Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu sabah tartılamadım misafirlikte şimdi don südyen tartı aramak biraz nahoş kaçabilirdi :)) neyse sıfır kaçamak ile tam yol ileriiiii :) biraz fark var sanki dediler... gidişatın iyi dediler ve ben bunu dediklerine pişman edene kadar kalkıp kalkıp göbeğimi açtım bak burlar gitmiş ama dimi dokun bak dokun dokun diye diye bezdirdim insancıkları :)))

ben geldiiiim :)))
Hoşgeldin fıstık..
Güzel kız içilir yani yeşil çay tadı yok pek tarçın attım 3bardak huplettim istahim suan sıfır. Mutfağı indirdim. Temizlik yapıyorum.
Ay bunu denemem lazım.. Kolay gelsin canım.
Anam ne güldüm gözümün önüne getirdim sahneyi.. Tartı ararken Betüşün halleri..

kız onu buna katıp duruyon bişi olcek :)

kışın bebeli olmak zor geçmiş olsuuun....

merhabalar az önce yeşilçayımı içtim geldim tatilde çok aktif olamadım çalışan bayan için tatil=temizlik demek ve ben bundan nefret ediyorum hiç mi dinlenemez insan sabahtan beri evi sil süpür şimdi yemek yapmaya kalkacağım allahtan toz alma ve çamaşır işini eşim hallediyor

Yine de şanslısın elini sürmeyen erkekler var.. İşin zor allah yardım etsin.

Şimdi yapacağım davetiye, şeker, süsleme ıvır zıvırı seçmeye başladım. Gelinliğini göremedim canım. Ben bikaç model seçtim ama daha bakıyorum. Kaydedeyim atarım modelleri.

benim profilimi takip edersen yani profili izle tusu var profili izlersen albumde var gelinlik resmim, prenses modelse bence cok kabarık olmasın zayıfı bile kilolu hosteriyo gogsu dantelli olan cok hosmus ben dantel secerken fenalık gecircektim valla :) simdiden kolay gelsin tatlım

cok gecmis olsun kapptanım

çok geçmiş olsun

Ben yemek yapmaya kaçıyorum kızlar hiç yemeğim yok bugün..

bende pazara gidiim hava kararınca korkarım evde bişi kalmamış gene yaaa kim yiyiyyooo bunları yeaaa :))) ottt otttt otttt... her yer ott.... gidiim ot aliim ben.... deeeevv bi salata belkim balık... akşam pazarı eskiden ucuzlardı şimdi olmuyo öyle şikayetçiyim :))

ben dün pazara gittim herşey dınmuştu bişey bulamadım bi yerde kıvurcık buldum tek salata anca çıkar o da 3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…