- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.601
Canım ya umarım çabucak iyileşir.
Sen ozlenmeyecek hatunmusun tatlım!
Gormedimki CIS falan.. Afiyet olsun.
Guzel olmuş canım afiyet olsun.
Güzel kız içilir yani yeşil çay tadı yok pek tarçın attım 3bardak huplettim istahim suan sıfır. Mutfağı indirdim. Temizlik yapıyorum.Denemekte fayda var belki yeşilçayı sevmenin yolunu a.çar bana..
Haydiiiii, bakalım neymiş...
Hoşgeldin şekerben geldiiiim :)))
Bugün ki menu
Sabah has yumurta zeytin peynir
Öğle kestane 8 tane
Ikindi bir kaşık çikolata yavaş yavaş cozutuyorum ; )
Aksam bir porsiyon yaprak sarma yoğurt yeşillik
Su 1litre spor yok
Hoşgeldin fıstık..ben geldiiiim :)))
Ay bunu denemem lazım.. Kolay gelsin canım.Güzel kız içilir yani yeşil çay tadı yok pek tarçın attım 3bardak huplettim istahim suan sıfır. Mutfağı indirdim. Temizlik yapıyorum.
Anam ne güldüm gözümün önüne getirdim sahneyi.. Tartı ararken Betüşün halleri..bu sabah tartılamadım misafirlikte şimdi don südyen tartı aramak biraz nahoş kaçabilirdi :)) neyse sıfır kaçamak ile tam yol ileriiiii :) biraz fark var sanki dediler... gidişatın iyi dediler ve ben bunu dediklerine pişman edene kadar kalkıp kalkıp göbeğimi açtım bak burlar gitmiş ama dimi dokun bak dokun dokun diye diye bezdirdim insancıkları :)))
Kızlar dün baya bi araştırdım yeşil çayın içindeki kataşin isimli madde yağ yakimini sagliyormus bu maddenin daha etkin olabilmesi içinse kafein gerekiyormuş.
Bende kahveli yeşil çay içmeye karar verdim her içtiğim bardağa biraz kahve ekleyeyim diyorum. Şimdi ilk deneme mi yapıcam. Kobay olarak kendimi kullanıyorum.
Uyarı tavsiye etmiyorum farklı sonuçlar ortaya çıkabilir
Burdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Eki Görüntüle 1734297 Eki Görüntüle 1734298 Eki Görüntüle 1734299 Eki Görüntüle 1734300 Eki Görüntüle 1734301 Eki Görüntüle 1734302
selam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
Yine de şanslısın elini sürmeyen erkekler var.. İşin zor allah yardım etsin.merhabalar az önce yeşilçayımı içtim geldim tatilde çok aktif olamadım çalışan bayan için tatil=temizlik demek ve ben bundan nefret ediyorum hiç mi dinlenemez insan sabahtan beri evi sil süpür şimdi yemek yapmaya kalkacağım allahtan toz alma ve çamaşır işini eşim hallediyor
Şimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.
benim profilimi takip edersen yani profili izle tusu var profili izlersen albumde var gelinlik resmim, prenses modelse bence cok kabarık olmasın zayıfı bile kilolu hosteriyo gogsu dantelli olan cok hosmusBurdakiler gibi üstü dantelli, altı katlı kabarık istiyorum, dantel eldiven de istiyorum :)
Eki Görüntüle 1734297 Eki Görüntüle 1734298 Eki Görüntüle 1734299 Eki Görüntüle 1734300 Eki Görüntüle 1734301 Eki Görüntüle 1734302
cok gecmis olsun kapptanımselam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun bu arada küçükoğlan dün bir iki döküntü vardı ben çiko fazla yedi alerji oldu demiştim akşam birden arttı meğer su çiçeği çıkarıyormuş gecen hafta bademcik için rapor almıştım yarın tekrar dr a götürecem ama 10 gün kreşe gitmemesi gerekiyormuş ne halt edecem bilmiyorum
çok geçmiş olsunselam kızlar dün telefonum tamir oldu ne zormuş yaa dün akşam misafirlerim vardı gece gec gittiker yılbaşınıdün kutladık biz
Ben yemek yapmaya kaçıyorum kızlar hiç yemeğim yok bugün..
ispiyoncu seni :) sus kız duymasınvaayyy çaklıt yemiş adminnnn..... çukulata alarmı :))
Zayıflama yoluna geberip gidicem :)kız onu buna katıp duruyon bişi olcek :)
teşekkür ederim bende gece gördüm bakarken haberim yoktu. Bu hafta dereceleri hep biz alsak yaAnaadysania kıııız sende 3. olmuşsun tebrikler bacııııım
ben dün pazara gittim herşey dınmuştu bişey bulamadım bi yerde kıvurcık buldum tek salata anca çıkar o da 3 tlbende pazara gidiim hava kararınca korkarım evde bişi kalmamış gene yaaa kim yiyiyyooo bunları yeaaa :))) ottt otttt otttt... her yer ott.... gidiim ot aliim ben.... deeeevv bi salata belkim balık... akşam pazarı eskiden ucuzlardı şimdi olmuyo öyle şikayetçiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?