeden de olmuyo
pek duygusalım bu gün ağlamaya bahane arıyorum varsa söyleyin hemen moda girebilirim :))
neyse biraz evden çıkayım moddan da çıkarım herhalde....
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta tereyağında
3 kaşık lor
10 zeytin
10 fındık
akşamıda yaptım ben bu arada
akşam menüm
1 kase yeşil mercimek --- ahanda hiiiç becerememişim tühh bana daha kötü bir mercimek yapılamazdı iddiasına girerim --- haşlayıp bıraksam daha lezzetli olurdu :))) neyyseee ......
su 2 lt olur
yeşil çayı akşam ablamla içiciğim....
2 kahe bir mest form içtim
mest form bu günde işe yaradı kızlar tesadüf olabilir mi ilerleyen günlerde göriciğiz........
spor olarak şimdi çıkıyorum uzuuun uzuuun yürüye yürüye geze geze gidicem beni özleyin anacım baaayyyyy.....
Ayy çok güzell:)) kollontai yazmış zaten ya gülüm, 2. düğünilkinden bişey anlamamıştım zaten, bir nikah o da geçiştirmeyle oldu. Bu sefer istediğim gibi olcak inşallah.
Aynan toprakcım. En ufak bişey kaçır kendini gösterıyor hemen.,Selam, ben de anca bugün sisteme girdim, bu hafta fazladan gelenleri atacam inşallah :) gerçi daha oturmamıştır aldıklarımız ama diyet modundan çıkınca heen tartı hainlik yapıyo :)
Annemde öyle sürekli değiştirirdik...Evi kaldırdım havaya, bi hastalık var bende, uzun süre aynı şekil kalınca sıkılıyorum. Çocukların odasını salonu falan hep değiştirdim, canım çıktı ama güzel oldu. Tedbili mekanda ferahlık varmış :)))) ben işime devam
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canm midene zara veriyorsa yapma şu şeyiYiyeceğim dukan şekerli kahve ikramiyla çöpe gitti. Yinede 1.5 kilo vermiş olmam güzel. Sabah aç karnına alıyorsun bir bardak suyla kkda topici var ama birçok kişi rahatsızlanmis mide den
Şimdi yeni bir yöntem izliyorum sabah tere t. Icip bir bardak yeşil çayla başliyorum
Biraz bekleyip kahvaltı yapıyorum üzerine hemen yine yeşil çay içiyorum. bakalım bu hafta nasıl olacak tabi Karatay dukan karisimi diyete devam
kollontai tebrik ederim muhteşemsin
Afiyet olsun canm. Özleyeceğiz seniiiben menümü yazıp kaçıyorum gezmelre gideyim hiçte gidesim yok ta işte gitmeden de olmuyo
pek duygusalım bu gün ağlamaya bahane arıyorum varsa söyleyin hemen moda girebilirim :))
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta tereyağında
3 kaşık lor
10 zeytin
10 fındık
akşam menüm
1 kase yeşil mercimek --- ahanda hiiiç becerememişim tühh bana daha kötü bir mercimek yapılamazdı iddiasına girerim --- haşlayıp bıraksam daha lezzetli olurdu :))) neyyseee ......
su 2 lt olur
mest form bu günde işe yaradı kızlar tesadüf olabilir mi ilerleyen günlerde göriciğiz........
spor olarak şimdi çıkıyorum uzuuun uzuuun yürüye yürüye geze geze gidicem beni özleyin anacım baaayyyyy.....
Bana bişey yapmadı ama rahatsizlananlar olmuş deniyorum şimdi hiç rahatsız olmadımCanm midene zara veriyorsa yapma şu şeyi
Önemli olan sağlıklı kilo vermek.
Bwnimde 3 gündür çok guzel gıdıyor. Bana da oruç yaradı
Bende canım sıkıldımı değişiklik yaparım gerçekten çok iyi geliyorAnnemde öyle sürekli değiştirirdik...
Kolay gelsin canm.
Belirli bir zumba videosu var mi yaptigin kaç dakikalik program yapiyorsun bir haftada çok vermissin maşallahEveeet valla ne gün yazıliyodu kariştirdim ama bir haftadir diyet ve zumba ile 4 kg vermis bulunuyorummm çok şukur
cok gecmis olsun canım umarım iyilesir, bizim o kadar ciddi degil durum genclik hastalıgı mı diye endiselendik ama sadece üsütmüs simdiden zıplamaya basladı yineKızına çok geçmiş olsun bizde de köpek var ne yaptıysak iyilesmedi hayvan hastanesinde kaldı çıktı şimdi tedaviye cevap vermiyor belki organ nakli gerekebilirmis daha yavru ay çok üzülüyorum.
Bu hafta tıp fakültesinin veterinerlik bolumne götürüp bir Prof a gösterecek kardeşim.
Gozun aydın betus.Günaaayydıııın,
veeeee 71,9 geri gelir :)) çok şükür..... kaldığımız yerden devam o zaman.....
Hadi ya! Bilmiyordum yapayım bari. Sağol canım...Canım çok geçmiş olsun kıyamam nasıl muhtaç sana şimdi kendi rahatsızlığın nasıl oldu iyimisin biraz daha onun hastalığından kendini unutmuşsundur...
muska77 canım sanada çok geçmiş olsın sıcak tut ayaklarını birde lahanayı haşla bacaklarına sar iyi gelir suyunuda iç suyuda zayıfalamaya:)...
Teşekkürler gülüm.
Canım ya umarım çabucak iyileşir.Kızına çok geçmiş olsun bizde de köpek var ne yaptıysak iyilesmedi hayvan hastanesinde kaldı çıktı şimdi tedaviye cevap vermiyor belki organ nakli gerekebilirmis daha yavru ay çok üzülüyorum.
Sen ozlenmeyecek hatunmusun tatlım!ben menümü yazıp kaçıyorum gezmelre gideyim hiçte gidesim yok ta işte gitmeden de olmuyo
bu günkü menüm
sabah
1 yumurta tereyağında
3 kaşık lor
10 zeytin
10 fındık
akşam menüm
su 2 lt olur
Gormedimki CIS falan.. Afiyet olsun.Bugün ki menu
Sabah has yumurta zeytin peynir
Öğle kestane 8 tane
Ikindi bir kaşık çikolata yavaş yavaş cozutuyorum ; )
Aksam bir porsiyon yaprak sarma yoğurt yeşillik
Su 1litre spor yok
Guzel olmuş canım afiyet olsun.Menumude yazayim
Kahvslti bir dilim tam buğday
Bir KK peynir
Bir zeytin bir tatli kasigi tahin pekmez
Öğlen patlican böreği iki kare
Brokoli salata si kerevizli yoğurt
Aksam bir kase tarhana çorba si yoğurt
Su 2 litre spor henüz yapmadim eliptik yapicam yarim saat
Bugunlük benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?