- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.581
Hee ben de emirganın karşısındayım da o yüzden karşı karşıyayız diycektim. Ben Beykozdayım :)Yok canım ben oraya gezmeye gitmiştim keşke orda olaydım ben Bakırköydeyim
Evet olabilir harika fikirAcaba türk kahvesi yanına likör yerine bi de yeşil çay yapsak, nasılsa karışıyor midede :))
Ay gelinlik seçimini Paylaş lütfen bende yazın nikah tazelemek istiyorumŞimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.
Tere tohumunu sabah içtim sıcak suyla kahvaltı yaptım şimdi kahvesi yeşil çay içiyorum tarçın attım tadı iyi inş sonucuda iyi olurkahve yeşil çay sürekli içtiğim bisey sadece karistiracagim ama buraya yazdığımız şeyler genele hitap ettiği için uyarı yazmak istedim
Hepsi çok güzeller bayıldımBurdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Eki Görüntüle 1734297 Eki Görüntüle 1734298 Eki Görüntüle 1734299 Eki Görüntüle 1734300 Eki Görüntüle 1734301 Eki Görüntüle 1734302
Ayyy hepside çok güzelll eminim senin üzerindede çok güzel olacak Allah tamamına erdirsin inşallahBurdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Eki Görüntüle 1734297 Eki Görüntüle 1734298 Eki Görüntüle 1734299 Eki Görüntüle 1734300 Eki Görüntüle 1734301 Eki Görüntüle 1734302
Hepsi çok güzeller bayıldım
teşekkür ederim kızlar, ayyyyy çok heyecanlııııııııııııı :))))Ayyy hepside çok güzelll eminim senin üzerindede çok güzel olacak Allah tamamına erdirsin inşallah
Kız bence de çok heyecanlı nikah cagirirsan gelirim vallateşekkür ederim kızlar, ayyyyy çok heyecanlııııııııııııı :))))
Lahana ibiyim kat kat giyinmekten.. Isınabiliyormuyum hayır!Günaydın kızlar
Kahvaltıyı erken yaptım dışarı çıkmak istedim ama nereye bu soğukta
hava çok soğuk sıkı giyinin
Iyyy tadı nasıl oldu merak ettim..Kızlar dün baya bi araştırdım yeşil çayın içindeki kataşin isimli madde yağ yakimini sagliyormus bu maddenin daha etkin olabilmesi içinse kafein gerekiyormuş.
Bende kahveli yeşil çay içmeye karar verdim her içtiğim bardağa biraz kahve ekleyeyim diyorum. Şimdi ilk deneme mi yapıcam. Kobay olarak kendimi kullanıyorum.
Uyarı tavsiye etmiyorum farklı sonuçlar ortaya çıkabilir
İlk resimdekine bayıldım.. Harika bir model..Burdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Anaa su çiçeği yazın çıkar derler bide..selam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
Tadı güzel içilebilir biraz daha acı sadeceMerhaba kızlar..
Lahana ibiyim kat kat giyinmekten.. Isınabiliyormuyum hayır!
Iyyy tadı nasıl oldu merak ettim..
aynen yaa sıkıntı olacakİlk resimdekine bayıldım.. Harika bir model..
Anaa su çiçeği yazın çıkar derler bide..
Geçmiş olsun kaptanım. Sizde izin almak zorunda kalacaksınız herhalde..
canım resim ekleyin bi bak bizim göğüs bölgesinde başladı popoda bile vartoplight çok geçmiş olsun kaptanım benimki 6 yaşında yüzünde bişiler var şimdi şüphelendim bi bakayım
Tamam sağolun bir bakayimaynen yaa sıkıntı olacak
canım resim ekleyin bi bak bizim göğüs bölgesinde başladı popoda bile var
Yüzünde bi tane böyle var ama vücudunda yok tekrar geçmiş olsun. Artar mi bilmiyorum.
Denemekte fayda var belki yeşilçayı sevmenin yolunu a.çar bana..Tadı güzel içilebilir biraz daha acı sadece
Haydiiiii, bakalım neymiş...toplight çok geçmiş olsun kaptanım benimki 6 yaşında yüzünde bişiler var şimdi şüphelendim bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?