Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım ben oraya gezmeye gitmiştim keşke orda olaydım ben Bakırköydeyim
Hee ben de emirganın karşısındayım da o yüzden karşı karşıyayız diycektim. Ben Beykozdayım :)
Bu arada kızlar kimler nerelerden yazsa ya çoğunuzu bilmiyorum ben.

Şimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.
Ay gelinlik seçimini Paylaş lütfen bende yazın nikah tazelemek istiyorum

kahve yeşil çay sürekli içtiğim bisey sadece karistiracagim ama buraya yazdığımız şeyler genele hitap ettiği için uyarı yazmak istedim
Tere tohumunu sabah içtim sıcak suyla kahvaltı yaptım şimdi kahvesi yeşil çay içiyorum tarçın attım tadı iyi inş sonucuda iyi olur

selam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum

Merhaba kızlar..

Günaydın kızlar
Kahvaltıyı erken yaptım dışarı çıkmak istedim ama nereye bu soğukta
hava çok soğuk sıkı giyinin
Lahana ibiyim kat kat giyinmekten.. Isınabiliyormuyum hayır!
Iyyy tadı nasıl oldu merak ettim..

İlk resimdekine bayıldım.. Harika bir model..
Anaa su çiçeği yazın çıkar derler bide..
Geçmiş olsun kaptanım. Sizde izin almak zorunda kalacaksınız herhalde..

İlk resimdekine bayıldım.. Harika bir model..

Anaa su çiçeği yazın çıkar derler bide..
Geçmiş olsun kaptanım. Sizde izin almak zorunda kalacaksınız herhalde..
aynen yaa sıkıntı olacak
toplight çok geçmiş olsun kaptanım benimki 6 yaşında yüzünde bişiler var şimdi şüphelendim bi bakayım
canım resim ekleyin bi bak bizim göğüs bölgesinde başladı popoda bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…